Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 366
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
а от аутлета хваща ли?

# 61
а от аутлета хваща ли?

точно от там пробвах, от намалението и не се хваща.

# 62
# 63
 А ако има неща от намалението и от сегашната колекция,дали ще се хване? Rolling Eyes

# 64
А ако има неща от намалението и от сегашната колекция,дали ще се хване? Rolling Eyes

Бе трябвало да се хване и да даде отстъпка на нещата от сегашната колекция Hug Момичета, изрично пише, че кода не важи за аутлета и намалените неща Peace

# 65

Бе трябвало да се хване и да даде отстъпка на нещата от сегашната колекция Hug Момичета, изрично пише, че кода не важи за аутлета и намалените неща Peace

Точно така - ако в кошницата има неща от новата колекция се хваща само на тях.

# 66
И аз така предполагах.Ама да си питам! Mr. Green
Благодаря ви! Hug

# 67
  • Варна
Ох тези ботушки изглеждат страхотно....ще се позамисля  Mr. Green

# 68
На мен 2-ра поредна поръчка от асос не ми пристига, незнам какво се случва и къде е проблема но.... първия път ми върнаха парите, поръчах отново други неща ...пак ги няма от 10.09.10 ..казаха ми да изчакам до 01.10 но .. няма да пристигнат те досега щом не са дошли, пак ще ми пишат че са изгубени. Дано да ми върнат и парите иии.. не мисля да поръчвам отново от там. Въпреки че предни поръчки които съм правила са пристигали, но с фирмата посредник, която ползват, по пощата нещо не се получават нещата. newsm78

# 69
На мен 2-ра поредна поръчка от асос не ми пристига, незнам какво се случва и къде е проблема но.... първия път ми върнаха парите, поръчах отново други неща ...пак ги няма от 10.09.10 ..казаха ми да изчакам до 01.10 но .. няма да пристигнат те досега щом не са дошли, пак ще ми пишат че са изгубени. Дано да ми върнат и парите иии.. не мисля да поръчвам отново от там. Въпреки че предни поръчки които съм правила са пристигали, но с фирмата посредник, която ползват, по пощата нещо не се получават нещата. newsm78
На мен ми прави впечатление, че неща поръчани през септември не са пристигнали. Моите поръчки, които за пръв път не пристигнаха са от 9ти и 11ти септември. Не знам дали някой в БГ си е получавал нещо поръчано през септември. Аз също съм страшно разочарована и не знам дали ще поръчвам повече. Надявам се поне да ми върнат пърите своевременно, и без това си им плащам лихвите по кредитната карта.

# 70
Момичета моята поръчка беше от 11.09. и пристигна вчера с една седмица закъснение, така че не губете надежда Wink

# 71
  • София
И аз чакам две поръчки от септември.Едната се бави, а другата е едва от неделя.Ще чакам още седмица за първата и ще им пиша...

# 72
На мен ми прави впечатление, че неща поръчани през септември не са пристигнали. Моите поръчки, които за пръв път не пристигнаха са от 9ти и 11ти септември. Не знам дали някой в БГ си е получавал нещо поръчано през септември. Аз също съм страшно разочарована и не знам дали ще поръчвам повече. Надявам се поне да ми върнат пърите своевременно, и без това си им плащам лихвите по кредитната карта.

И аз сам страшно разочарована..  Трябва да чакам от 4-ти и да им пиша , че все още не съм я получила.И оттам пак трябва да чакам да ми върнат парите, дълга и широка.Много се нервирам и за напред предпочитам да си спестя това и да не поръчвам повече. #2gunfire

# 73
И на мен ми я няма поръчката от 2.09. Писаха ми,че са я изгубили и сега с експресна пак ще ми изпратят нещата,дано този път дойде защото нещата не са за мен и ми е притеснено.  Tired
Иначе имам една получена от септемшри,но тя беше с експресна и с номер за следене  Peace

# 74
и аз се присъединявам с поръчка от 9 септ., ще чакам до 4ти и ще пиша, но съм почти сигурна че няма да дойда.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт