Отговори
# 345
Ха добре заварила !
        Ааааа мола мола ! Я виж Вокса каква голяма четка е извадил ! Той има повече опит от мен ! Виж там говори за разни практики тактики !  Мдааа това дето аватара му го държи е всепризнатия символ на всички духовни практики по света.  Аааа и ако скалпела не може да свърши работа с този жезел на духовността се настройват цветовете на ауричните слоеве ! Аааааа и всичкото това е на базата на трансформираната сексуална енергия !   

surpriseuu

# 346
Ха добре заварила !
        Ааааа мола мола ! Я виж Вокса каква голяма четка е извадил ! Той има повече опит от мен ! Виж там говори за разни практики тактики !  Мдааа това дето аватара му го държи е всепризнатия символ на всички духовни практики по света.  Аааа и ако скалпела не може да свърши работа с този жезел на духовността се настройват цветовете на ауричните слоеве ! Аааааа и всичкото това е на базата на трансформираната сексуална енергия !  

surpriseuu

Техники има различни, важното е да са правилни (включително и по отношение на сексуалната енергия). Има и източни и западни.

1. Едно от основните неща е контрола на дишането -> контрол над праната -> контрол над ума и сексуалната енергия.
Съответно дишането през едната и другата ноздра -> баланс на мъжкото и женското.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=550714.msg17275768#msg17275768

2. Друг символ, който не е само символ, е хексаграма(шестолъчната звезда), за която е ставало дума и по-рано в друга тема, като символ на сексуалността, и съответно концентрацията и медитацията може да спомогне за по-дълбоко осъзнаване в тази област, освен развитие на пинеалната жлеза, която също се свърза (косвено) и със сексуалната активност. Хексаграмата като знак я има и в църквата на Рилския Манастир, а хексаграма с пресечена черта в кръг я има в началото на Завета на Цветните Лъчи от Дънов (да помоля rigit сам да погледне, за да не се отвличаме пак по темата тук - молба) Именно така препоръчвам и да се ползва.

3. също така може да се приложи работа с мускула Pubococcygeus или така наречения мускул PC

Упр. на Кегел

или http://www.all-yoga.ru/page/1085 - която мудра се разглежда като активираща Кундалини

но препоръчвам да се правят в такъв ред 3 - 2 - 1 (по дадената в поста номерация) - трите техники подред.     bouquet

# 347

или http://www.all-yoga.ru/page/1085 - която мудра се разглежда като активираща Кундалини

но препоръчвам да се правят в такъв ред 3 - 2 - 1 (по дадената в поста номерация) - трите техники подред.     bouquet

Ама тъй кажи бе човек че си Дъновист ! Какви хексаграми с пресечени линии ми ги говореше преди време на Рилския манастир.......Rygit  и  иди провери и т.н. .Няма таквизи ми ти звездички с чертички на Рилския манастир пет лева и други там измишльотини и мисля че ти казах мнението си по въпроса ! Там на Рилския има само хексаграм - това е ! Другото са си твои там теорийки !  Па ако съм сгрешил покажи ми  автентично фото На  хексаграм с черта от Рила да ти се извиня ! Ма сега заради едното Его да не одиш да добавяш черта на Манастира ей !!!  Joy Joy Joy
          А Дънов е добавил чертичката и аз ти казах защо - тя има хипнотичен ефект и е графичен способ за хипноза и  придърпване на нови членове към братството ! Дънов е бил много умен човек физик като първо академично образование той е знаел какво прави ! Как мислиш че за няколко години богатството на братството нараства многократно !  И защо мислиш на няколко пъти има посегателства над личността му ? Я провери да видиш !
          Апропо в нета май само твоята картинка стои като такъв пример ! 
         Виж за примера за вагиналния фитнес - Вумбалдинга за който си дал линк съм съгласен ! И че от там трябва да се започне с трансформацията и с това съм съгласен !  Hug  Ако една жена има макар и няколко лениви влакна от напречно набраздена мускулатура в общата маса на гладката мускулатура на мускулус вагиналис ( да ма извиняват докторите че не го пиша на латински ма са три групи и да не са отплесвам )  може и да потренира малко как му беше името дееее  аха Вумбалдинг  http://dieti.rozali.com/fitnes-polezno/p12623.html ! Е тук вече мога да кажа че си дал някакво начало на практикум за трансформиране на сексуалната енергия в правилна посока към другите !  Иначе другото си беше много постно ! Ма то сега и си му е времето за постене де !  Peace
        Па туй с чертичката си го запази да  го показваш на някоя журналистка която е дошла да прави репортаж на паневритмиите ви на Рислките езера !  Току виш са хипнознала и ти  се отворил парашута !  Peace
       Че тъй де Практиките се правят с практики ! Защото докато човек не е достигнал до определени нива на енергиен контрол върху импулсите които се движат в тялото му  и покрай него.....то  си е жива загуба на време да чакаш само по мисловен път да постигнеш нещо ! Ако никога не си изпитвал усещането от ублекчението при едно почесване на място което те сърби как ще генерираш в мозъка си такова усещане ! Ми няма да можеш ! Затова първо се почеши както си мислиш че ще ти е най добре после запамети усещането от почесването и усещането от облекчението и чак след това си прави гимнастики с мислите си по въпроса !
    Така че определено съм съгласен с Индуктивната ти инструкция  3-2-1  !
       Леле Вокс голяма отговорност поемаме сега тука ние с теб ! Ами ако сега всички го ударят  само на чесане а .......! Много Моля женската аудитория да не забравя , че има и други два етапа на трансформирането !   Hug Peace

