Къде в Пловдив??? - 15

• 53 768
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Мерси, май се сетих, има и играчки там ,нали?

Да, точно.

# 556
Ходилите в Мечо Пух - има ли вече ботушки, но не от гумените.
Има,поне от месец,на КК цени 40-45 лв

Благодаря ... последно бях да взема пантофки и хич не обърнах внимание на другите неща, а пък то и времето рязко се промени. Остава само да има и нашия номер .... Praynig

# 557
Сенди, мерси.

# 558
Здравейте.
Дали някоя мама е ползвала буйки за прохождане на "Бефадо" и какви са впечатленията й? Че марката е нова и се колебая...

# 559
  • Пловдив
някой търсеше хималайска сол  http://www.matatama.com/sol-i-podpravki

# 560
  • Пловдив
мерси Simple Smile

# 561
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря магнити за хладилник, букви? Simple Smile

# 562
Утре в 11 часа аниматори на Тон Бонбон в Хермес на главната
В 11:30 детска програма в Мол Пловдив - май утре е Мая Бежански и безопасните стоки

# 563
Къде в Пловдив мога да намеря магнити за хладилник, букви? Simple Smile
Гледай да са качествени,че на нашите им изпадаха магнитчетата ( много е опасно да се погълне магнит) .ПОдарък бяха на децата . Peace

Здравейте.
Дали някоя мама е ползвала буйки за прохождане на "Бефадо" и какви са впечатленията й? Че марката е нова и се колебая...
Не съм им гледала буйките,но обувките са им добри,според изисканията на Др Янакиев-Твърда пета,лекички,естествени материали. Специално държи на твърдата пета  Peace

# 564
Гледам ,че обсъждате детските обувки

Та да попитам и аз каквo ви е мнението за детските на Дайхман.Харесах си 2-3 моделчета на цена до 30 лв ,номер 21. Качествени ли са,удобни ли са?Или да се насочвам към други  Laughing

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 11:23 от elfi4ka

# 565
Дайхман обувки дамски и мъжки си взехме с мъжа ми-моите се разлепиха на 20-тия ден( и ми върнаха парите след рекламация и разкарване),на мъжа ми малко по-късно,след един дъжд.Не бяха от най-евтините,за тези пари можеше да си вземем БГ . НО Има и добри отзиви тук във форума.Аз лично не бих си взела нищо повече от там. ПО-добре някой лев отгоре,но да съм сигурна,че ще имаме качествени обувки  Peace

# 566
Дайхман обувки дамски и мъжки си взехме с мъжа ми-моите се разлепиха на 20-тия ден( и ми върнаха парите след рекламация и разкарване),на мъжа ми малко по-късно,след един дъжд.Не бяха от най-евтините,за тези пари можеше да си вземем БГ . НО Има и добри отзиви тук във форума.Аз лично не бих си взела нищо повече от там. ПО-добре някой лев отгоре,но да съм сигурна,че ще имаме качествени обувки  Peace

МАлее,а мъжът ми се е насочил към едни много хубавки  Rolling Eyes Да взема да го разубедя  Laughing

# 567
Вчера влязох в Дайхман да разгледам детските ботушки. Честно да си кажа, никак не ми харесаха. Изкуствени материали, някои бяха с невероятно твърда подметка... не съм купувала нищо от там, не мисля и че ще купя.
Аз лично не виждам никакъв избор на детски ботушки в града. В чудо съм се видяла, къде да търся 25-26 номер.
КиК също не ги харесвам, а за 80лв. още по-малко.
В Бенетон имаше ботушки, но за 120лв. даже нямаха подплата отвътре.
Приемам идеи, къде да търся.

# 568
  • Пловдив
.................. Приемам идеи, къде да търся................

http://www.runners.bg/bg/index.html

Новата детска колекция - по принцип често купувам обувки, маратони и т.н  с тази марка за децата и съм доволна от качеството. Лошото е, че нямат фирмен магазин и трябва да се обикаля. Досега техни обувки нямаме скъсани, просто са умалели...........

# 569
Гледам ,че обсъждате детските обувки

Та да попитам и аз каквo ви е мнението за детските на Дайхман.Харесах си 2-3 моделчета на цена до 30 лв ,номер 21. Качествени ли са,удобни ли са?Или да се насочвам към други  Laughing
Хубавите модели и с естествени материали,които гледах са над 60 лв, което е цена както навсякъде по магазините. Евтините също не ми харесаха - за тези пари можеш да си купиш на Ранърс например със същото или по-добро качество.
did_tag,  Ранърс имат няколко фирмени магазини в града - най-големите са до Театъра и срещу аптека Марица (поне тези са ми на пътя обикновено)  Peace
За качеството йм - ами за тази цена е ОК. Взимали сме и лятото и началото на есента - като за детски са ок, защото се започват да се разпадат след поне 1 сезон, когато ги израстваме. Лошото е, че работят с изкуствени материали ...

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 15:08 от Drozi

Общи условия

Активация на акаунт