Къде в Пловдив??? - 15

• 54 255
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Джей ,в Кичука съм и ползваме Визио-доволни сме

# 511
Шайнче,в Касида съм виждала лего,ама там са повече Бионикали!Виж в Хиполенда!

# 512
Някой ползва ли услугите на Куулбокс да каже дали е доволен ?  Rolling Eyes

ДА, ние. От около 2 години сме с тях и сме доволни. Нета е бърз, не спира. Кабелът е оптичен. Телевизията има 86 канала. Ние сме пуснали допълнително още 3 ХД канала.

В това Мечо Пух имаше ли гумени ботуши за момичета, но по-малък номер 24-25? Че на този дъжд ми идва малко далеч Simple Smile По центъра освен в Ранърс има ли другаде? В Ранърс каква им е цената?

# 513
Къде има богат избор на Лего ?

В магазинът за играчки на "Младежка",под големия блок,където е Бейбиленд , има Лего.Доста добре е зареден,така че може да се провери там.

# 514
В това Мечо Пух имаше ли гумени ботуши за момичета, но по-малък номер 24-25?
Имаше едни унисекс-с прозрачни подметки и шарени животинки.И розовки разни.Питай по телефона,жената е много любезна.
0897 614 087( има го на визитката,затова си позволявам да го напиша)

# 515
Тия ДСС така ме изнервиха, че ги изхвърлям на секундата !   #Cussing out
Не стига че близо месец седяхме без нет, ами и за капак на всичко свалям с 30 К, нета е повече от нищожен. А според договор трябва да ми осигуряват 15 Mbit, които не съм ги видяла и в съня си даже.  ooooh!

Добри отзиви чух и за Ентри, но доколкото разбрах нямали покритие в Кичука.
Със сигурност обаче знам, че не искам Близу.

И ние към Куулбокс сме се насочили, но ще е след ноември със сигурност. Пуска се заявка, която не те ангажира с договор. Имат и форма за попълване в интернет страницата си, но мъжът уж попълни, при тях я нямаше и ходихме в офиса на Богомил (работи и в събота).
Питах и n3 за покритие в Кичука... (имат само малък участък около Пере Тошев, обадиха ми се веднага на посочения от мен телефон и ме уведомиха, че най-малко след 6 месеца ще имат покритие и при нас...)

# 516
  • Пловдив
Да кажа и моето мнение за ентри - от 2-3 месеца някъде сме на тях - преди това интернета ми беше на Гигабит и бях страшно доволна, а преминахме към ентри, защото предлагаха уж по-добри скорости на по-ниски цени в комплект с цифрова и кабелна. От начало интернета го биваше горе-долу, но не бих казала, че е особено бърз, но след като ДСС направиха този сакатлък, имам чувството, че едва ли не всичките им абонати преминаха към ентри / става въпрос за Смирненски / и от тогава интернета е просто ужасен - през деня що-годе бива, но вечер..... Фейсбука на моменти въобще не може да ми се зареди, а и не само той - според тях проблема бил във фейсбука - е хайде де  Whistling Отделно цифровата им още от самото начало постоянно засича - и на двата телевизора. Като се обадим ни казват да разклатим буксата за да се оправи, ама като се оправи след малко пак се разваля - не е нормално някой да стои и постоянно да клати буксата, за да не засича сигнала. Проблема бил в буксата на нашия телевизор, а не в тяхната букса - е хубаво, ама и двата ли телевизора са ни проблемни ?!?!? Та хич не съм доволна от тях на този етап. Решила съм тези дни да си поговоря по-сериозно с тях, та да видим какво ще излезе.

# 517
И аз да кажа че съм на N3, и съм много доволна и от свете услуги, и да кажа също че това че не се отваря Фейсбука, няма общо с интернета. Напоследък доста често ми се случва ( вчера цял следобед )да не мога да вляза във Фейсбук, и от работа където съм на друг доставчик

# 518
Тия ДСС така ме изнервиха, че ги изхвърлям на секундата !   #Cussing out
Не стига че близо месец седяхме без нет, ами и за капак на всичко свалям с 30 К, нета е повече от нищожен. А според договор трябва да ми осигуряват 15 Mbit, които не съм ги видяла и в съня си даже.  ooooh!

Добри отзиви чух и за Ентри, но доколкото разбрах нямали покритие в Кичука.
Със сигурност обаче знам, че не искам Близу.

Здрасти, от 8 години ползвам интернет на енджълсофт и мога да кажа че това е най-доброто в Пловдив и района. За толкова време нито в буря нито в пек интернета ми е спирал. Свалям 8г за 10-15 мин. Просто са железни. Който и от приятелите ми да е идвал в офиса и като види за какво става въпрос на другия месец минава към тях. http://www.filibe.net/news.php
Кофти е че са само за интернет.

# 519
Е, аз пък как с БТК влизам, точно вчера следобед никакъв проблем с Фейса  Peace Един-два пъти ми се е случило да не мога да си вляза в регистрацията и то за кратък период...
 ПП Наистина е лошо, че енджълсофт само нет предлагат, поне за мен.

# 520
Да знаете магазин за качествени чадъри? Преди имаше на главната, където сега е Теранова, оттам съм си купувала чадър "Happy rain", който ползвам 10 г. и чак сега се счупи. Та искам нещо качествено, не китайски боклук.

Купувам чадъри от Арт-93. Тази фирма, която продава кожени аксесоари ако се сещаш? Имат магазин в халите, като влезеш веднага в дясно, а май вече отвориха и в Mall Plovdiv. Има сгъваеми, големи, всякакви.От моя съм много доволна, доста съм и подарила, засега нямат грешка.

# 521
  • Пловдив
Арт-93 има в Мол Пловдив,да

# 522
Някой знае ли дали в Джъмбо има гумени ботушки, че ми е доста далече, да не ходя напразно

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 16:13 от elena230479

# 523
Аз обиколих района около Гранд,  стигнах и до подлеза на Тримонциум, но гумени ботуши 24-25 номер няма Sad В Рънърс жената ми каза, че почвали от 28 номер.

На Кулбокса също не спира нета независимо от времето навън. Един път имаше профилактика за 10-15мин и ни се обадиха 1 час по-рано, за да ни предупредят Peace

# 524
Изгубихме дистанционното за двд Sad  Откъде може да се купи ново?

Общи условия

Активация на акаунт