bouquet

surpriseuu   

# 348
Според мен е подходящо да се въздържаме от коментари относно Истински Духовни Учители, тъй като става дума не само за човек с академично образование. (ако не искаш да станеш за смях като попове , които мнооого се изложиха напоследък)
Предлагам ти да пропуснеш за в бъдеще и коментарите върху ...моята скромна личност, не ме познаваш и не знаеш какъв съм. (А личните нападки в интернет форуми не се разглеждат като дружествен акт).  Изследвал съм различни учения и техники и предпочитам да предлагам само проверени и даващи положителни резултати техники. Ако на някой не му харесва , проблема може да е на друго място.

И да, наистина е отговорно и според мен сериозни техники (като такива за трансформация на сексуалната енергия) трябва да се правят от хора, които са поели съзнателно по духовния път, и следват определени духовни и морални закони.

# 349
не съм твърдял, че в Рилския манастир е с пресечена линия, и не смятам че Дънов я е измислил с пресечена линия, мисля че ти показвах корицата на книгата на Елифас Леви!

който иска, за си разпечата тази картинка и да пробва.

Според мен е възможно дори rigit да греши, и не е нужно да се ескалира ситуацията(може да се направим, че не сме обърнали внимание на това), смята се, че "чувството за собствена значимост" може да е пречка в духовното развитие . В един псалм  е дадено:
"Не нам, Господи, не нам, а на Твоето име дай слава, заради Твоята милост, заради Твоята истина."
Нека спрем дотук.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 11:38 от Vox populi

# 350
Според мен е подходящо да се въздържаме от коментари относно Истински Духовни Учители, тъй като става дума не само за човек с академично образование. (ако не искаш да станеш за смях като попове , които мнооого се изложиха напоследък)
Предлагам ти да пропуснеш за в бъдеще и коментарите върху ...моята скромна личност, не ме познаваш и не знаеш какъв съм. (А личните нападки в интернет форуми не се разглеждат като дружествен акт).  Изследвал съм различни учения и техники и предпочитам да предлагам само проверени и даващи положителни резултати техники. Ако на някой не му харесва , проблема може да е на друго място.

Ей Вокс може да си като какъвто си искаш да си ! Може но дълбоко се съмнявам  да си Духовен Учител !  Духовните Учители не пишат за вагини по форумите и не анатемостват другописците, които не им харесват или са им неудобни !  ! От горното писане ми звучиш обаче така, че май се опитваш да се приравняваш на Дънов ! Май се вземаш много на сериозно човече !  Наистина много знаеш и много си чел, за което винаги си имал моите адмирации, ама недей чак така на сериозно да се вземаш , тъдява ! Всички сме земни ора ! Дънов наистина е бил Духовен Учител без значение другите неща ! Така или иначе всяка една религиозна общност по света ползва техники за прихват и задържане на послушници - няма ни една която да не го практикува включая и източноправославната ! Така че нищо лошо не съм казал ни за Дънов ни за учението като такова ! 
       Когато някой не иска да го  коментират него от части и това което е написал просто не пише във форуми - тука сме за това да коментираме ! Аз като не искам никой да  ме коментира отивам в Балкана изказвам си казалото на планината и никой не ме коментира  ! Ти постъпи както искаш за добре !   
Изследвал съм различни учения и техники и предпочитам да предлагам само проверени и даващи положителни резултати техники. Ако на някой не му харесва , проблема може да е на друго място.

