FarmVille - 32 тема

• 29 383
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Е то замъка е 200 000 coins (нали?), така че не е кой знае каква загуба Mr. Green
Мисля, че замъка, който си беше купила тя беше този с кеш-а  Wink

# 616
  • Виена
Е то замъка е 200 000 coins (нали?), така че не е кой знае каква загуба Mr. Green
50 FV,беше  Wink.Купих си го отново,така или иначе...Ти си мислиш за руините сигурно,те бяха 2,но и тях си купих отново,какво да се прави,харесват ми.

# 617
Точно за руините говорех

# 618
ти оправи ли си публикациите?

мне, понякога се  появяват, но след минута пак  изчезват. И вече са обрани,разбира се  Grinning
Ако не може да взмеаш чужди публикации си инсталирай ГЮ. Аз въпреки че мога, направо се родих с него..  Crazy Laughing

ГЮ взима публикациите от стената ми, а тъй като там не се появяват - ГЮ не работи Simple Smile

# 619
  • На черешатааа
Моля за хелп,  съседите ми от 1 седмица ги няма. Само квадратчета. Как да си ги  върна  Rolling Eyes

# 620
Из форума на Зинга се носят слухове, че стоките, които купуваме от фабриките на съседите са с вдигнати цени  #2gunfire

# 621
Кога ще пускат декорациите за Хелуин? Нещо моментните не ми харесват.

И да ви се похваля, публикациите ми стоят вече 2 часа , така че се надвам проблема ми да се е самооправил Simple Smile    newsm68

# 622
Из форума на Зинга се носят слухове, че стоките, които купуваме от фабриките на съседите са с вдигнати цени  #2gunfire
По-точно промяната е в горивото, което се получава за различните нива на стоките. Досега беше твърда формулата- нивото по 5 плюс 25. Сега над 20-то ниво вече са други стойностите. За справка който се интересува да кликне тук.

# 623
Как да си инсталирам Gamers Unite? Уж го изтеглих и инсталирах, но сега не знам къде да го търся. И как мога да си направя настройките така, че да ми обира публикациите от стената. Моля, ако на някой му се занимава да напише.

# 624
Моля за помощ във кокошарника имам само от новите кокошки ,а започна да ми дава златни  и кафяви яица.Някой има ли такъв проблем и какво да правя.

# 625
тарпиах тарпиах,то не се издаржа вече в,сигорно около месец след всqка публикациа коиато шеррвам,при вращането вав фермата тревата ми изчезва,поиавиава се биало,все едно сам сас снежно одеало и нищо немога да правиа,мишката забива и триабва да рефрешна,а това става достатачно бавно за да се изнервиа добезкраи,принудих се да не публикувам нищо колкото и да е егоистично,но сега като ниама алтернатива и ниакои неща задалжително се публикуват,просто ми се налага минимум три четири пати да влизам отново,молиа ви помогнете,при ниакои друг има ли този проблем,направо откачам вече... #Cussing out  #2gunfire

# 626
lucky82 използвай друг браузър , откакто ползвам Гугъл хром нямам такива проблеми. И моля те ползвай бутона проверка правопис , че едвам ти прочетох поста  Peace

# 627
  • София
тарпиах тарпиах,то не се издаржа вече в,сигорно около месец след всqка публикациа коиато шеррвам,при вращането вав фермата тревата ми изчезва,поиавиава се биало,все едно сам сас снежно одеало и нищо немога да правиа,мишката забива и триабва да рефрешна,а това става достатачно бавно за да се изнервиа добезкраи,принудих се да не публикувам нищо колкото и да е егоистично,но сега като ниама алтернатива и ниакои неща задалжително се публикуват,просто ми се налага минимум три четири пати да влизам отново,молиа ви помогнете,при ниакои друг има ли този проблем,направо откачам вече... #Cussing out  #2gunfire

Имаш ли буква "Я" на клавиатурата  newsm78 ???
ГолЯма мъка ми беше да прочета поста ти  ooooh! !
Конкретно за проблема - пиши на Съпорта на играта. Не може толкова дълго време да не се оправя от само себе си.

Със Слава сме писали заедно  Blush !

# 628
Кали при мен имаше същия проблем и то като играя през Мозилата , с другите браузъри е много по-добре

# 629
съжалявам момичета не сам неграмотна,просто ползвам кредоp и принципно винаги това ме спира да сам активна във форума иначе си чета всичко наред,това с писането на сапорта няма да стане защото освен че сам блондинка и не знам как става и английския ми не е на много добро ниво.ще опитам да сменя браузъра

Общи условия

Активация на акаунт