ЕПИЛЕПСИЯ

• 218 078
  • 867
  •   1
Отговори
# 615
  • Тук някъде.....
Моля те, Ети7, дай ми някакви координати на Вера Кочовска, разбира се, ако е добре самата тя здравословно за да ни приеме. Ще съм ти много благодарна! Hug

# 616
Моля те, Ети7, дай ми някакви координати на Вера Кочовска, разбира се, ако е добре самата тя здравословно за да ни приеме. Ще съм ти много благодарна! Hug
И аз същото си помислих.Искам да отида някъде,да намеря правилния избор.Сигурно трудно човек се дорежда да влезе при нея.Но  имаме ли избор.
Мислех си за нетрадиционната медицина,хем ми се ще ,хем ме е страх от шарлатани.Но първото нещо което ме кара да се опомня са ценоте на тези услуги.Тия билки трябва да са златни.

# 617
Така като чета стигам до извода , че всеки в нашето състояние е готов всичко да опита, но аз пробвах преди доста време иглотерапия която също спада към нетрадиционната медицина. И от тогава съм върл противник на нетрадиционата медицина Naughty

# 618
  • София
Да ви кажа честно..аз , днес също  не бих пробвала нещо, което неразбирам.
Примерно, трябваше ми много време , докато се образовам и разбера хомеопартията и начина на лечение, за да се обърна към нея.
Според мен не трябва да се обръщаш към всичко, което обещава да лекува. Само в онова, което е достъпно за проучване. И не се довярвам на каквито и да е лечители, които ми казват изпии това, но не разкриват какво пия. Било тайно за успешното лечение. Дори и в хомеопатията не приемам този подход от хоеопатите. Да отидеш и те да ти дадат нещо, без да споделят какво е.
Такъв тип лечение  залага повече не психологичексия момент , но при мен е по-добре да ми кажат, а не да търсят ефект от скрита психология.

# 619
Здравейте отново!
Sofi_q, с удоволствие бих го дала на всеки,който има нужда, особено за дете, но аз самата вече и нямам координатите. Иначе не бих се лутала какво лечение да предприемем. Имам и мобилен тел., който изглежда е изключен от повече от 2 години. Казват ми , че е невалиден. От вестницита само разбирам, че не е добре и даже скоро писаха, че е във военна б-ца, на лечение.
За хомеопатията -  и това пробвахме! Нищо не се получи. макар, че попаднахме на много добър хомеопат - д-р Мариана Стоименова, която е и педиатър. Препоръчвам я на всеки, който е решил да започне хомеопатично лечение, защото е мн. добросъвестен и отговорен лекар. Хомеопатията  обаче като философия много ми допада и не бих се отказала да лекувам децата си чрез нея при други проблеми Ill. За епилепсията  специално незнам дали може да помогне...При нас поне нямаше ефект. Чела съм обаче, че има излекувани и то
деца с тежка форма на епилепсия... newsm10.
Последното, което ни препоръчаха са водорасли на Аква Сорс /?/. Някой ползвал ли ги е? Има ли ефект и кави са им цените?

# 620
Eti7,това е адреса, където можеш да прочетеш за водораслите.www.aquasource.bgЗа сега не съм чула да помагат при епилепсия,но знае ли човек.Поне не вредят.След дълги колебания и размишления newsm78,давам на Анди "Коластра" за укрепване на имунитета.Ще питам утре и ще пиша,ако разбера нещо.С какъв вид епилепсия е детенцето ти?

# 621
андреа.а  как сте?

# 622
 Бебоче,Слава Богу,добре.От месец пие Сабрил и нямаме никакви пристъпи,а правеше по 200 на ден.Ще го приема 6 месеца,след това не знам.Не искам да мисля от сега,че ме заболява глава SadДано задържи така.Знам че от Сабрила се увреждат очите,но от двете "злини",предпочетох да го пие.

# 623
Andrea, благодаря ти!
Аз по-скоро за имунната с- ма ще и давам също. Нашата епилеп. е симптоматична, свързана с тежките операции на мозъка.

# 624
Андреа,Ети  Praynig

# 625
Бебоче,Слава Богу,добре.От месец пие Сабрил и нямаме никакви пристъпи,а правеше по 200 на ден.Ще го приема 6 месеца,след това не знам.Не искам да мисля от сега,че ме заболява глава SadДано задържи така.Знам че от Сабрила се увреждат очите,но от двете "злини",предпочетох да го пие.
Nadqvam se pove4e nikoga da nqma pone pri vas. Pone edin ot nas da uspee da se prebori s tazi kovarna bolest  newsm51 Two Hearts newsm76

# 626
Peace Много се радвам за вас  Hug Дано никога не се върнат. Andrea.a ние също пием Сабрил. Защо 6 месеца ще пиете? Да не би да има някакъв период за ползването му? На мен никой нищо не ми е казвал колко време ще го пием. 
Желая ви, лека и прохладна вечер.  Simple Smile

# 627
Дари,ще го пие 6 месеца(поне така се надявам),защото уврежда необратимо зрението.След това не знам какво ще и изпишат.Ох,дано е добре.Искам всички да оздравеят.Моля се за вас,за всички дечица.
 Ети,днес питах и ми казаха,че водораслите леко превъзбуждат.Ами като се замисля,не знам дали наистина си струва да се пият.Гледам много скептично на такива добавки и т.н.,въпреки че и давах от тях.За сега ги спрях.

# 628
Андреа, ти какви точно си давала, всички ли превъзбуждат? Защото едни мами, в  друга тема на форума една през друга се хвалеха колко са доволни от тях - тези, които са за имунната с-ма / мисля, че за някаква коластра се говореше/ и как децата им не боледували благодарение на тях. Може би наистина вършат работа, но при нашите проблеми......незнам. newsm78

# 629
Здравей андреа.а, ние пием Сабрил от 1 г. и 6 м., слава на бога очите ни са добре, сега трябва да го спрем , защото 1г. и 3.м нямаме гърчове, доктора ми написа схемата , а аз треперя по цял ден, страх ме е , но трябва да го спра.Стискам палци нещата при вас да се развият по най-добрия начин и да се радвате на здрави и щастливи деца. Бих се радвала ако пишат майки , които са спряли това лекарство, как това се е отразило на мъничетата.Благодаря ви предварително. Ето малко снимки на моето съкровище-http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=147752

Общи условия

Активация на акаунт