Може и да си прав, ама я се замисли над тоз въпрос ! Кой е точния коректив че резултата е положителен ? Ти ли ? Че от де на де си се поставил на това ниво ?  Че това го твърдят и тези които ти вземат парите като ти бият определени болкоуспокояващи - твърдейки че резултат е положителен - пък после се оказва че си пристрастен към тях и е било по редно  да се поизмъчиш но да не ги вземаш ! Същото и с техниките ......  Защото тази или онази техника може да ти е дала временно облекчение ( афиширано като положителен резултат ) но от друга страна те е прикрепила трайно към общност която всъщност те използва против волята ти !
       Не знам за какво се вкисна ! Съвсем ясно ти написах че си прав за практиката която написа и за посочения от теб индукционния подход !  Само и аз да та помоля да не са  тургаш на едно рамо с Дънов и някой други Учители че си много прав за ония попове дето са ставали стават и дълги години ще стават смешни както и много доктори и учители за смях ! Ма да ти призная чисто по съфорумски като ти прочетох някой от притесненията и забележките доста ти се поусмихнах и аз ! Тъй ша да знаеш !  Crazy Peace
        Ааа и това дет пак си ми го изтипосал като си мислиш че носи такава голяма полза съм са сетил какво ще ти предложа ! Понеже аз нямам твоите претнции да съм някой чак пък голям ....тази толкова положителна звездичка ще я предам на едно място да и сканират импулса да го усилят  и да ти го върнат ! Ако нещо лошо ти стане да знаеш че нещо си сбъркал в преценката си !   Пък ако  на място  на повредените ти зъби  почнат да никнат млечни значи си прав !  Ма ако стане така със зъбките  ти да не забрайш после да почерпиш ей !  Peace

bouquet

surpriseuu

# 351
Vox populi и rygit са се развихрили  Hug Благодаря момчета Heart Eyes

Упражнението се прави и в курсовете по каланетика и има доказан ефект и при естественото раждане. Запазват се мускулите,  след раждането няма проблеми със секса. Проблем за партьора де, чувства се като , че не е раждала жената. Това е ценно само по себе си, защото много двойки изпитват нещо доста неприятно след раждането, око не са си правили това упражнение. Тези жени пък дето го правят дълго време, раждат оргазмено. Тук още се говори за оргазменото раждане така  Shocked То обаче съществува и има издадени книги по въпроса.   За упражнението на Кегел говоря де.

Та сега е пост де, секса е забранен, но ние коментираме сексуалната енергия и трансформацията и...дали е грях?

За книгата на Дънов "Завета на цветните лъчи на светлината" бих искала да чуя мнението на rygit Аз я имам и смятам този метод за работа за полезен. Интересно ми е и мнението, че братството е богато, доколкото зная Дънов е бил много беден човек в материално отношение.

ето и нещо прекрасно за женската сила Богинята майка се завръща - Списание Осем

http://spisanie8.bg/рубрики/история/422-богинята-майка-се-завръща.html

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 16:08 от humanis

# 352
За справка, изобщо не се тургам на едно рамо с Дънов и някой други Учители , нито съм имал предвид така да се тълкува написаното от мен.
Мир! (пиис, бабо)

п.п.

Все пак ако може без "върнати усилени импулси', да не стане от играчка-плачка

# 353
относно секса, ето как е според Ап. Павел:

"Не лишавайте един друг от съпружеско сношение, освен ако бъде по съгласие за малко време, за да се предавате на молитва, и пак бъдете заедно, да не би сатана да ви изкушава чрез вашата невъзможност да се въздържате.
Но, това казвам, като позволение, а не като заповед."

