FarmVille - 32 тема

• 29 394
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Ето я и моята, предстой ѝ есенно пренареждане и есенна тематика, само да излезе нещо в маркета. Много неща са за прибиране, ама  Rolling Eyes

пп -трябваше да си оправя качеството за снимките, ама забравих Grinning

# 542
Вашите са хубави, в мойта всичко е наблъскано...не знам да ги продам ли тея животни....може би държа толкова много декорации, щото няма много с подходяща тематика - фермата ми е швейцарско, италианско, германско, морско, сватбено грозна... Sad

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs298.snc4/41214_148 … 602_2438069_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs603.snc4/58307_148 … 1595_347854_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs434.snc4/47719_148 … 596_7880500_n.jpg

Снимките са от преди 2-3 седмици, но положението е същото.... Sad

След малко мога да пусна нови, ама чакам фейсбука, който ми качва снимките с два-три часа закъснение....

# 543
Имам общо 800 кеш във фалшивите ферми, ама ако си купя нещо, след няколко седмици излезе пък нещо супер яко, ще съжелявам.. Grinning Пък и във фермата ми няма място....мисля да махна тея животни, които се разхожват "свободно" във фермата ми, да сложа част от декорациите в склада, да махне всичките букети и дано да стане нещо....чудя си дали да си купя тоя германския замък....ама пък много място заема.... Sad

# 544
От къде са тези дъги??  Rolling Eyes
на мястото на мистери подаръците сега има мистери игра, пак е за 16 кеш,от там са дъгите.
Много ми харесват... сега ще има да се чудя дали да рискувам 16 кеш  newsm78

# 545
Много ми харесват... сега ще има да се чудя дали да рискувам 16 кеш  newsm78
Ще съжаляваш. Сега не са дъгите на мода. Сега са тези наградите.

# 546
Тея да вземат да върнат кутиите, че вече яко се нервя, че не мога да взема медала  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Знаете, че имам за цел да взема ВСИЧКИ табели и медали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 547
Не мога да разбера какво става...цял следобед приемам подаръци и все ме препраща във фермата #Cussing out #Cussing out #Cussing out
На 10 подаръка 1 ми дава да приема newsm78

# 548
  • UK
Уотевър, направи пак същото, и като ти излязат няколкото човека, горе има хора/страници/приложения, кликни на Приложения и трябва да ти излезе.

# 549
titania  фермата ти е страхотна   Heart Eyes  влюбих се ,  но колко ли много кеш  ти е трябвало  за да купиш  толкова много красоти ?!  newsm78
 и аз искам ........толкова хубава ферма   Cry Cry Cry
благодаря ти,днес пак я пренареждах,все нещо не ми харесва  ooooh!.А, за кеша не е чак толкова много,успях да си взема 400,когато пуснаха тук в темата линковете.А в бокса колко неща имам дето не мога да им намеря място  ooooh!

# 550
# 551
Пазя го въф тайна!,така се дава линк за осиновяване на животно например,копирай другият линк на картинката,да не завършва на nf

# 552
Уотевър, направи пак същото, и като ти излязат няколкото човека, горе има хора/страници/приложения, кликни на Приложения и трябва да ти излезе.

Нямам такова. Ето това ми излиза само

# 553
  • UK
Не знам, на мен там ми излиза. Пробвай да забраниш някое приложение и ще ти излезе надпис "Виж настройките" или нещо такова, кликни на него и виж ще ти се покаже ли.

# 554
Сега обърнах внимание  , че не ми излизат почти никакви приложения с игри. Едва намерих някаква ninja. Отидох в страницата и долу под картинката натиснах "блокирай това приложение". След това направих това, което ми каза, но пак го няма. Не ми излизат никакви приложения на Зинга....

Общи условия

Активация на акаунт