Къде в Пловдив??? - 15

• 53 692
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Добре де,така и така се коментират обувки.Къде тогава мога да намеря хубави детски зимни обувки номер 21 и номер 26 до 30 лв?

Еми освен ако има нещо в Мечо Пух в Кичука, другаде за тези пари и сравнително качествено не знам ще намериш ли!  newsm78

# 601
  • Пловдив
Ние взехме боти за малкия, номер 34, бълг., естеств. кожа, за 26 -28лв. миналата седмица от детския магазин отстрани на Халите.Няма да продават вече обувки и разпродават всичко. Нямаше голям избор, но си струва да се погледне там... Wink

# 602
  • Пловдив
Днес минах през Ессо да видя за детски ботушки.
 Shocked нито един модел детска обувка, ботуш, н и щ о!!

Не че преди са се пръскали от детски асортимент, но сега вече на нищо не прилича това.

Хич не съм изненадана. Лятото купих сандали от София и като попитах в пловдивският магазин защо няма нито един модел  ми отговориха, че трябвало да заредят двата нови магазина в София и за Пловдив не останали бройки  #Crazy За сега и на първо време купих едни ботушки от Дайхман за 39.90 лева с поларен хастар, но явно за зимни ботуши пак ще ходя до София. По спомен от миналата година, намалените детски ботушки бяха около 80-90 лева, а както разбрах КиК сега ги продават на цени от 80 лева. И без това сняг вече вали  сняг през януари, а до тогава намаленията ще са започнали  Mr. Green Иначе са около 130 лева.  Tired за справка велурените обувки на Елефантен, пак от Дайхман след днешната разходка бяха чисто мокри отвън, но чорапите бяха сухи Peace

# 603
И ние днес купихме едни ботушки на детето от Дейхман за 30лв Simple Smile За сняг май няма да стават, но имаше и моделчета специално за сняг. Най-скъпото беше 80лв. На касата момчето ми предложи спрей, с който пръскаш обувките (има вариант за ест. кожа и за изкуствени материи), изчакваш 4-5 часа и после обувката отблъска мокрото като всъщото време обувката продължава да си диша. Пишеше Нано .... на спрея.

В КиК имаше 2-3 моделчета за 70лв.

Обиколихме и детските магазини, но нищо не харесах... Търся дънки или панталони, които да са с подплата вътре. Ако някой е виждал да пише.

Шапки тип дамско бомбе, но не точно Simple Smile къде има?

# 604
  • Пловдив
Търся си курсове по испански и френски-да започват до месец, а не в неясното бъдеще и все пак да науча нещо .Благодаря за всички предложения  предварително   bouquet

# 605
Да питам...ний кога ще се сбираме нейде из Филибето Whistling Whistling

С тия твойте аватари кой ще ти се яви на сбирката  Laughing
ПП Аз шЪ дода кога цъфне самостола  Mr. Green
.....напълно съм сериозна, мили дами, в питането си...и сбирката не е моя.....а само желанието да се реално запознаем и по Mr. Green Mr. Greenвеселим....

# 606
Къде продават в града автотапицерии на метър?

# 607
Къде продават в града автотапицерии на метър?
..във всеки магазин за дамаски

# 608
Търся дънки или панталони, които да са с подплата вътре. Ако някой е виждал да пише.

Пак в това магазинче "Приказка без край " има. Намира се - виж по-долу .... Laughing

˙·٠•●Самира●•٠·˙, кръстовището на халите в Киука , завиваш на дясно на светофара ( идвайки от бетонния мост ) и веднага на ляво влизаш в локалното . След 100-на метра от дясно има една нова кооперация , малко по-навътре от улицата. В нея е магазинето . Там има и още един детски магазин , ама в него не съм влизала , защото нещата погледнати от витрината не ми направиха впечатление.

# 609
МЕрси много ,момичета.

Значи все пак ще заложа на Дайхман.
Малкия няма да върви из локви,така че не ми трябват чак толкова невероятно непропускливи.А каката е от колата в градината.

# 610
Шаферски рокли има много в Асеновград но обикаляне се иска за нещо по-така.На нас ни я ушиха за по-малко от 2 седмици.

# 611
Аз пък нямам оплаквания от обувките на Дайхман. Взимали сме, както за мен, така и за детето, сандали, маратонки, апрески, ботуши и всичко си е ок. Лично аз ще си нося едни ботуши от миналата зима, които не са мръднали, а детето ще си носи апреските, които пак са от миналата зима и струваха едва 20 лв. Вярно, че тогава и бяха големки и не ги е носила кой знае колко, но в случаите, когато сме и ги обували, крачетата и оставаха сухи и топли. Имаме и едни боти на Матстар, от които останах много доволна. Нямам други наблюдения върху тази марка, но специално тези се оказаха здрави. Купувани са от магазинчето до църквата в Кичука за 26лв и изобщо не съм очаквала, че след толкова много носене, ще останат здрави.

# 612
Някой виждал ли е някъде из Пловдив новия фон-дьотен на Maxfaktor Xperience, който го рекламират по тв, погленах на няколко места, но го нямаше

# 613
  • Пловдив
Шаферски рокли има много в Асеновград но обикаляне се иска за нещо по-така.На нас ни я ушиха за по-малко от 2 седмици.

колко струваше вашата

какви бяха цените общо

# 614
Някой виждал ли е някъде из Пловдив новия фон-дьотен на Maxfaktor Xperience, който го рекламират по тв, погленах на няколко места, но го нямаше
В Мол Галерия.
На първия етаж в Карфур има козметика в отделен сектор Peace

Общи условия

Активация на акаунт