Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 397
  • 765
  •   1
Отговори
# 735
на мен днес ми дойде една поръчка шипната на 27 ноември

# 736
моята е шипната на 01. дек., но понеже са доста неща и са само дрешки за празниците се притеснявам, че ще ги получа след дъжд качулка ... така ме е яд, че не ги пуснах с куриер, ама си викам абе все за 2-3 седмици ще дойдат  Rolling Eyes поне да ми бяха отговорили за кога да чакам, но ги разбирам и тях де ... представям си по колко хиляди гневни имейла на ден получават  Thinking

# 737
  • Варна
От 6ти декември ми дойде поръчката във вторник... Crazy

# 738
от 27.11 и дойде на 7.12, сега чакам 3 уж преди Коледа, (пише че последен ден за шипване е 12.12, поръчаните след тази дата ще дойдат догодина) и 2 след нова година. ама като ви чета и се отчайвам леко.  Whistling

# 739
нали още е безплатна доставката?

# 740
  • Варна
Дам...доставката е безплатна все още  Simple Smile

# 741
Колко ви се е бавил потвърдителния имейл ?

# 742
точно пускам поръчка, доставката е безплатна ,но код 22NOVRIISWS вече не действа. Много моля ако знаете кажете ми някой нов действащ код...

# 743
Аз чакам 2 поръчки, изпратени на 29 и 30.11, и още една от малко по-късна дата. Много се надявам да дойдат ако не до Коледа, то поне до Нова Година.  Praynig
Безплатната доставка е до неделя, ама не знам с неделята или без.  Rolling Eyes

# 744
Е хайде помагайте, кажете моля промоционален код... Благодаря предварително!!!

# 745
Аз поръчах снощи и сега ме е яд за кода  Close
Но поне издебнах една рокля.. http://www.asos.com/Cheryl-Cole/Asos/Asos-Petite-Exclusive-Bodyc … =-1&clr=Black
Може да ме помислите за луда, но се надявам, че пратката ми ще дойде преди НГ  Laughing Искам да съм с тазиии рокля Simple Smile
От фрагранс нещата ми идват за 4 дена...времето едва ли е коренно различно, дано да дойде  Praynig Praynig Praynig

# 746
  • Варна
agalia, на мен на снощната поръчка ми изписа дата на доставка 07.01.2010, така че не се надявам много-много да дойде до НГ. Tired

# 747
agalia роклята е страхотна Crazy

и аз за код чакам  Rolling Eyes

# 748
  • ...край Дунава
agalia, ако роклята нещо не ти се понрави, и е 8ца или 10ка-пиши ми, веднага ще я прибера Hug

# 749
И на мен ми изписа 07.01, но се надявам, че това е защото си мислят, че между празниците няма да се работи :\
А роклята е 10ка Stuck Out Tongue Дано обаче ми стане, защото много си я харесвам   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт