SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 653
  • 691
  •   1
Отговори
# 75
Аз чак сега успях за цял ден да се добера до компа и да си наваксам със супернатурални новини и затова постовете ми са такива разпокъсани  Embarassed, извинявайте за което.
Сега стигнах и до Миша. Ще ме скъса от смях този човек с неговите туитове  Joy

That said, now that my account is verified, i do feel a certain responsibility to start twitting like a real celebrity.
Източник -  http://twitter.com/mishacollins/status/24880534180

Две минути по-късно: HAPPY SATURDAY TWEET PEEEPS! OMG. I'm having the best Americano! I soooooo needed the boost!!! LOL Simple SmileИзточник - http://twitter.com/mishacollins/status/24880599052

Още петнадесет минути по-късно: Yo tweet peeps! Yoo guys ROCK OUT with your COCKs OUT! Check it OUT! OMFG LMFAO. BBQ! Simple Smile Heart

Източник - http://plixi.com/p/45871416
Такива работи ли туиткат истинските знаменитости?!  Joy

"Ама какво 'на голо'  Shocked  ?! Ти за какво си мислиш???!!!" Ами за каквото и ти Rolling Eyes
Твоята реплика е: Ах, ти, мръсницо! Joy
Joy Joy Joy Joy

# 76
Наградките

galina76,
за теб това – както каза някоя от твоите Главни, ти така си и остана с единия крак извън Градината: Баш Градинарят е отворил широко обятия и ти се засилваш натам – към Градината му, де (уф-ф, това пояснение май не помогна особено ooooh! ) – и се трудиш неуморно, но мернеш ли Тренера в далечината, добиваш хамелеонски очни способности hahaha . Хубавото е, че веднага се разкайваш и да отиваш да молиш на колене за прошка Wink .

bicho malo,
за теб това – един от малкото щастливи, макар и донякъде насила, моменти на момчетата ни. Надявам се да е подходящо за една “скромна и културна” ненаситница – добре че има и такива, защото иначе banned ... Много те Hug Hug Hug и Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes . Благодаря ти отново и за книжката, която сътвори за ‘мен’ – обожавам я!

Пинокия а.k.a Winch_Whench,
за теб това – Ди-й-йн, само и твърдо (игнорирай някое и друго излишно ‘o’ Wink ). Строг, но справедлив – а как хубаво наказва лошите/непослушните момичета Whistling ... И сега виж как аз разбирам това: “Което си е твърдо си е твърдо, което си е по средата е друго” (цитат) – “Което си е твърдо си е твърдо – по средата си е друго” Wink .

Miriel,
за теб това – по принцип ‘мараканска’ снимка, но на заден план едва-едва да се вижда и Сами. Така тя отразява малка ти невинна стъпчица встрани от правия път, свързана обаче с все още ярък спомен за онова типично ненаситническо, опияняващо, остатъчно, тръпнещо усещане като след заливане с вълна от топъл гъст течен шоколад... Да-а-а…

WomanitKa,
за теб това – една моя любима ‘ненаситническа’ снимка. Има точно място за шмугване, без да те тормози страшната дилема към чии краченца да ти е главата Joy . Надявам се да продължиш да пишеш SPN сценарии, които да ги публикуваш тук Hug . Съдя само това, което прочетох в тази тема, но стилът ти ми допада – динамичен, бърз, директен. Продължавай все така, напред и нагоре Peace !

Рио,
Потресох се когато разбрах, че са ти били затрити – дано не от някой ревнивец – всички SPN снимки Crazy . Затова за теб избрах тази многопикселна десктоп класика (преглът).

Fairy, Fairy, Fairy...
за теб това – само и единствено Сами/Джаред. Затрудних се заради огромния избор от прекрасни снимки, но накрая предпочетох тази – едновременно влудяващо секси, но и някак беззащитен, уязвим, въпреки пушкалото (ох, на кака… така бих те пазила, че-е-е... Joy ). Как да му се втълпи обаче да не облича нищо по-дебело от памучна тениска или риза, и то с един размер по-малки Praynig ?

