Къде в Пловдив??? - 15

• 54 335
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Да сте чували за Цирк "Балкански"в Пловдив скоро ? Някъде около Тракия?
Гугъл дава стара информация
да, представленията са от 16.30 и от 19.30, а билетите са от 3 лева за деца до 3 год. и 10 лв. за деца от 3-10 г., а за възрастни съответно 15, 18 и 20 лева. Ето и статията от в-к Марица http://marica.bg/show.php?id=36063

# 316
benitta,магазина им срещу Баумакс е капут вече
този на центъра го има още и май така ще остане
А този в Тракия вече го затвориха, явно е вярно...

# 317
Да, от трите Евроленд, остана да работи само този на центъра. Този в Тракия-Форум имаше намаления преди да затвори, но отдавна вече не съществува изобщо, пуснали са кепенците. А, освен това Multirama са се преместили от Форума в Галерия.Те са големи скъпари, но това е друга тема:)

# 318
  • Пловдив
Благодаря за съветите за обувки-ние бяхме в новата Касида,но ще отида и до старата,а за Дайман не се бях сетила-при първа възможност сме там  Peace

# 319
  • Пловдив
аз съм доволна от марката Елефанте в Дайхман /немски са/.Сандалите ни бяха такива и имаме два чифта половинки сега.
Онзи ден като бях имаше и намалени моделчета,които са с поизчерпана номерация

# 320
  • Пловдив
Момичета,намерих плувка от спортния маг. на Източен-Златна топка.
Благодаря Ви!  bouquet

# 321
  • Пловдив
Момичета, търся боти за момче, №35. Вчера минах през Мечо Пух - нямаше. Къде другаде да проверя? Наложително ми е: детето ходи с едни маратонки, все още... ooooh!

# 322
  • Пловдив
*Бенджи*,Дайхман,Касида,Капчица в подлеза на Тримона

# 323
  • Пловдив
Гледах онлайн магазина на Касида и не видях по-големи номера... newsm78
От Дайхман мъжо си купи два пъти обувки - ми скъсаха се два дни след изтичане на едномесечната гаранция...Аз от там повече обувки не ща!

Но за Капчица в Подлеза не се бях сетила.   bouquet

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 10:05 от *Бенджи*

# 324
  • Пловдив
*Бенджи*,детските на Дайхман са добри,особено немските им марки Елефанте и т.н.Аз на малката такива взимам и съм много доволна.Скъсване няма,само омаляване

# 325
Капчица има на ,,Иван Вазов'' ,с доста по-богат асортимент!
В ,,Денди'' има ново зареждане

# 326
  • Пловдив
А онова складче на Примиджи в Кършияка, зад Пощата, има ли нещо интересно? Ходил ли е някой скоро? Дали работи още... newsm78

# 327
  • Пловдив
Аз от Дайхман съм купувала само детски обувки: едни сандалки лятото, не мръднаха изобщо, а ги носеше непрекъснато. Дори като купих други имаше рев, че ни ги иска. Сега купих и есенни обувки и ботушки онзи ден от Мола. До сега съм купувала само ЕССО и спокойно мога да кажа, че като качество не им отстъпват, здрави и удобни са, но малко дизайнът им куца, но за поли и рокли съм купила от ЕССО. А и цените на Дайхман са повече от прилични  Peace Няма да е лошо да направят ЕССО в най-близкият софийски Мол, все пак на един час път е от Пловдив, че тук нищо детско на получават, а от години продават едно и също, а цените когато са намалени са като цените на българските обувки на КиК, например. Mr. Green

# 328
  • Пловдив
Много са хубави Ессо, но на мен са ми скъпи... Wink

# 329
  • Пловдив
Аз купувам на Чипо/Chippo.Китайски,но от естествена кожа!Имаме 2 чифта есенни и толкова сандалки и не са мръднали!! Peace

Знам,че има във Форума в Тракия но другаде в града незнам къде продават.

Общи условия

Активация на акаунт