Къде в Пловдив??? - 15

• 53 754
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Аз търся за 9-10 годишно дете костюм за хелоин дайте идея дали няма някъде под наем може и за продан нямам прененции

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 15:35 от dafinka53

# 571
Момичета, а виждали ли сте някъде хубави пуловери и дебели панталончета за момичета????
Днес обиколих центъра,Гранда и до Ресторант стадиона бях и няма никакво зареждане все още  Rolling Eyes

Моля ако някой вече е купил да сподели от къде /държа дрешките да са качествени,а не от китайските/   Peace

# 572
Преди време гледах пуловери във фокс за около 50-60лв и в Бенетон за 70. То има ли нещо дето да не е шито в Китай или Турция? Simple Smile

# 573
dunaika, не знам какви ботуши точно търсиш и до каква цена, но аз от 3-4 години взимам на синът ми ЕССО и съм, а и той, страшно доволни. Леки, удобни, с мембрана са и по никакъв начин крачетата не могат да се намокрят.  Верно е, че са по-скъпи, но и на това съм му намерила лесното - купувам от разпродажбата през лятото за следващата зима. Сега на редовна цена не знам как са, но по принцип по-малките номерца са на по-ниска цена.

# 574
Момичета, а виждали ли сте някъде хубави пуловери и дебели панталончета за момичета????

Има много хубави на онова магазине в Кичука , което се коментираше скоро. "'Приказка..."' някаква беше. Аз купих за мойте от там страхотни неща на сносни цени. ( за момиче и момче купувам ).

# 575
Препоръчайте ми фирма за венециански щори, моля   bouquet

# 576
  • Пловдив

Има много хубави на онова магазине в Кичука , което се коментираше скоро. "'Приказка..."' някаква беше. Аз купих за мойте от там страхотни неща на сносни цени. ( за момиче и момче купувам ).

А къде точно е това магазинче, че на мен пък ми трябват хубави жилетка и/или пуловер, риза, джинси като за момченце на 1год., че обиколих вече доста магазини и не мога да намеря нищо - нямали още зареждане.

# 577
Аз търся за 9-10 годишно дете костюм за хелоин дайте идея дали няма някъде под наем може и за продан нямам прененции
В "Джъмбо" имаше много костюми и маски последния път като ходих! Но за съжаление цени не погледнах!

# 578
  • Майничка

В "Пен силует" продават и (мисля) дават под наем. Сега са отворили нов магазин на "Леонардо да Винчи", до "Авери".

# 579
Момичета, къде правят хубави пити? Казаха ми за някаква сладкарничка в пресечка на Богомил, но моята позната не е ходила там, само е виждала питите им и  не знае къде точно е?

За дистанционно - универсално - ние си купихме от един магазин до ресторант Романтика зад Мебелна къща в Тракия. Няма проблем вече доста години  Peace, а и сега малкия го е подложил на тотален тормоз - още работи! Можеше да се поръча и марково, но цената му беше 2-3 по-висока.

# 580
  • Майничка
Момичета, къде правят хубави пити? Казаха ми за някаква сладкарничка в пресечка на Богомил, но моята позната не е ходила там, само е виждала питите им и  не знае къде точно е?

Предполагам, че става въпрос за "Амброзия", тя е на самата "Богомил", до аптеката, по диагонал с/у училище "Паисий Хилендарски".

# 581
Мъжът ми беше купувал преди време оригинално дистанционно на Сони от един магазин над песоарите до Джумаята.

# 582
Мъжът ми беше купувал преди време оригинално дистанционно на Сони от един магазин над песоарите до Джумаята.
Там е лицензираният сервиз на Сони.

П. П. пИсоари Peace

# 583
gargamela - благодаря ще мина да погледна какво предлагат.

# 584
Относно дистанционно - има много разновидности в магазин Викиват.

Общи условия

Активация на акаунт