Къде в Пловдив??? - 15

• 54 329
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
О,мерси много!Бях забравила за магазинчето на Ген.Заимов!Там бяха обещали,ако имат нещо ново да ми запазят-ще проверя!
Ако някой се сети за други,очаквам помощ!   Grinning

# 361
Някой ходил ли е скоро до Адидас на Ленинград?Има ли някакви детски зимни якета!Ако сте видяли по другите спортни свиркайте,само да са от по-дебелите,че като гледам масово какви са ги напускали,тънички, с по една платка поларче отдолу,ужас!

Да, има. Повече ме интересуват момчешките и за момиченца не съм гледала. Бяха два вида, едните по 85 лв., а за другите нямам спомен. Simple Smile
Има доста якета в аутлета на Санкт Петербург и ботушки,но само за момиченца видях.А в магазина на Адидас на центъра видях яке детско струващо 100лв-за сравнение от Ла редута  ми излезе 36.00лева

# 362
Е да де,за това става въпрос,не стига,че 100лв,ами и на нищо не мяса,и едно такова тъничко!Само на Ленинград не съм проверила и в Найка на Главната!Ох дано да намеря,че вече ми писна!

# 363
Зимните детски якета в Аутлета на С.Петербург за мен лично са тънки. Избор не бих казала, че имаше. Бях в събота там.

Пижамки на Дисни съм купувала от детското магазинче срещу хран.магазин Триумф до Новотела.

# 364
  • Пловдив
на Ген.Заимов има магазина за бременни на марката  "РЕНИ", аз от там преди 2 дена си взех дънки и спортен панталон, има хубави неща Simple Smile

# 365
Здравейте - търся магазин за пътеки и килими - да има разнообразие и на сносни цени. Ще ми трябва пътека за детската - в синьо, зелено или жълто - по - скоро комбинация от 2 или 3  цвята. Почти навсякъде има в кафявата гама. Ще ми трябва и малко килимче - кръгло или тип елипса - огледала съм големите магазини - или не ми пасват на големина или на цвят - за килима де - трябва да е около 1,50 на метър горе -  долу  - затова сигурно ще трябва да обикалям и ми трябват адреси на магазини.

# 366
brambi,значи да паля и да ходя!А дебели ли са,като за по-люта зима newsm78?

Здравей, чак сега сядам на компа.
Якетата не бяха толкова дебели, колкото ми се струва, че ти се иска, но и не съм ги разглеждала обстойно, тъй като мен не ме интересуваха. Е, не бяха и от най-тънките...
В неделя гледах хубаво дебело яке за момченце, 70 лв., в Мола, но как точно се казваше магазина...  newsm78

# 367
Цитат
В неделя гледах хубаво дебело яке за момченце, 70 лв., в Мола, но как точно се казваше магазина... 
-Бенетон!Там има за момченца дебели хубави,ама за момиченца Нъцки!Разбрала си ме де,такъв тип да са!

# 368
galinkacat, за килими виж в аутлета на CarpetMax на Карловско шосе, имаше доста, включително и кръгли Peace Имаше доста намалени - аз тая седмица взех 2 - 160х220 за 69лв и 120х160 за 39лв Peace

# 369
Цитат
В неделя гледах хубаво дебело яке за момченце, 70 лв., в Мола, но как точно се казваше магазина... 
-Бенетон!Там има за момченца дебели хубави,ама за момиченца Нъцки!Разбрала си ме де,такъв тип да са!

Яке купих страхотно, много дебело на Майорал Peace. Мисля, че в Скандинавия ги има, защото другия магазин вече е затворен. Също хубави якета съм виждала в Премема.

# 370
  • Пловдив
Шайн  ,къде се намира този магазин

# 371
Точно по средата на главната, в търговския център до хранителния магазин. Може и да бъркам за името, но нещо подобно ми се върти в главата. Продават Майорал и Канц.

Въпсрос Simple Smile.
Търся поставка за вестници и списания, като тези, които се сгъват като книга. Освен в стил и Декор, сещате ли се къде другаде да погледна?

# 372
Prodavalnik-а работиииии Grinning  Hug

# 373
galinkacat, виж и тук http://ekoltekstil.net/Angel.html , не съм ги виждала на живо, но изглеждат добре в сайта им  Peace

# 374
  • Пловдив
в Дайхман в Мол Пловдив има промоция на 50 процента на ботуши и боти от естествена кожа-дамски

Общи условия

Активация на акаунт