FarmVille - 32 тема

• 29 383
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Виена
А според мен не са  Rolling Eyes...Нали знаеш в началото,как стоят едни тъмни кръгове,където има нещо.Е там няма,а и ми дава да сложа други работи на тяхното място.

# 601
Помоли някой-съсед да ти отиде във фермата да тори например и да ти каже вижда ли ги . Много пъти е ставало така , преди време ми изчезна една от бараките и така и не се появи  Sad

# 602
  • London
Помоли някой-съсед да ти отиде във фермата да тори например и да ти каже вижда ли ги . Много пъти е ставало така , преди време ми изчезна една от бараките и така и не се появи  Sad

Да , а на мен езерото с жабите!

# 603
Някой видя ли ключовете в лотарията?Аз случйно влязох, имаше промяна в началната страница и после като си взлязох в регистрацията пишеше намери 3 - те ключа и играй най- новата игра на Зинга.....дали най-новата игра е Фронтиер, или...?Аз иначе взех първия ключ, докато отварях билети....

# 604
  • Виена
Помоли някой-съсед да ти отиде във фермата да тори например и да ти каже вижда ли ги . Много пъти е ставало така , преди време ми изчезна една от бараките и така и не се появи  Sad

Да , а на мен езерото с жабите!

Влизах от фалшивите ми ферми,е няма ги   Sad.За мое най-голямо съжаление,явно нямам късмет.А щом се е случвало и на други...
Писах на Zynga,ако изобщо писах на правилния e-mail.Ще чакам да видя,далли ще ми отговорят...
Извинете ме,че ви занимавах с моите "проблеми".

# 605
Някой видя ли ключовете в лотарията?Аз случйно влязох, имаше промяна в началната страница и после като си взлязох в регистрацията пишеше намери 3 - те ключа и играй най- новата игра на Зинга.....дали най-новата игра е Фронтиер, или...?Аз иначе взех първия ключ, докато отварях билети....

Мне, не е Фронтиера
Пише sneak peak, това означава, че ще видим превю на играта  Wink

# 606
Tedito_799, виж дали можеш да поставиш други неща на местото на руините примерно. Ако можеш ,значи наистина ги няма.

# 607
Спечелих 2 ключа  Simple Smile вероятно няма да ми трябват за фермата, ама ви върнах жеста  Simple Smile

# 608
Спечелих 2 ключа  Simple Smile вероятно няма да ми трябват за фермата, ама ви върнах жеста  Simple Smile
Аз ги намерих и трите. Сега чакам на мейла да ми кажат как мога да го видя това промо на тази игра Simple Smile Кой знае каква глупост ще е   Mr. Green

# 609
Аз ги намерих и трите. Сега чакам на мейла да ми кажат как мога да го видя това промо на тази игра Simple Smile Кой знае каква глупост ще е   Mr. Green

ти оправи ли си публикациите?

# 610

мне, понякога се  появяват, но след минута пак  изчезват. И вече са обрани,разбира се  Grinning

# 611
  • Виена
Хайде да ви се похваля  Flutter.
 Влязох и аз не знам къде,намерих да се свържа в чат с някой от Зинга.Написах,че вчера съм си купила Замъка и езерото,а днес ги няма.Написаха ми,че много съжаляват за случилото се.Поискаха да ми спрат акаунта,доколкото разбрах.Казаха ми,че са ми сложили замъка и езерото в гифтбокса.И допълнително ще ми добавят 80 кеш  Simple Smile.В гифт бокса намерих 2 езера,без замък,но нищо от 21 останали,сега съм със 151 долара  Blush.

# 612

мне, понякога се  появяват, но след минута пак  изчезват. И вече са обрани,разбира се  Grinning
Ако не може да взмеаш чужди публикации си инсталирай ГЮ. Аз въпреки че мога, направо се родих с него..  Crazy Laughing

# 613
Хайде да ви се похваля  Flutter.
 Влязох и аз не знам къде,намерих да се свържа в чат с някой от Зинга.Написах,че вчера съм си купила Замъка и езерото,а днес ги няма.Написаха ми,че много съжаляват за случилото се.Поискаха да ми спрат акаунта,доколкото разбрах.Казаха ми,че са ми сложили замъка и езерото в гифтбокса.И допълнително ще ми добавят 80 кеш  Simple Smile.В гифт бокса намерих 2 езера,без замък,но нищо от 21 останали,сега съм със 151 долара  Blush.
Браво,  сега само трябва да пробваме да им кажем, че нещо ни е изчезнало.  Laughing Laughing

# 614
Е то замъка е 200 000 coins (нали?), така че не е кой знае каква загуба Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт