Къде в Пловдив??? - 15

• 54 369
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Момичета помагайте!Уж ще ходим на плуване...та ми трябват шапка/плувка/ и очила детски!Моля за идеи откъде...че си нямам идея? Peace

# 286
  • plovdiv
Момичета помагайте!Уж ще ходим на плуване...та ми трябват шапка/плувка/ и очила детски!Моля за идеи откъде...че си нямам идея? Peace
Ние сме купували от спортния магазин на Стадион Пловдив/от страната на големия паркинг-пазар сега/

# 287
  • гр.Пловдив
Пак имам спешна нужда от Вас - трябва ми картина за подарък. Къде има в Пловдив, newsm78 че май-май никога не съм купувала. Трябва ми нещо наистина добро и от класа, а не тип магазин левче. Благодаря Ви предварително.

# 288
  • Майничка
Пак имам спешна нужда от Вас - трябва ми картина за подарък. Къде има в Пловдив, newsm78 че май-май никога не съм купувала. Трябва ми нещо наистина добро и от класа, а не тип магазин левче. Благодаря Ви предварително.

Smarfietka, ти уби коня с патерица! Дай поне допълнително инфо - стил, бюджет, размер?
Иначе тръгваш по галерии и арт магазини и гледаш...

# 289
Момичета трябват ми отзиви за детския център в МОЛ Галерия. Някой правил ли е рожден ден, ходил ли е, заслужава ли си.
Може и на лични Peace
Никой нищо ли не може да ми каже Sad

# 290
е, казаха ти - едни го харесват, други не го харесват - прочети назад

за цените едно уточнение - разликата не е 9 лв за рожден ден, защото в Тон Бонбон актуалният пакет е 179 лв - аниматори, менюта, торта, абсолютно всичко по децата, докато на другото място 170 лв е пакет без торта, която хич да не е си е 40-50 лв. Иначе другото си е въпрос на предпочитания.

# 291
Плувни шапки /детски/ имаше много на втория етаж в Евроленда на центъра - отстрани на стълбичките между втория и третия етаж.

# 292
  • гр.Пловдив

Smarfietka, ти уби коня с патерица! Дай поне допълнително инфо - стил, бюджет, размер?
Иначе тръгваш по галерии и арт магазини и гледаш...

При положение, че казвам че не съм купувала никога, явно си нямам и на представа - затова питам и тук да ми кажете първо накъде да отида, да си сверя часовника, да пообиколя, да разгледам, но.....
нека който иска ми помогне, но че съм "убила коня с патерица", че не съм наясно извинете, нали затова е темата

# 293
  • Пловдив
smarfietka_,картини има на Джумаята,но тъй като не съм ценител не мога да кажа дали не са от магазин левче /не изглеждат така/

другото,за което се сешам е за някоя галерия-Ромфея например /под пешеходния мост от страната на Новотела/,но не знам дали продавата,би трябвало

# 294
  • Пловдив
И все пак не е лошо поне бюджета да си кажеш. Картини от 50лв. или от 3000лв. ще купуваш? Щото има пряко отношение към местата, където можеш да ги търсиш и да си сверяваш часовника.

# 295
  • Пловдив
В магазина на "Отец Паисий" имат горе-долу добри цени на не много извести автори. "Салон Версай" на "Софроний Врачански", но цените са доста по-високи. Трети вариант е по галериите, но там пък цените са съвсем в тавана, но пак зависи от автора.  Peace

# 296
  • Пловдив
smarfietka, на Джумаята виж и нагоре към и около Стария град почти навсякъде има галерийки. Ако това ще те ориентира за цените, наскоро взех една картина около 30/50 см за 40 лв.

# 297
На светофара на Мария Луиза и Петко Д. Петков до кафе Мария Луиза има един магазин където продават материали, рамки и т.н. и има и картини. Информирай се първо какъв стил харесва човека, на който ще правиш подарък.

# 298
И само не от  Praynig Джумаята.....ужасни са...Тръгваш из Стария ГРАД и галерия до галерия....сега има в Балабановата къща

# 299
  • Пловдив
Момичета трябват ми отзиви за детския център в МОЛ Галерия. Някой правил ли е рожден ден, ходил ли е, заслужава ли си.
Може и на лични Peace
Никой нищо ли не може да ми каже Sad

Тази неделя ходихме до Карфур и си оставихме детето на детския център - оставяли сме я и друг път, но с приятелче, а сега сама (за сведение детето е на 5 год. и е оставяно много пъти на детски центрове, на различни места в града). Като я взимахме, ми каза, че е плакала за мен и е искала при мама, което досега никога не се е случвало. Попитах момичето защо не е предала да ми се обадят - тя била преценила, че няма нужда и обяснила на детето,че мама като си напазарува -ще дойде да я вземе, което, обаче, за мен не е приемливо, защото още като я оставях имаше едно детенце, което много силно плачеше за майка си и точно й звъняха, та им казах, че искам да ми запишат телефона и да ми се обадят, ако има нужда. Момичето на касата (споменатата вече управителка) пък ми каза, че на нея никой не й бил казал да ми се обади...и край! Нито ни се извиниха, нито нищо. Децата трябва да се забавляват сами и всъщност само ги наглеждат да не се ударят.
Сигурно някои ще кажат, че така и трябва, но на други места сме получавали много повече като отношение и грижи на същата цена.

Общи условия

Активация на акаунт