SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 480
  • 691
  •   1
Отговори
# 15
Гадино, а ме караше аз да се засрамвам заради предположенията си Crossing Arms Заслужаваш сто тояги на голо, да знаеш, и никакви опрощения от падретата Mr. Green
Моля само да уточним дали тоягите са ефемизъм, за да знам в каква степен да се зарадвам Mr. Green

Колажът на Дженсън с котенцето - could he be more gay ooooh!

# 16
Моля само да уточним дали тоягите са ефемизъм

Ще ти се Joy

Колажът на Дженсън с котенцето - could he be more gay ooooh!

Ами колажът на Джаред, на който се опитва да се самообеси и да изчезне безкрайно? Flutter Laughing

# 17
Ами колажът на Джаред, на който се опитва да се самообеси и да изчезне безкрайно? Flutter Laughing
Чупката в кръста е много яка hahaha Повече няма да казвам, за да не се налага да сквернословя по адрес на шефа Laughing

# 18
Момичета здравейте, аз няма да Ви се размотавам из темичката, защото сте много напред с гледането на сериала. А аз едва на края на първи сезон, като на първите 10 серии бях на път да го зарежа.
Но от упоритост реших да го догледам поне 1 сезон и взе, че ми стана интересен. Нооо гледам само през деня и на някои серии със запушени уши и примижвайки. Наистина са ми страшни...а отдавна не ме беше стряскал сериал или филм.

Нямах си друга работа и като заспаха малката и баща й, аз смело ще гледам серия за заспиване и така не заспах до 3 часа, защото гледах Кървавата Мери newsm43. А още от The ring като видя огледала и загасени телевизори все онова ужасно момиченце ми е пред погледа.

# 19
Самсара Simple Smile Само първия епизод е толкова страшен ... другите са по леки. Макар че го гледам за 4-и път пак на места се хващам че ме е страх да отида до тоалетна вечер или да напълня вода.  ooooh! Ама проклето и упорито ставам като по филмите преглъщам и отивам Simple Smile

# 20
  • В средата на времето
Самсара, ти пак може да се размотаваш, нищо че си по-назад Grinning Ето, сега докато беше сушата, даже филма не сме обсъждали Laughing...само снимки, снимки, снимки и от време на време по някоя и друга новост предоставена от Информационните ни хрътки Hug

Изгледай и сезон 2. След него вече не е толкова страшно Grinning (т.е вече ще си претръпнала Wink)

# 21
Ох представяте ли си САМ да не е само САМ.
В тялото му още да е Луцифер, но сега САм да го контролира  Mr. Green т.е. той да го използва като сила, знания способности за борба с лошите  Crazy

# 22
  • В средата на времето
Е уж, нали, тази сюжетна линия била приключила. Явно се има предвид само Апокалипсиса, защото като виждам как пак ще прехвърчат архангелчета и лошички, жълтооки демончета ще се вясват, ясно е че Краят не е онзи КРАЙ Crazy На мен ще ми липсва Хвърковатата чета Crazy (без Анна) и цялото боричкане там дето падаше Grinning

# 23
  • срещу двата комина :)))
хайде и аз в новата тема,само един ден останааааа newsm44 newsm68

# 24
Е уж, нали, тази сюжетна линия била приключила. Явно се има предвид само Апокалипсиса, защото като виждам как пак ще прехвърчат архангелчета и лошички, жълтооки демончета ще се вясват, ясно е че Краят не е онзи КРАЙ Crazy На мен ще ми липсва Хвърковатата чета Crazy (без Анна) и цялото боричкане там дето падаше Grinning

Така е който не чете спойлери Laughing Сюжетната линия е приключила, Апокалипсисът се отлага, ама сега е пълно безредие и на земята, и на небето, и в ада и всякакви твари, гадове и ангели включително се мотаят безпризорни и правят пакости.  Wink

В тялото му още да е Луцифер, но сега САм да го контролира  Mr. Green т.е. той да го използва като сила, знания способности за борба с лошите  Crazy

Уоми, ние си го представяме, ама Сарчето не си го представя Laughing

# 25

Уоми, ние си го представяме, ама Сарчето не си го представя Laughing

Ми така е като не чете БГ форуми  Whistling Joy
Фейче представихме ти официално брата в сайта иди виж ако имаш забележки да коригираме  Praynig Hug

# 26
  • В средата на времето
Така е който не чете спойлери Laughing

Така е, да Laughing Хубаво. Значи няма кой да ми липсва всъщност, освен Алистър Crazy Ма току виж и той се веснал като една лична, демонска гад Laughing

.... и всякакви твари, гадове и ангели включително се мотаят безпризорни и правят пакости.  Wink

...и идва Дийн и им казва - къш..къш...къшкъш... Joy (не знам що си ги представих като разбягали се кокошки Laughing)

# 27
  • Велико Търново
Ох и аз не издържам да чакам повече

# 28

.... и всякакви твари, гадове и ангели включително се мотаят безпризорни и правят пакости.  Wink

...и идва Дийн и им казва - къш..къш...къшкъш... Joy (не знам що си ги представих като разбягали се кокошки Laughing)

Joy Joy Joy ми как няма да си го представиш  Joy Joy Joy Така добре си пресъздала сцената .........

Вижте Джаред с цялото семейство

# 29
  • # супернатурална #
Ха здравейте! Брей, все едно ме е нямало с дни  Laughing
Фейче, бравос и благодаря за новата тема   bouquet
Стич, интересна колекция  Rolling Eyes Какво стана с "ние- възвишеното, душата, в краен случай мармота..."  LaughingЧак тояги на на голо! Голи? Ха да видиш сега като ми е на мен все палаво, какво ми е хубаво  Joy

Ето още една пресна снимка:

Общи условия

Активация на акаунт