Крем за около очи - III тема

• 77 056
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
jaklins, благодаря ти за препоръката  bouquetВинаги даваш ценни предложения HugКато измажа настоящите неща (че от лакомия се затрупах с 4 нови крема Blush Whistling), ще го пробвам Wink

# 61
Не видях да споменавате тези, а единствено от тях съм доволна и ще ги препоръчам  Peace :
http://www.lierac.bg/products/face/eye-area

# 62
Не видях да споменавате тези, а единствено от тях съм доволна и ще ги препоръчам  Peace :
Оня ден ги гледах в аптеката и се чудех дали си заслужават Thinking,ти кой си ползвала?
Защото аз съм на 28г., имам проблем с тъмните кръгове(не са от недоспиване,а генетично си ги имам),малко подпухналост имам сутрин и искам нещо превантивно срещу първи бръчки.Ами като ги гледам от Лиерак те са три различни крема .Досега какъвто околоочен съм ползвала не съм оставала доволна,не ми допадат и това е Crossing ArmsЗначи ползвала съм на NUXE Prodigieux{от него май най:видях ефект),APIVITA ,OLAY ,сега тествам на CLINIQUE all about eyes(за сега не ме впечатлява Rolling Eyes),La roche posay .
Имам нужда от нещо по:силно ,защото  тези,които съм ползвала ми се струват слабички и неефективни. Tired

# 63
Оня ден ги гледах в аптеката и се чудех дали си заслужават Thinking,ти кой си ползвала?

За торбичките и за кръговете

# 64
Момичета помагайте..Трябва ми спешно околочен крем ,който наистина да премахва малко бръчиците околоочите..Цената няма значение стига да има ефект ...

# 65
Момичета помагайте..Трябва ми спешно околочен крем ,който наистина да премахва малко бръчиците околоочите..Цената няма значение стига да има ефект ...
eдинственият, до сега който даде резултат при мен е този

но резултатът е временен, мажеш се, изглажда перфектно и до края на работния ден линиите пак се появяват  Sad
не съм го вземала втори път, още търся идиеалният крем, но сериозно се съмнявам, че ще го намеря

дано някое друго момиче ти помогне повече

# 66
  • Torino,IT
Днес си взех това кремче колебаех се между него и гела  , но накрая надделя първия, ще го пробвам още тази вечер, на мен ми трябва за първи бръчици, но най вече за подпухналост и тъмни кръгове.
За пръв път ще ползква продукт на Кларинс, надявам се да ми допадне Peace

# 67
Днес си взех това кремче колебаех се между него и гела  , но накрая надделя първия, ще го пробвам още тази вечер, на мен ми трябва за първи бръчици, но най вече за подпухналост и тъмни кръгове.
Честито, дано останеш доволна Simple Smile  А каква му е ценана на крема на Clarins? Simple Smile

# 68
Аз съм на 22 и смятам, че вече ми е "време" да ползвам подобен продукт.
Но не знам какво да си взема, пазара е толкова препълнен с всякакви качествени и не толкова продукти, че не мога да преценя. Идеи?
И аз съм на 22, от 2-3 години си взимам от време на време хидратиращи кремове-пробвала съм на AVON,nivea, garnier...но никак не ми допада усещането на кожата след намазване-въпреки старателното разнасяне все имах усещането, че клепача ми лепне, някакво лъщене и понякога смъдене...Преди 2 седмици си взех хидратиращ гел с ройбос от магазинче на Лечител, оказа се че е произведен от thalloderma. Много съм доволна-не лепне и определено хидратира кожата  Peace Разбира се ползвам го всеки ден...а цената е 4-5 лева. Със сигурност всички го знаете, но все пак да си кажа, че колкото и хубав да е един крем ефектът му не би бил кой знае какъв, ако не се нанася правилно на кожата  Flutter , наскоро ми направи впечатление начина, по който едни познати "търкаха" крема около очите  Thinking

# 69
На мен крема на Талодерма с Ройбос ми беше докарал запушени пори и бели точки отдолу малко под околоочния контур. Много се изненадах и го дадох на мъжа ми да тествам върху него Laughing - ефекта беше същия. Може би гелчето ще е по-удачно, защото е по-леко, но не съм го пробвала.

# 70
Ами аз търсех конкретно гел и жената в магазина ми го препоръча пред крема, каза че той е по-мазен и не попива така хубаво, може би е за по-суха кожа  newsm78

# 71
Ползвам околоочен с хайвер от белуга на RYOR: той поне за мен е много добър- справи се с подпухването сутрин и кръговете, а бръчици не се появяват. Цената му е 43лв, но е 50мл, много е голям и стига за дълго време- другите повечето са 15мл. RYOR е професионална козметика и я купувам от салона, в който ходя.

# 72
  • Paris
Днес си взех това кремче колебаех се между него и гела  , но накрая надделя първия, ще го пробвам още тази вечер, на мен ми трябва за първи бръчици, но най вече за подпухналост и тъмни кръгове.
Това е допълнителен продукт, като маска. Ползва се при нужда. Не замества дневния ви околоочен крем.

# 73
И аз съм на 22, от 2-3 години си взимам от време на време хидратиращи кремове-пробвала съм на AVON,nivea, garnier...но никак не ми допада усещането на кожата след намазване-въпреки старателното разнасяне все имах усещането, че клепача ми лепне, някакво лъщене и понякога смъдене...

Това смъдене може да се е получило, ако си нанасяла околоочния и на клепача, а той не е бил предвиден (в смисъл не е изрично указано на опаковката) за тази зона Peace. Обикновено кремовете, които могат да се нанасят и на клепача, са с лифтинг ефект (против отпускане).

# 74
  • Torino,IT
Вчера се мацнах вечерта, четох че е допълнителен продукт, ама аз си имам един стар който привършвам за околоочния.
27 евро от Сефора.

Общи условия

Активация на акаунт