FarmVille - 32 тема

• 29 383
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Толкова се изнервих вече с Фейса, че го приключих за днес окончателно  Crossing Arms ! То не се търпи така!
Успях да си обера и засея, но не ми даде да публикувам нито една публикация... То пък за "късмет" да се роди и конче, и теле, и яйце, та гориво отделно, мастъри бонус, плюс бушели.... Направо ми иде да се гръмна от яд  Rage !!!

# 91
Нямам достъп до фейса  #2gunfire
И аз имам същият проблем, вероятно хиляди фермери са решили да си съберат реколтата по едно и също време Turn-l

# 92
  • Абсурдистан
нищо не успях да свърша тази вечер.
Егати мъката.

# 93
  • София
Нямам достъп до фейса  #2gunfire
И аз имам същият проблем, вероятно хиляди фермери са решили да си съберат реколтат по едно и също време Turn-l

И аз, и аз ...

# 94
  • МАРС
Неизползващите бот и тулбар са се изказали неподготвени! Няма такова нещо като бързо обиране на публикации от стената, тулбара взема такива които никой не е взел, бързо вземат само хората лично, най вече на тези с много съседи, което е напълно нормално да липсва дори на втора секунда. Бот напоследък се ползва за въртене на крави, което носи огромни суми на ден, става въпрос за милиони и по този начин купувайки къщи за по пет милиона дърпат нивата бързо, нещо което мен не ме влече, но всеки си избира лично. Не мога да разбера защо се трият в такъв случай съседи, които ползват бот или тулбара!?

# 95
 Въобще не мога да вляза във фейсбук. Май ще трябва да стана малко по-рано утре и да събирам реколта преди работа  newsm78

# 96
През фейса ни при мен не става,но успях да вляза през Зинга,та обрах и засях,А аз мислях че проблема е само при мен....

# 97
Готини, ама сложни...  Crossing Arms

Не ми изглеждат много трудни  Rolling Eyes

# 98
  • Bapнa
и аз нямам достъп до фейсбук

# 99
Толкова се изнервих вече с Фейса, че го приключих за днес окончателно  Crossing Arms ! То не се търпи така!
Успях да си обера и засея, но не ми даде да публикувам нито една публикация... То пък за "късмет" да се роди и конче, и теле, и яйце, та гориво отделно, мастъри бонус, плюс бушели.... Направо ми иде да се гръмна от яд  Rage !!!

Аз през Зинга влязох, и аз не публикувах нищо - два пъти опитах - заби, рестартирах играта и заредих бъчвите, обрах, насях...бях си приела подаръците преди това и върнах жеста, та ... мога да отивам и да спя спокойно.

лека на всички, утре ще мислим новостите , ако ни допуснат до играта Wink

# 100
 Сега при всички положения зинга ще спрат уидъра,и няма да ни увехнат лехичките. Всеки път го правят като има смущения.

# 101
Готини, ама сложни...  Crossing Arms

Не ми изглеждат много трудни  Rolling Eyes
Трудни- не, връткави са.
Аз, понеже имам всички медали, си пускам мисии и си ги садя от помощни ферми,
за да лапна по някое и друго еКСПи... та по- ми харесват тия мисии,
които изискват да се сади само една култура  Simple Smile

# 102
Изтеглих си бота от любопитство и изведнъж играта почна супер много да ми зацепва....назнам дали е от фейсбука или от бота (май второто)  Laughing...ии майче установих, че като затвориш прозореца на бота, той спира, защото като го пусна, ми е активенсамо бутон СТОП.Като го натисна няма реакция.А като затворя прозореца и вляза отново ми пише Стартирай или нещо от този род.  Laughing Laughing

# 103
  • СОФИЯ
къде си  Thinking фейсбук ако не  #2gunfire

# 104
Има нещо ново свързано със  Хаити , но докато го разбера и ми прекъсна страницата.Ако някои го е видял моля да поясни.Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт