. Да не забравя и аз да поздравя с добре дошла Ели** 
Ние си изкарахме страхотно на Добринище. Бяхме в къща Магделина и сме много доволни - чисто, приятно, с прекрасно дворче, напълно обзаведена кухня с голяма трапезария, в която може да ползваш всичко и не на последно място - собствениците са много мили хора. Времето беше чудно и даже на басейн отидохме с децата. Ето и снимков материал
*Nikita*, и на Тео му липсва един страничен резец отдолу и сестра ми си умира от смях всеки път като го види
. Вече повече от два месеца е така, но не мисля, че няма да му порастне. Сега даже като го гледам ми се струва, че леко му се е издул там венеца, а и от вчера е все с ръце в устата, та да видим какво ще излезе накрая. Аз също давам Инфлуцид на Ники и съм доволна, на Тео все още му давам Имунокинд при нужда. Във връзка с майчинството - миналия месец го получих чак в края на август, а сега още на 14.09, та и според мен проблема е в това кога се носи декларацията в НОИ
Nagaina, честито и от мен за втория момък. Ще пестиш средства от дрешки, а и при липса на място не е проблем да делят една стая

Понеже напоследък все се хвалите със самостоятелно хранене на децата да ви питам - имат ли търпение да си изядат всичко до край? Питам от чисто любопитсво, не че съм се притеснила нещо. Тео, когато има желание се справя много добре (с вилица като че ли по-успешно), но бързо му омръзва и аз продължавам след него, за да си дояде.
SZA, все забравям да ти кажа нещо свързано с хлебопекарната
(имам същия модел и все още не съм правила багети Като отворих дума за уреди ще ви помоля да споделите за какви екстри да гледам при съдомиялните, защото възнамеряваме скоро и с тази полезност да се сдобием. Май нямам предпочитания за марка, въпреки че повечето ни големи уреди са на Whirlpool.
glafira, какво стана, свалиха ли гипса на Светланка? Надявам се другата седмица да успея да ти звънна да се видим
Накрая да се похваля, че братовчедка ми роди онзи ден вечерта и вече си имам още един племеник. Очакваме всеки момент и сестра ми да ни зарадва, аз най-редовно и правя проверки
Още неща си бях намислила да пиша, но ги забравих. Така става, докато пишейки Тео каза, че има ако и тичах за гърнето, вися 10 мин. не свърши нищо и след малко естествено свърши работата в гащите, та го преобувах. Обадиха ми се и докато говорих по телефона той ми изля кафето върху себе си и на пода. Сега вече е облечен и готов за разходка, само чакам да свърши пералнята, простирам и изхвърчаме.
Приятни разходки и на вас!

На Рая още не съм и давала мед, но ние си го ядем. Въпреки всичко си мисля, че е по-полезен от бялата захар - нали все пак минава преработка от пчелите.
, а и като свърши с яденето всичко хвърля на земята и купичката и лъжичката
, вашите правят ли така???
) Определено мисля, че е много по-полезен от захарта и свойствата му далеч надхвърлят възможността да се изполва за подслаждане. Това е лошото на огромното количество информация, до което имаме достъп - че за всяко нещо има хиляди, често противоречиви мнения и човек се обърква кой източник е благонадежден и коя истина е по-истинна