PS. Това беше, от мен – толкова. Радвам се че имах някакъв нищожен ‘принос’ в конкурса за ‘Свръхестествен’ сценарий, обявeн от Dana_Scully. Благодаря на всички и ги поздравявам за таланта им Hug Hug Hug . Сега се оттеглям на заслужена почивка  byeuu : щастлива съм че от утре пак ще ‘съм’ Импала, но още повече че няколко епизода/седмици ще си постоя кротко завита в гаража – напълно изтОщена и разбита съм Wink .

# 77
  • # супернатурална #
Ох, припкам да си получа наградата. Импалка, благодаря, не мога да не забележа, че и ти си част от нея. Бих се възползвала и от трима ви Flutter
Извинете, днес ми е особено палаво Rolling Eyes
И ако ако ти си мислиш, че си изтОщена, виж само в какво състояние...излиза от теб Дийн

# 78
Импала  Hug Hug мерси много Simple Smile надявам се да мога да ощастливя всички видове крачета и да не съм луда знам че няма да е на живо ама поне на сън  Embarassed Embarassed Embarassed
Мерси мерсии   bouquet bowuu

# 79
Ох, припкам да си получа наградата. Импалка, благодаря, не мога да не забележа, че и ти си част от нея. Бих се възползвала и от трима ви Flutter
Извинете, днес ми е особено палаво Rolling Eyes
И ако ако ти си мислиш, че си изтОщена, виж само в какво състояние...излиза от теб Дийн

Ох, стресирах се... Сега разбрах защо Злата ми се дърпа за разни конфигурации и ангелски костюми, нищо че е нашега. Всъщност знае ли човек какво ще му се наложи? Принципи – принципи, ама без хич Joy ... Снимката обаче как ме развълнува  Blush ... А ти нямаш ли си друга работа, ами воайорстваш Naughty ?!

PS. 'Днес...' , значи?! Outta Joint Outta Joint Outta Joint

Импала  Hug Hug мерси много Simple Smile надявам се да мога да ощастливя всички видове крачета и да не съм луда знам че няма да е на живо ама поне на сън  Embarassed Embarassed Embarassed
Мерси мерсии   bouquet bowuu

И ти ме развълнува сериозно  Embarassed

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 19:20 от Impala

# 80
Импалка, благодаря за спонсорската ти намеса, аз също пооплакнах очо с наградите за изявилите се писателки.
Ред е да допринеса и моя скромен принос, който обаче е веществен и според анкетата на Фейчето (която май още е активна (не знам докога), безапелационно би трябвало да замине при Уоманитка !!!   bouquet  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap
Самия подарък е плакат на "Supernatural", който обаче все още нямам веществено при себе си (поръчан е, трябва да пристигне на 06.10), така че го изпращам веднага след това. Simple Smile Ако стане някоя грешка с доставката, (защото всичко е възможно), ще има заместваща награда, също веществена. Simple Smile
Затова ще помоля Уоми да ми напише на ЛС адрес за контакти с нея, където ще може да си получи подаръка, а за останалите ще го снимам и ще ви го публикувам да го видите. Simple Smile
Засега - подарък за всички участвали - истински "Уинчестър сандвич". Simple Smile

цък за голяма Simple Smile

# 81
  • # супернатурална #
Аз май съм първа за всички подаръчета Embarassed Дейна, благодаря и за страхотната идея, ако не беше ти, последните 23 дни в очакване нямаше да минат така бързо.
Импалка, там съм, но не воайорствам Naughty Не може да не ме виждаш, пред "очите" съм ти Joy ooooh!

# 82
  • В средата на времето
Impala, много мило си го направила и описала.   bouquet Поздравления! Завидях на всички наградени Grinning Снимките са страхотни. Още веднъж -   bouquet

Dana_Scully, истински плакат? Уау! Бравос! Hug Сега не ми казвай, че си използвала връзката си, за която ни спомена веднъж и плакатът всъщност ще дойде афотграфисан Heart Eyes Grinning

Една такава хубава атмосфера има тук Heart Eyes. Развълнувах се чак Laughing

# 83
Dana,

За мен беше удоволствие Wink ... Идеята ти беше повече от страхотна. Благодаря   bouquet , благодаря   bouquet , благодаря   bouquet !

