Къде в Пловдив??? - 15

• 54 355
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
smarfietka_,картини има на Джумаята,но тъй като не съм ценител не мога да кажа дали не са от магазин левче /не изглеждат така/
Мой преподавател казваше, че бездарните художници си продават картините на сергиите около Джумаята. Аз не бих купила картина по какъвто и да е повод от там. Peace

# 301
Да сте чували за Цирк "Балкански"в Пловдив скоро ? Някъде около Тракия?
Гугъл дава стара информация

# 302
  • Майничка
Да сте чували за Цирк "Балкански"в Пловдив скоро ? Някъде около Тракия?
Гугъл дава стара информация

Има сега, да, май от 5-ти или 9-ти. Налепили са плакати по рейсовете, пише "жк Тракия, циркова площадка". Сигурно по диагонал от Кауфланд.

...Мой преподавател казваше, че бездарните художници си продават картините на сергиите около Джумаята. Аз не бих купила картина по какъвто и да е повод от там. Peace

Не мога да се съглася, картини на доста неизвестни тогава и скъпо продавани сега художници съм срещала преди на Джумаята. По-скоро някои си остават там с халтурата и се задоволяват с нея. Но пък и от това се печели.

# 303
  • Пловдив
На светофара на Мария Луиза и Петко Д. Петков до кафе Мария Луиза има един магазин където продават материали, рамки и т.н. и има и картини. Информирай се първо какъв стил харесва човека, на който ще правиш подарък.

1. Купчииницата - има голям избор от картини............. и не само.............

2. Дом Левски /до подлеза на бул. "6 септември"/ има магазинче с ръчни изработки / доста интересни неща/.

3. в капана, малката уличка до Агенцията по вписванията /не и знам името/ има няколко магазина с ръчни и оригинални изработки.............

Изброявам тези, защото наскоро търсих ръчна изработка сувенир, картина - нещо да ми хване окото и на Джумаята - старият магазин на занаятите освен нелюбезно отношение от продавачката и сувенири/картини/ направени по щампа друго не открих  Sad

# 304
  • Пловдив
На светофара на Мария Луиза и Петко Д. Петков до кафе Мария Луиза има един магазин където продават материали, рамки и т.н. и има и картини. Информирай се първо какъв стил харесва човека, на който ще правиш подарък.

1. Купчииницата - има голям избор от картини............. и не само.............

2. Дом Левски /до подлеза на бул. "6 септември"/ има магазинче с ръчни изработки / доста интересни неща/.

3. в капана, малката уличка до Агенцията по вписванията /не и знам името/ има няколко магазина с ръчни и оригинални изработки.............

Изброявам тези, защото наскоро търсих ръчна изработка сувенир, картина - нещо да ми хване окото и на Джумаята - старият магазин на занаятите освен нелюбезно отношение от продавачката и сувенири/картини/ направени по щампа друго не открих  Sad
Аз да добавя едно доста неугледно на пръв поглед магазинче в уличката покрай бившия Детмаг и кметството в посока градинката на природонаучния музей. На стотина метра по тази улица отдясно има магазинче, в което преди време бях намерила интересни неща на добри цени. Ако цените не те устройват, там предлагат и на разсрочено плащане  Peace

# 305
  • Пловдив
Дъщеря ми беше на детски рожден ден на съученичка в детския център на Мол Галерия   и се върна много доволна. Най-хубавото било че има батут и подскачали  и много игри им организирали правели се на мумии с тоалетна хартия , абе много доволна беше.

# 306
Момичета помагайте!Уж ще ходим на плуване...та ми трябват шапка/плувка/ и очила детски!Моля за идеи откъде...че си нямам идея? Peace

аз купих на Арена, от самият басейн на будката продават плувки, очила и шапки.

# 307
Дъщеря ми беше на детски рожден ден на съученичка в детския център на Мол Галерия   и се върна много доволна. Най-хубавото било че има батут и подскачали  и много игри им организирали правели се на мумии с тоалетна хартия , абе много доволна беше.

И на дъщеря ми Рожденния ден беше там и мина перфектно,всички бяхме много доволни   Peace
В Тонбонбон сме празнували 3 години подред и там също е много хубаво,но и от Галерията съм с хубави впечатления   Wink

# 308
  • Пловдив
От къде купувате бельо (потници, гащи) за децата?
Досега дъщеря ми носеше такива, купени от чужбина, та не съм ориентирана точно за това къде има... Нещо шарено, с феи, принцеси и т.н.
  bouquet

# 309
  • Пловдив
Ханна,фей,принцеси в Джъмбо-не са лоши-аз съм доволна от качеството
На Венера също са добри,но не смогвам да отида до магазина
На Вис Виталис не ги харесвам-гащите едни широки парашутки и са скучни.Потниците са хубави материи,но са тесни

# 310
  • Пловдив
Мерси Elfita. И във Венера ще отида, понеже се коментираше, че имали хубави пижами, а и те са за подмяна вече.   

# 311
  • Пловдив
Момичета помагайте!Уж ще ходим на плуване...та ми трябват шапка/плувка/ и очила детски!Моля за идеи откъде...че си нямам идея? Peace

Може ли по-подробно късе се намира?
Мерси!

# 312

Може ли по-подробно късе се намира?
Мерси!

на входа на плувният басейн на Гребната база.

# 313
  • Пловдив
Покрай мен се заговори, че затваряли Евроленд магазините, та като се спомена назад....
Имате ли такава информация? На мен ми казаха, че имало финално намаление, ама беше поне преди месец и от тогава нищо не съм чула, нито съм минавала наблизо.... Имам да търся нещо там, ама не ми се разхожда напразно, ако са затворили  Mr. Green

# 314
  • Пловдив
benitta,магазина им срещу Баумакс е капут вече
този на центъра го има още и май така ще остане

Общи условия

Активация на акаунт