Дъртия маймун, откакто се познаваме, на една почивка не ме е завел. Ако не организирам аз всичко, ще си киснем в София вовеки.
Също така направих експеримент - питах мъжа ми какво ще направи, ако му кажа това, което крисче е казала на нейния, той ме погледна много учудено и каза: "Ами ще помисля, че си се побъркала". Та хубаво си приказваме за възпитаване на мъжете, но истината е, че сме заедно с тях в общия си живот и ролите се разпределят както е най-добре за момента. Никому не е позволено да омаловажава ролята и правата на другия. Как така се оказа, че ние сме супер възпитани, а мъжете имат нужда от "превъзпитаване"!? Имат си особености на пола, ние си имаме нашите. Също така и ролите ни си имат своята тежест - на нас може да ни се иска да си починем от децата, но няма кой да ги гледа. На тях може да им се иска да прекарват повече време с децата, но трябва някой да работи. Така че да, кове се горещо, но се кове основа на връзка, а не нечий характер. 
).
, а и обилно яде кисело. Пробвай примерно топло мляко с мед, както беше писала Тони, или само така. Виж я как й действа и харесва ли й и така...
Дълго време се чудех чие е това парче, понеже наистина е много готино, да си го сваля от някъде. Но все не проверявам... Днес бях в книжарницата на Сити център и точно вече плащам на касата и парчето се разнася от уредбата. Аз веднага питам "вие ли го пуснахте това? на кой изпълнител е?". Веднага купих албума, дори взех последния. Ами страхотен е, много ми хареса целият албум. Като се върнах у нас и обяснявам на Ники, че имам изненада, а той толкова се изкефи на парчето
Ето го, ако някой не се сеща кое е.
) и една торта с натурален шоколад и кестени по тази рецепта. Тортата стана добре и дори се осмелих да я занеса на рождения ден на племенника ми, който в събота стана на годинка.
Ама много си права за връзката.
. София никак не иска да го целува и да му се радва, незнам защо така. Той милия все й се моли за една целувка, тя не и не
. Освен това, не му дава да ме прегръща и целува или аз него... голяма ревност, ужас. Моментално идва, разделя ни и пищи раздразнена. Когато пък ме види да гушкам кака й, идва да я махне от мен и трябва да гушна нея.
За не разбралите, под възпитание на мъж, се имаше предвид, че трябва да има задължения, които да изпълнява, а не да седи и жената да тича около него, като слугиня. 

Аз лично не съм чела специална литература за отглеждането на 2 и повече деца (а и по принцип съм такава, че трудно прилагам прочетеното на практика, получава се само ако го нося в себе си и ми идва отвътре), но опитът ми показва следното - много по-пълноценно изживявам второто майчинство, много по-уверена се чувствам и като цяло ми е по-лесно и приятно (въпреки, че Симона е по-труден характер). Основната трудност (и лееко чувство за вина) произтича от невъзможността идеално да балансирам времето и вниманието си между двете деца. Колкото и да се опитвам, колкото и да обяснявам на Криси, че Мони е мъничка и има повече нужда от мен и т.н., усещам че не се справям много добре. Хем Криси е вече голяма, самостоятелна и разбира всичко.....но си иска своето, а аз не мога да й го дам на 100%
Нещо отвътре ме тегли непрекъснато да обгрижвам и закрилям Симона, а с Криси връзката ни вече е на някакво по-друго ниво. Но все пак тя е голяма - може би Ивема ще ти бъде по-полезна със своя опит при отглеждането на деца с малка разлика.