Eто защо някои жени избират неподходящия мъж

• 4 847
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
А защо да е глупост? Това,че е някакво ново откритие,което на нас ни звучи странно не значи,че е глупост. Аз виждам логика в това изследване. Хапчетата влияят на хормоните, а хормоните са важни при избор на партньор.

Е, при мен беше в обратен ред - първо си избрах партньот, после започнах да пия противозачатъчни.

В последствие спрях противозачатъчните и преминах на розовите.  Joy
(майтап. така си беше, де, но едното няма връзка с другото)

# 16
Ако промяната в хормоналния баланс влияе чак толкова, то повечето жени щяха да зарязват мъжете си още по време на бременността си. А, ако някак пропуснат този момент, то когато навлязат в климактериума, със сигурност ще го направят.

# 17
  • София
От 10 години приемам ОК като няколко пъти съм прекъсвала за по няколко месеца, а единия път за година и малко. В момента пак не пия хапчета от 3 месеца. Не виждам никаква разлика в начина, по който приемам мъжа си. Все така ми мирише хубаво и приятно като бебенце дори и след като е спортувал.

# 18
Ми когато се запознах с мъжа ми пиех противозачатъчни, спрях ги малко преди да забременея и досега не съм ги почвала отново. Не видях промяна във възприемането на мъжа ми особено пък откъм миризма ...

# 19
Има ли "прогледнали" след като сте спряли хапчетата?

по-скоро след сватбата проглеждат .... други след развода ... а някои никога  Peace

# 20
Подозирам, че тези които никога не проглеждат са най - добре... Whistling

# 21
Подозирам, че тези които никога не проглеждат са най - добре... Whistling

точно - блажени са вярващите .... не е от вчера тази реплика  Peace

# 22
  • Талант на 2012,2013 г.
Най-вероятно аз съм от непрогледналите, защото за годините в които с моят съпруг делим добро и лошо все още не се е намерило нещо в него, което да ме отблъсне...

# 23
И с хапчета и без тях,имам обоняние на ловно куче Mr. Green
Подозирам,че ММ за това ме взе,за всеки случай...ако остане без кучета,как ще ловува newsm78

Тия ,които пишат подобни статии си търсят управдания за пред себе си. Peace

# 24
А защо да е глупост? Това,че е някакво ново откритие,което на нас ни звучи странно не значи,че е глупост. Аз виждам логика в това изследване. Хапчетата влияят на хормоните, а хормоните са важни при избор на партньор.

Колко логически мислиш... Joy Joy Joy ми не се сетих за тази логика... Tired Tired Tired 

Между другото колко жени познаваш които са се разделили с мъжете си, когато са спрели да пият противозачатъчни... Wink Wink Wink

Не съм водила статистика.

# 25
  • София
Като срещнах бившия не бях помирисвала противозачатъчни. % години след това родих и още не бях пила. После пих известно време като лечение и ги спрях. Все така не го издържах.
Като срещнах настоящия пак не пиех, после ги почнах и сега пак ги спрях. Все така съм си влюбена...

# 26
  • out of space
Обречена съм! Аз просто не мога да пия противозачатъчни.
Изписаха ми след първата бременност- резултатът 40 дни цикъл. Отидох, смениха ги с други- същата работа. Обяснението- 1 на 1000 жени има непоносимост към не знам си каква съставка.
Скоро пих някакви други- за изместване на цикъла...е щях да се побъркам- безсъние и нетипична нервност....

Тъй че тази теория е безмислена според мен....ако беше вярна- щях отдавна да си кукувам сама  Simple Smile

# 27
Тази статия ми се стори повърхностна и не важи за мене!

# 28
"Британски учени откриха"  Crazy Обичам статии започващи с подобни изрази, след тях обикновенно се цитира гръмко име на никому неизвестен университет. На подоби статии въобще не трябва да се връзва човек, но трябва да оцени факта, че това е фантастиката на Интернет. Видиш ли "учените откриха" сядай удобно и чети в захлас, не се знае може да си свидетел на зараждането на следващата "Пътеводител на галактическия стопаджия"  Crazy
А! И ако мъжа ви ви дразни с всичко което прави и говори, въобще не се заблуждавайте че е от спрените хапчета и ще премине  Crazy

# 29
Много сте цинични. Много от вас сигурно вярват, че някакво божество някога си казало нещо, но когато хората се опитват по научен път да обяснят нещо, ги взимате на подбив...  Tired Нюансите са трудни за разбиране и осмисляне. Във въпросното откритие става въпрос точно за това - за нюанси във възприятията на жените, а не за категорични правила които трябва да ви обяснят всяко поведение.

Общи условия

Активация на акаунт