FarmVille - 32 тема

• 29 383
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Bapнa
  bouquet  nqmam kirilica neshto Sad

# 76
  • ах, морето...
Запис

# 77
# 78
# 79
Утре ще може да си попълните колекцията с някой нови нещица. Тук може да видите какви

Освен това скоро ще може да се правят нови ко-оп задачи със стоки за цеховете. Какви са параметрите може да видите тук. Малко са заедно със старите, но се разбира кои ще са тези задачи.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 21:29 от rostan

# 80
  • Русе
До  сега не съм се виждала в  фабриката да продавам.Какво не права както хората. newsm78
Теди,мисля че си ми съсед /ако не се лъжа естествено/ и понеже виждам,че купуваш стоки от мен,та се чудих защо не произвеждаш!
Както ти е казала Slavaa ти не можеш да се видиш,но по всяка вероятност и ние не те виждаме.

# 81
  • София
Утре ще може да си попълните колекцията с някой нови нещица...

Аууу, тази арка к'ва е хубава  smile3508 !
Ще чакам с нетърпение!

ОвчарчеHug Hug Hug ! Оцелях!

# 82
Нямам достъп до фейса  #2gunfire

# 83
Zl-76  пробвай, и аз бях така, но успях да пробия на 20тата минута  Crazy

# 84
  • London
А бе да Ви кажа Фейса нещо "изтрещЕ"!
Показва ми всичко на всичко 10 публикации и то от 19-ти септември.

Кали ... силата нека винаги бъде с теб.  bouquet

# 85
Ауууу, от германската колекция ще има страхотни неща - кравата, рисът, гората, водопадът, дървото-арка...
За ботовете и туулбаровете... Имам бот (много рядко го използвам), който жъне, копае, обира и най-важното-навестява съседите ми, а това е нещо, което почти не мога да правя на ръка-непрекъснато ме изхвърля, в най-добрия случай е супер бавно...
Имам и гейм юнайтед туулбара. Много е дървен. Абсурдно е да се говори, че крадял непубликувани публикации или такива нарочени за друг. Ако искаш да си хванеш нещо - правиш го лично  Laughing

# 86
Малеееййй колко много мисии  Shocked

# 87
...... Имам бот (много рядко го използвам), който жъне, копае, обира и най-важното-навестява съседите ми, а това е нещо, което почти не мога да правя на ръка-непрекъснато ме изхвърля, в най-добрия случай е супер бавно...
....
А защо ти е да го правиш?
...питам само  Grinning

Малеееййй колко много мисии  Shocked
Готини, ама сложни...  Crossing Arms

# 88
Код:
Farmers, if you're experiencing trouble loading FarmVille on Facebook, please try www.farmville.com while these issues are sorted out. Happy farming!

#2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 89
Код:
Farmers, if you're experiencing trouble loading FarmVille on Facebook, please try www.farmville.com while these issues are sorted out. Happy farming!

#2gunfire #2gunfire #2gunfire
Е да, ама и от там не става  Close
Представяте ли си да се бъгне фейса окончатилно? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт