Пак за началните училища в Пловдив

• 381 382
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Пловдив
А защо не дават? За да няма пристрастия към определени деца ли?

# 1 711
Защото учителят еди кой си ще пише отлични оценки на ученика, който ходи на частни уроци при колежката му, а тя ще му връща със съответното. Родителите искат резултати и те се изразяват с бележката, която имат децата в училище.

Но факт е, че се прави, в някои училища е масово, в тези с по-заможните родители. 

# 1 712
За хигиената в  стола, на персонала и безопасността на храните отговаря- Областна Дирекция по Безопасност на храни.
За качествато, количеството и вида на храната -отговаря РИОКОЗ. В РИОКОЗ може да пуснешсигнал и по електронен път и ще ти отговорят/знам от опит/.

# 1 713
Моля за информация!Кои са учителите,които водят 3 клас в момента в Душо Хаджидеков,ако може имена и по нещичко за тях или кой да предпочетем?

# 1 714
  • Пловдив
В частната занималня моята племенничка си пише домашните - първи клас е. Наложи се да ходи на занималня, защото няма кой да я поеме половин ден вкъщи, най-малкото за да не е сама вкъщи. И не смятам, че това ходене на занималня после й се отразява да има по-високи оценки в часовете.

Не знам дали навремето учителите са подписвали тези декларации за частните уроци, но и в 7 клас, и в гимназията ние масово ходехме на уроци за кандидатстване при учители от същото училище.

# 1 715
  • Пловдив
И сега го има това, просто не е редно. Често при такива отношения възникват пристрастия, едва ли не се изисква от родителите по-високо оценяване...
При завършване на първи клас с родителите мислехме да наемем зала, в която следобед да им преподава класната, но тя категорично отказа. Все още си съществува тази забрана, отделен е въпроса кой я спазва и кой -не.

# 1 716
При завършване на първи клас с родителите мислехме да наемем зала, в която следобед да им преподава класната, но тя категорично отказа.

Това би било чудесно, прекрасна система за обучение в начален курс. И ако имаше независимо оценяване, нямаше и да има проблем. Всъщност проблемът възниква от нашата организация на работа (учителят, който оценява, не бива да има финансов мотив).

# 1 717
  • Pb
Здравейте, момичета!
Ще се радвам, ако някой може да сподели мнение за началните преподаватели от ОУ "Райна Княгиня" и по-специално Божана Панайотова и Любка Козарска.

# 1 718
За училището съм чувала само добри отзиви.  Peace

# 1 719
  • Пловдив
За много години момичета Hug. Днес ми казаха, че в едно от набелязаните за първокласника ни у-ща, до момента има записани 60 деца. Предполагам ще има и още, както със сигурност има и дублажи, които ще отпаднат. Чудя се за следното...., ако останат 60 деца, какво ще направят - предполагам ще ги разделят по 30 в клас, но при това положение не стават ли прекалено много децата newsm78? Едва ли ще направят три паралелки с по 20 деца....
Това което съм чувала, е че с разрешение на МО може да се увеличи броят на децата в клас, извън регламентираният( който не знам колко е  Laughing).

# 1 720
26 деца е регламента .

# 1 721
До септември има много време, още доста деца ще се запишат. Не всички действат така отрано.

# 1 722
  • Пловдив
Ако училището е от търсените за начален курс и бройката се задържи висока, може и да се разкрие нова паралелка. Знам, че за тази година в "Паисий Хилендарски" е станало така - предвиждали са 3 класа, но са събрали за 4 паралелки деца, те са си останали и имаше назначен нов човек.

# 1 723
Мамаден се притеснява по-скоро, че 60 деца са много за две паралелки и са малко за три.  Peace

# 1 724
Е те ще се запишат още .

Общи условия

Активация на акаунт