Къде в Пловдив??? - 15

• 53 667
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Иди до Търговията,на Сузики на ляво и после дясно,там са само детски складове,няма как да няма!

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 21:46 от Liliq Zlatna

# 646
Знаете ли някой по-голям бебшки магазин освен Вис Виталис?търся комплект обиколници ,завивка за бебка,искам да е нещо в жълто,но във Вис Виталис нищо не ми хареса,миналия път бях харесала едни и днес ги нямаше.И съм харесала от тези с по-малката височина,не 50 см ,а по ниските.
В хиполенда не съм ходила,но ще ида и там видя.

ако е момиче мадъркеър имат много нежна серия розово и жълто, ако ти идва скъпо тук, можеш да поръчаш директно от сайта

# 647
  • Точно където трябва
Къде да си намеря алое за лекарство, спешно ми е!

# 648
  • Пловдив
Къде да си намеря алое за лекарство, спешно ми е!

живо алое-от цветарските магазини
алое екстракт-в аптеката може би

# 649
Аз да кажа,че купихме много сладки спортни ботушки на малката от Барт за 19.90  Mr. Green .Велурени,цикламени , с чорап нагоре,който може да се подгъва.Доволна съм засега-визуално и тя е много доволна  Peace Не са за мокро време определено с този велур,но пък са супер сладки и ги взехме.

Искам също така да питам вчера видях в Кауфланд Тракия някакъв нов голям магазин за обувки,но бях с натоварена количка и ме досрамя да вляза.Може ли да ми кажете,какво са що ,са.Само мернах отпред някакви детски .Изглеждаха много добре,подплатени,но не можах да разгледам навътре.Какви се цаните,качеството,има ли нещо интересно за мъже и жени?

# 650
  • Пловдив
Магазина е от скоро и е на Матстар.Продават всякакви модели...детско,дамско,маратонки и т.н.А цените са като за тази марка Wink

# 651
  • до Пловдив
къде мога да намеря детски колан  newsm78

# 652
къде мога да намеря детски колан  newsm78
Ако ходиш в Джъмбо - има и момичешки и момчешки /от към 3 лв започваха/, има и тиранти ....

# 653
Магазина е от скоро и е на Матстар.Продават всякакви модели...детско,дамско,маратонки и т.н.А цените са като за тази марка Wink

МЕрси много.Това какво ще рече,евтини и кофти  Laughing

Да не са от онези смрадливите  newsm78

# 654

МЕрси много.Това какво ще рече,евтини и кофти  Laughing

Да не са от онези смрадливите  newsm78

elfi4ka,позна -изобщо не ти ги препоръчвам   Wink

# 655
Търся си гирички (кило, кило и половина - не повече .... засега ), ако някой е виждал някъде, да свирка   bouquet

А ако е и в Кичука - още по-добре  Hug

В Кауфланд в момента са на промоция. Мисля , че -20%. Имаше няколко вида.

# 656
  • Пловдив
има 50 процента намаление в магазина за платове на ул 11 август-италианската уличка на главната

# 657
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже къде точно се намира фирмения магазин на асеновградската фирма за бельо Ариал - разбрах, че е някъде около кукления театър, но вече два пъти безуспешно го търся и не мога да го намеря - има ли някаква табела, или...?

# 658
Здравейте. Моля за малко помощ - с кой автобус мога да отида от района на Военна болница (или пък от центъра) до магазина на Домко (мокетите)?

Разбрах, че 44 не отивало точно до там или?

# 659
  • Пловдив
44-да,също от спирката на ПУ-то 4-ка автобус.Последната им спирка е новата сграда на ПУ-то,а от там ти е мн.близо да магазина.

Общи условия

Активация на акаунт