Аз май съм първа за всички подаръчета Embarassed Дейна, благодаря и за страхотната идея, ако не беше ти, последните 23 дни в очакване нямаше да минат така бързо.
Импалка, там съм, но не воайорствам Naughty Не може да не ме виждаш, пред "очите" съм ти Joy ooooh!

Я да видим дали те разбрах - ти си в поза 'нисък старт' пред Сами, точно пред очите ми?! Ако да - как да не те обича човек  Joy ...

Izida,

Hug

# 84
Преди известно време писах, че изгледах всичките сезони накуп и че момчетата са страхотни и изчезнах на море, после работата ме заля и чак сега съм пак при вас.
Не можах да прочета всичко изписано след първия ми пост, че сте уникално продуктивни, но изгледах всички снимки Mr. Green

На въпроса дали и на двамата съм фен, отговора е твърдо да
Ооооооо, Себастиян е от друга тема лаф - от едно интервю на каста на Здрач е закачката, което нещо не намирам иначе бих ви пуснала линк.
(мисля че импала пита, ако нещо бъркам извинете)

Една питанка: днес ли е първия нов епизод или нещо се бъркам?

# 85
Преди известно време писах, че изгледах всичките сезони накуп и че момчетата са страхотни и изчезнах на море, после работата ме заля и чак сега съм пак при вас.
Не можах да прочета всичко изписано след първия ми пост, че сте уникално продуктивни, но изгледах всички снимки Mr. Green

На въпроса дали и на двамата съм фен, отговора е твърдо да
Ооооооо, Себастиян е от друга тема лаф - от едно интервю на каста на Здрач е закачката, което нещо не намирам иначе бих ви пуснала линк.
(мисля че импала пита, ако нещо бъркам извинете)

Една питанка: днес ли е първия нов епизод или нещо се бъркам?  

Здрасти отново Hug !

Да, аз питах с надежда  Praynig и ето – Ха! Joy (много се радвам на нови Ненаситници  Joy ).
За епизода - днес за Щатите, утре за нас  Peace .

# 86
  • # супернатурална #
Я да видим дали те разбрах - ти си в поза 'нисък старт' пред Сами, точно пред очите ми?! Ако да - как да не те обича човек
E то ти и Злата ако не ме разбирате(и обичате), кой тогава Laughing

Пресни снимки?

:

# 87
Ненаситница е доста точно определение за мен, така че няма да се сърдя Laughing
Ще чакам утре да разбера от вас къде да гледам любимите момчета.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 02:04 от Ламята

# 88
Я да видим дали те разбрах - ти си в поза 'нисък старт' пред Сами, точно пред очите ми?! Ако да - как да не те обича човек
E то ти и Злата ако не ме разбирате(и обичате), кой тогава Laughing

Мила, пак се притесних. Може ли повече да те разбирам и малко по-малко да те обичам, а Сами (него имах предвид под ‘човек’) да те oбича качествено?
И сега ми кажи как можа да определиш мен – Innocent -чето – като ‘хищна’ и ‘ненаситна’, и да ме обвиниш, че съм изяла някоя и друга едноинчова звездичка Laughing .

Ненаситница е доста точно определение за мен, така че няма да се сърдя Laughing
Ще чакам утре да разбера от въс къде да гледам любимите момчета.

То и не е обида: ‘ненаситница’ е закачлива вътрешно-форумска квалификация, синоним на ‘ценителка на мъжката красота по принцип и на братя-Уинчестъровата в частност или изключително’. Като ‘ненаситни’ се определят онези почитателки, които не могат/искат Wink да решат кой от двамата братя харесват повече или, за по-удобно, ги харесват и двамата, а някои – дори в комплект (Импала отива в ъгъла да се срамува). Любопитното е, че почти всички имат залитания в тази категория, колкото и да отричат. Но има и няколко достойни за уважение – предполагам – изключения.

# 89
  • # супернатурална #
Две снимки, които поне за мен са нови

Общи условия

Активация на акаунт