Пак за началните училища в Пловдив

• 381 194
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 210
Пред дилема съм и искам съвет.
Лиляната или Княз Александър I ?
Става въпрос - сега ще сме в 5-ти клас.

# 211
  • Пловдив
Rimas, ние избрахме Патриарха...приета е БЕЛ и в двете училища, но не успя на изпита по АЕ. Ако беше влезнала АЕ щеше да е в Княза...

# 212
Да, зная че АЕ е силен в Княза. Браво на детето, поздравления!
Нас ни приеха в Княза с математика, но в Лиляната сме на кантар. При приме на децата приети в МГ, сме за една бройка в 5а клас, но до 13-ти нищо още не се знае. Ако отпаднем от класа, незнам дали да го пиша общообразователна или направо да го пиша в Княза. Ужас!

# 213
  • Пловдив
Щом е за математическа паралелка най -добре е в МГ, ако там не стане вече, остава матем. паралелка, независимо в кое от двете училища.
Аз бих предпочела профилирана паралелка пред общата...В такава нивото на децата и мотивацията им ще са други...
Лично мнение.  Peace

# 214
Щом е за математическа паралелка най -добре е в МГ, ако там не стане вече, остава матем. паралелка, независимо в кое от двете училища.
Аз бих предпочела профилирана паралелка пред общата...В такава нивото на децата и мотивацията им ще са други...
Лично мнение.  Peace

Аз , като майка на дете от профилирана паралелка ( БЕЛ в Патриарх Евтимий ) , подкрепям напълно . Peace

# 215
  • Пловдив
Запис да следя  Peace

# 216
Благодаря ви мами, с нетърпение чакам 13-ти резултатите на Лиляната, за да си избистря главата. Чакането ме съсипва  Whistling

# 217
  • Пловдив
Как съм пропуснала досега тази тема Laughing
Лично аз също смятам, че учителят е най-важен. И че е по-добре детето да е в училище с по-малки ученици - за първокласник предпочитам начално, ако няма наблизо - основно, но не и СОУ - там вече може да се отиде след завършен 4 клас. Двете ми големи деца учиха в начално училище, малката също ще я давам там. Избрала съм учителката откакто се роди, да не кажа още докато бях бременна, живот и здраве догодина ще е първи клас Simple Smile

# 218
Зла вещице, би ли споделила кое училище и коя учителка си избрала, плс?  Grinning

# 219
Аз залагам на Христо Ботев! Simple Smile
За да не е спам, трябва да кажа, че смених в последния момент училището, защото срещнах госпожа, която ме респектира много, пък и се натрупаха много допълнителни фактори.
Така че и най-добре скроените планове на мишките и хората търпят провал.

# 220
  • Пловдив
Аз залагам на Христо Ботев! Simple Smile

Eстествено печелиш.  Laughing Но държа да кажа, че двамата ми сина бяха в Ботев преди да стана учителка там Simple Smile Започнах работа чак когато малкият ми беше 3-ти клас. И избрах училището, въпреки ,че районът  ми беше друг (тогава все още имаше райониране). Когато големият ми трябваше да е първи клас районът ни беше към "Йовков", а когато вторият трябваше да тръгва бяхме към "Райна Княгиня" (сменихме жилището пак в същия квартал). Учителката, при която ще дам малката е Мария Нещерева.

# 221
Данке!
Аз вече съм в голяма чуденка. Уж мислех за Славейков, удобно ми е и училището било хубаво. Но не знам ни госпожа, ни нищо  Confused

# 222
  • Пловдив
Нямате ли приятели и познати, които са си давали децата там?  В детската градина родителите - които имат по-големи деца. Те приказките за учителите вървят така - от човек на човек и се оформя мнение.

# 223
  • Москва
НЕ знам как вървят приказкитe за учители, но помня, че когато аз бях в ДГ почти всички отидоха да учатв  Райна Княгиня, а брат ми и мен майка ми ни прати в Ботев. Даже учителката ми сама избра ( познаваха се доооостаааа преди това).ЧУвствах се ужасно,защото повечето деца се познаваха от ДГ ( Дъга или Марица например),а всички мои познати ( от ДГ и квартала) учиха в Райната. Та мисълта ми е,че понякога е добре и детето да бъде попитано.
И все пак- ако ми се налага да избирам за Пловдив, мисля,че и аз там бих си пратила децата.

# 224
  • Пловдив
Какво ви е мнението за *малката Лиляна*?

Общи условия

Активация на акаунт