Крем за около очи - III тема

• 77 069
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали подходящо кремче за околочния контур. На 24 г. съм, нямам тъмни кръгове и торбички, но пък за сметка на това си имам финни мимически бръчки, които мн ме дразнят. Когато се гримирам изпъкват още повече. Доскоро ползвах all about eyeys, но беше от някакъв travel set и затова беше мн. малко количество и свърши бързо, така че не мога да преценя дали имаше резултат. Сега ползвам един крем на organic с тиква, а понякога се мажа и с бадемово масло.

# 91
Ще си задам въпроса и в темата специално посветена на грижата за околоочния контур Simple Smile
Като ползвате измиващ гел за лице за мазна и/или проблемна кожа миете ли си с него и очите или избягвате тази зона ?
Нямам  предвид да се мие грима с гела, а при ежедневно измиване на лицето дали си миете и очите, демек цялото лице?
Аз например имам този навик да мия абсолютно цялото лице с гел, но от известно време ми е станала по-суха кожата на околоочния контур и се чудя дали това може да се дължи на това, че мия с гела и там Rolling Eyes

# 92
ACQUА не трябва да миеш с гела под очите и очите, особено ако е за мазна кожа
аз пропускам очите и после отстранявам с мицеларен разтвор

# 93
  • Варна
Здравейте, ползвам Redermic  и забелязвам ефект. Веднага стяга контура. Няма аромат и не дразни, което ми се случва много рядко. Действието му се проявява след две седмици. В началото на тубичката съм и още не съм 100%  Laughing, но е по - добър от Activ C. Прибира ми торбичките, които не са големи и малко намали тъмните кръгове. Имам малко бръчки и ги разглажда, но ме гложди мисълта, че има по - добро  и търся.  Ще ви бъда благодарна, ако предложите. Насочила съм се към Ести, но се чудя.   

# 94
Ще си задам въпроса и в темата специално посветена на грижата за околоочния контур Simple Smile
Като ползвате измиващ гел за лице за мазна и/или проблемна кожа миете ли си с него и

Никога Peace, винаги, като ползвам измиващ гел, избягвам тази зона. Просто преди да си измия лицето, минавам със специален освежаващ околоочен тоник, мицеларен разтвор или някакво почистващо средство за очи, независимо имам ли грим или не.

# 95
anbibian kiora [/b], мерси Simple Smile  bouquet
Да, и аз си знам, че не е полезно и не знам как ще се отуча от този вреден навик Confused Но ще трябва, защото зоната около очите ми е изсъхнала и това е една от причините, най-главната.

# 96
  • Варна
ellie, пробвай балсама против бръчки на Плант Систем. Много добре подхранва контура, а това през зимата е добре. Цял ден имаш филм върху околоочния контур и зоната светва. Мисля, че разглажда, а и е натурален. Понася се от очите.

# 97
  • Torino,IT
Да споделя, че съм разочарована от кремчето за околоочния контур на Кларинс, въпреки че се използва като маска.
Никакъв ефект не виждам въпреки че си го нанасям редовно, а и ми пари, сега ще си измажа премордиала на Ланком очния и пак ще си го закупя, защото от единствено от него не ми смъди на очите Peace

# 98
  • София
Ползвали ли сте озаряващата система Anew на Avon?

# 99
ellie, пробвай балсама против бръчки на Плант Систем. Много добре подхранва контура, а това през зимата е добре. Цял ден имаш филм върху околоочния контур и зоната светва. Мисля, че разглажда, а и е натурален. Понася се от очите.

Благодаря за отговора.   bouquet

# 100
Някой ползвал ли е кремовете на Sisley?

# 101
  • у нас
И аз съм торбички ползвала съм различни кремове без особен успех.Ще ви следя може от тук да разбера за удачния за мен крем.

# 102
  • Варна
vins, моите очи имат малки торбички, като подпухване и съм доволна от Плант Систем балсама против бръчки. Много дбре ми прибира и изглажда. Не съм очаквала, че с такава скромна цена ще си оправя проблема. Докато се чудя с кой околоочен да сменя Редермика ползвам тестер на балсама и  Grinning Преди го бях мазала, но все си мислех, че си въобразявам.

# 103
Някоя от вас пробвала ли е Génifique на Lancome? Бях много доволна от Примодиал и се чудя за този  Rolling Eyes

# 104
Аз ползвам в момента този крем. За първи бръчки около очите. Доволна съм . И цената му е прилична.

Общи условия

Активация на акаунт