Къде в Пловдив??? - 15

• 54 245
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Гумени полуботушки големи номера видях на главната в магазин след Макдоналдс и преди Адидаса,спортен на Ранърс или Булдозер май беше.А детски гумени видях в брошура на Т-маркет-13 лева бяха
А някой мяркал ли е из града гумени полуботушки с дамска номерация (38-39)?
Миналата година купих на щерката високи, но не са й удобни за сваляне по физическо, та си изкарах есента и пролетта аз с тях. Laughing

# 541
Хммм някой скоро да е ходил до Дома на обувката, който се премести от до Метро на Пещерско ако се не лъжа?
Че ми е далечко просто за разходка, та ако е ходил някой да сподели има ли нещо интересно за мами?

# 542
Яке аз намерих в едно магазинче до Сл.лъчи 1 ... за 18лв. перфектно за детската градина.
Ходилите в Мечо Пух - има ли вече ботушки, но не от гумените.

# 543
Хммм някой скоро да е ходил до Дома на обувката, който се премести от до Метро на Пещерско ако се не лъжа?
Че ми е далечко просто за разходка, та ако е ходил някой да сподели има ли нещо интересно за мами?
Доколкото ми е известно това е един от магазините на Лино, нали правилно се сещам?
Зареждането в този магазин е изчерпано. Продават се остатъците от стоката (дори имаше големи разпродажби на домашни потреби по едно време) . Така че едва ли има нещо ново.

# 544
  • Пловдив

За мами не знам, аз лично от там никога нищо не харесвам  Sad........., но детски маратонки имаше в неделя - с по-исока подметка- стабилна за мокро време на нищожна цена.............

# 545
  • Пловдив
Миналата година оттам взех такива маратонки за 5 лв. Тази още не сме ходили.

Ама къде има Метро там?

# 546
  • Пловдив

малко по надолу и вдясно и после пак караш до колелото е Метро 2

# 547
  • Пловдив
Момичета,знаете ли дали все още се продават капките Бейбинос.За кремче знам че има,но капките чух че ги били спряли

# 548
  • Пловдив
капки бейбинос нямаше още преди 1 г и 7 м-тогава ми трябваха за дъщеря ми

# 549
Яке аз намерих в едно магазинче до Сл.лъчи 1 ... за 18лв. перфектно за детската градина.
Радостче, кое магазинче, онова на ъгъла до кафенето със зелените столчета ли?
 Иначе аз търся кожени ботички 27 номер, купих едни велурени от Дайхман, но те май ще пропускат вода, а и детето не иска да ги носи, сигурно не са и удобни. Добре, че градината е близо, че още ходи с маратонки и сутрин я нося  Simple Smile... Тези обувки Чипо къде ги продават и имат ли модели от естествена кожа?

# 550
Vennie, това се пада от другата страна на Сл.лъчи ...отстрани на аптеката е ... след завоя и след магазинчето за фиби, шноли ... надявам се, че добре обясних.

# 551
Мерси, май се сетих, има и играчки там ,нали?

# 552
Има,поне от месец,на КК цени 40-45 лв

# 553
Радостче, кое магазинче, онова на ъгъла до кафенето със зелените столчета ли?
 Иначе аз търся кожени ботички 27 номер, купих едни велурени от Дайхман, но те май ще пропускат вода, а и детето не иска да ги носи, сигурно не са и удобни. Добре, че градината е близо, че още ходи с маратонки и сутрин я нося  Simple Smile... Тези обувки Чипо къде ги продават и имат ли модели от естествена кожа?
Чипо обувки има във Форума в Тракия Peace
Имат си магазин там.

# 554
  • Пловдив
 Здравейте ! Може ли да ми препоръчате добър хладилен техник ?

Общи условия

Активация на акаунт