Къде в Пловдив??? - 15

• 53 712
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Виждали ли сте наскоро някъде раирани дълги клинчета за деца?

# 91
  • Пловдив
Аз имах рожденичка и искам да почерпя (малко със закъснение   Embarassed   )    newsm38

# 92
Да ти е жива и здрава, много да ви радва и много щастливо детство да има!!!   Simple Smile

# 93
  • Пловдив
 В Окайди в мола имаше клинчета с хоризонтални райета и поло в същите десени.

# 94
  • Пловдив
Мацки,препоръчайте ми дерматолог-става въпрос за малката за кожен проблем на главичката Praynig

# 95
  • Шотландия
 Heart Eyes

# 96
Мацки,препоръчайте ми дерматолог-става въпрос за малката за кожен проблем на главичката Praynig
д-р Жанета Матева, 950864; 951962; 0888644325. Може да я намерите в 3-то ДКЦ на бул. Марица (близо до детската кухня). Работи и още на едно място, но не знам къде. Препоръчвам ти я, защото е добър специалист и е внимателна, с подход към децата. Успех!

Момичета, в петък бях на откриването на чудесно гурме магазинче за традиционни италиански храни - паста, сосове, вина; има и био зърнени храни - различни видове боб, леща, марокански кускус, бобчета азуки и др. Цените се понасят. Намира се зад пицария Верди на Гладстон, в началото на уличката, която води към фонтаните (страшно обяснение няма-що Blush ) . Моля се само, дано поне този път пловдивчани оценят хубавото, че малко такива местенца останаха да виреят Praynig

# 97
  • Пловдив
.....
Момичета, в петък бях на откриването на чудесно гурме магазинче за традиционни италиански храни - паста, сосове, вина; има и био зърнени храни - различни видове боб, леща, марокански кускус, бобчета азуки и др. Цените се понасят. Намира се зад пицария Верди на Гладстон, в началото на уличката, която води към фонтаните (страшно обяснение няма-що Blush ) . Моля се само, дано поне този път пловдивчани оценят хубавото, че малко такива местенца останаха да виреят Praynig

Мерси за информацията  Hug Ще бързам да го посетя, че то в нашия град колкото и да си упорит и финансово независим, подобни места рядко оцеляват  Confused
Тъкмо навреме ми идва - вчера гледах едни филми с тоскански красоти, с хубава храна и хубаво вино, хубави есенни багри...ех, мечти  Blush

# 98
  • Пловдив
Виждали ли сте наскоро някъде раирани дълги клинчета за деца?
Вчера в Карфур видях зелени на бели хоризонтални райета за 3-7 години Peace

# 99
  • Пловдив
Kabiv,благодаря

# 100
  • В царството на мечтите
 Money

# 101
  • Пловдив
д.р Жанета Матева е в отпуск до другата седмица.определено ще я посетим,но бих искала тази седмица лекар да види малката

та отново приемам идеи за дерматолог  Praynig

# 102
  • Пловдив
Колко късно се записвам  Embarassed

# 103
Момичета, търсим си количка Хърби. Вчера бях в Джъмбо, но там няма. В Хипо дали ще има ?

# 104
  • Пловдив
Запис  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт