SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 472
  • 691
  •   1
Отговори
# 405

Щях да казвам...какво исках да казвам...Глътнах си граматиката нещо... smile3544 smile3544 Умопомрачающи фотоси.   bouquet

hahaha Ааа, добро утро щях да казвам. Grinning
П.С. Докато публикувам bicho malo отмъкнала кафето. Joy Hug

# 406
Лелеее, погледнете на какво обръЩат внимание феновете. Това се казва наблюдение или неЩо подобно ..... Ризата на сам от 1ви епизод е била съЩата (така изглежда) като тази която е носел и на VanCon  Thinking Mr. Green

Рио, специално за теб  Hug

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 15:23 от bicho malo

# 407
 Laughing Благодаря! Hug

Преглътнах си граматиката и вече мога да кажа Дженсън с костюм и Дженсън с бяла ризка са...толкова "Дженсън". Heart Eyes LaughingАз още на линкчето вися, а за разсейващите подписи хич няма да споменавам.Laughing

# 408
Red Sonja, Hug Hug Hug
Много ти благодаря! Наистина ме трогна загрижеността ти, понеже все ме подиграват, че не пия кафе, а разни – цитирам – ‘детски/бебешки работи’  Cry . За теб – като се шмугнеш, на Ди-й-йн веднага ще му се смени физиономията и ще стане като тази на Сам, а това е едно многообещаващо начало Wink .

Пинокия,
Ще остане ли за Падрината ти загубилия 'мощната битка' Ди-й-йн? ‘Щото ако да, да взема да го изтОщя още докато идваме за нея...

О-о-о, здравейте и от мен, г-це Краули. Как е новото усещане?

Лелеее, погледнете на какво обръЩат внимание феновете. Това се казва наблюдение или неЩо подобно ..... Ризата на сам от 1ви епизод е била съЩата (така изглежда) като тази която е носел и на VanCon  Thinking Mr. Green

Забелязват и помнят, защото много ги дразнят дрехите на момчетата по принцип, понеже все се опитват да видят какво има под тях.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 10:17 от Impala

# 409
Добро утро!
Злата, ама пък много ти е разсейващ подписа, шЪ знаи'ш! Тъкмо измисля какво исках да ви пиша и пак попадна на някой твой пост, под който се мъдри облизващ се Дженсън - ами как да се съсредоточа, а?  Crazy
Нарочно ви саботирам, та моите постове да изглеждат най-ентелегентни.  Twisted Evil Laughing

Злата с метлата ква е тая по-горе и защо се върти около сам  #2gunfire
Не я знам, просто така прочетох в един форум.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 11:25 от Злата с метлата

# 410
Добре, че подписите са под постовете, че иначе нямаше въобще да стигаме до написаното. Crazy Joy   hahaha Сигурно само Градинарките ще ми прочетат реда, защото няма да се зазяпат в облизващата се красота над поста ми.  Joy

# 411
Добре, че подписите са под постовете, че иначе нямаше въобще да стигаме до написаното. Crazy Joy   hahaha Сигурно само Градинарките ще ми прочетат реда, защото няма да се зазяпат в облизващата се красота над поста ми.  Joy

Добре че сме ние, та да има кой да чете, а не само да зяпа Joy

# 412
Добро утро,
Сонче мерси за кафенцето, взимам си го и отлитам.
Това ново промо на 2ри епизод гледали ли сте го ??????? 
Supernatural -6x02 Two and a Half Men
аха аз точно този клип гледах веднага след като изгледах първи епизод
и след това гледах другия трейлър, дето го бяхте пуснали във форума как дийн сипва сол по прозорците
някъде из спойлерите преди стартирането на сезона не се ли споменаваше, че сега ще хвърлят повече светлина върху това, от къде се появяват чудовищата....

# 413
  • # супернатурална #
Ха здравейте!
Редно е да почерпя за новата самоличност. Нека да е с кадър от 6/4 (ако не се лъжа)

От вчера не виждам нито един подпис, даже и моя. Това го казвам, в случай, че се чудите защо постовете ми са толкова дълбокомислени Rolling Eyes Laughing Чак сега видях, че съм влизала като гост ooooh!
Импалка, за усещането ли питаш? Ами трудно е да се опише какво е да изневеряваш на виртуалния си любим с виртуалния му брат. Виртуално Laughing

P.S Тате също ви поздравява.

Каза да ви нацелИвам всичките от него. За сега няма да ви закача душите. Щял да почва от телата Mr. Green

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 15:15 от Г. Краули

# 414
Ехооооооо,
Оооо, Галинчето е дала линк към 6/4  Hug . Ето малко и от мен а Кроули, не е ли сладур  Heart Eyes

П.П. Г.Краули аз предпочитам тате ти да дойде лично ... и да ни/ ме!!! нацелИва ...  Twisted Evil

# 415
  • # супернатурална #
bicho, май и на тази е със същата ризка. Ех, кога ли е Джаредов ден, да му купя още една-две да ги менка. Може и да ги гладя. С ръка. Облечени. Grinning

# 416
bicho, май и на тази е със същата ризка. Ех, кога ли е Джаредов ден, да му купя още една-две да ги менка. Може и да ги гладя. С ръка. Облечени. Grinning

Ааа, тази е друга .... Но ниЩо, ти може нарочно да му ги мачкаш (докато са на него) и после Ще го караш да ги съблича за да ги изгладиш .... Mr. Green

# 417
  • # супернатурална #
Да, бе, щото ако го видя без ризка, ютията ще е първото нещо за което ще се сетя Whistling Joy

# 418
Че къ бе ,Галче! Естествено, че за ютията ще се сетиш.  Joy
Ето едно сууууупер готино клипче от епизод 2 - Supernatural 6.02 (Two and a half men) Space sneak peek  Joy Joy Joy
Дийн с неговато "A car should drive, not be a little bitch" ме срути от смях  Joy Joy. Добре, че Кас ще й види скоро сметката на тази кола.  #2gunfire
Ох, ще се гътна от смях  Joy. Сега чета в един форум коментари за клипчето и попаднах на следното: LITTLE KNOWN FACT: For the farting sound effect, they just waited around for Jared to let one rip. He so talented.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 419
Да, бе, щото ако го видя без ризка, ютията ще е първото нещо за което ще се сетя Whistling Joy

Че за какво друго може да си мислиш с полу гол Сами пред теб  newsm78  Whistling Да го ..... изгладиш разбира се  Joy

Злате, мерси за клипчето. Бебето истински сладур, а Сам ми изглежда просто неустоим  smile3544. Дийн също, Дийн също  4470

Общи условия

Активация на акаунт