I Коринтяни 7:2-6

# 354
Упражнението се прави и в курсовете по каланетика и има доказан ефект и при естественото раждане. Запазват се мускулите,  след раждането няма проблеми със секса. Проблем за партьора де, чувства се като , че не е раждала жената. Това е ценно само по себе си, защото много двойки изпитват нещо доста неприятно след раждането, око не са си правили това упражнение.
Упражнението наистина е ценно и полезно,както за усещанията на партньора,така и за самата жена Peace

rygit Stop
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714.0
т.2 и т.10 по-конкретно
Flutter

# 355
  • Tам през Атлантическия океан
Разсилен ли го раздаваш  Crazy

Vox populi и rygit са се развихрили  Hug Благодаря момчета Heart Eyes

Peace

rygit , баш ми е драго да те "видя"   Mr. Green

Peace

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 22:48 от Desss

# 356
Ей Дес здравей!  Много готина маймунка имаш ! Пак си завъртяла някой млад капитан на кораб или пилот на самолет ! Ама хубав подарък де , браво !   Hug bouquet  И трябва  да  ти кажа тази кройка и този цвят много ти отиват !  И веждите ти натюрлих като на Брук Шилдс - фешън фешън си !!!  Hug Blush
И аз имам един маймуняк ама не си го нося на рамото ами в главата ! Ма то си личи де !   Joy Joy Joy

Мира от горното е ясен нямаш проблеми без това  да касае разгорещеността на полемиките в бъдеще ! Ако можеш само  да ми дешифрираш скобичките - тези действия не съм ги минавал  в курса си по математика ! Че да ми кажеш какво значи де , ако обичаш разбира се ! 

п.п.

Все пак ако може без "върнати усилени импулси', да не стане от играчка-плачка

Тук този път не си познал обаче! Вече е късно !  Предния път те оставих нарочно Сега обаче ако си в грешка ще си понесеш дубъла ! Нищо не зависи от тук нататък от мен ! Нито аз съм този, който ще вземе решението, нито аз съм този който ще действа по въпроса , ма ти си го знаеш много добре де ! Аз го казвам на останалите !  Аз съм само пощальона ! Твоя воля ако искаш си махни звездата ако искаш си чакай последствията ! Сделка или не ! Казах ти вече ако си прав добре, но ако си сбъркал и се праиш на печен за да си погалиш Егото каквото и да се случи от тук на татък, ти сам ще си си отговорен за него !  Така че плашенките и да ги пускаш по мой адрес все тая !

Здравей Хуманисче за Дънов честно да ти кажа съм си наложил забрана да го чета. Причината е много проста ! Има степен квота на достъп в неговите писания ! Ако ги четеш преди да си на определено духовно ниво на развитие ставаш послушник в братството ! Ако си си избрал тоя път няма лошо твой си е ! Тогава обаче ти е "позволено" да стигнеш до определено ниво и до там ! Дори ида имаш възможност за повече не става ! Ако започнеш да го четеш обаче след определено ниво на развитие на чакрите имаш друго ниво на достъп до идеите и смисъла на написаното от него и можеш да достигнеш до по голяма височина, широчина и дълбочина на идеята като такава за времето когато е писана разбира се ! Простичко казано все едно да четеш Достоевски Юнг и Кант в 5 клас и да държиш изпит по тях ! Ясно ти е какво ще се случи с мозъка  ти ! Че още съм малък и не съм дорасъл да го чета исках да кажа накратко ама нали не мога да съм кратък ! Може и да остане непрочетен ! Знаеш ли ?  Има още малко "изпити" да вземам и ако успея ....... ! То с тез поправителни ..........  Joy Joy Joy ! Ще се опитам па да видим !   За това и не мога да ти дам отговор за лъчите ! Но вижданията за звездата са ми конкретни - не че не мога да сбъркам- ама ако е така ще се явявам на поправка , не ми за сефте я  hahahaHeart Eyes  bouquet

Розичка бодлива алена
      с аромат тежък като кадифе
      не си свикнал май на приказката  шарена
      добричка си ми кат дете !

Недей с бодлите да посягаш !
      Недей те са изменена тип кора !
      Недей  ръчички да протягаш !
      Недей че мога да се набода  !

И какво ще правиш ти тогава,
        не си свикнала да гледаш кръв
        Ще плачеш ти или ще бягаш
        или ще се наложи аз да те успокоявам пръв !  Heart Eyes 

bouquet

# 357
rygit  , благодаря за разяснението  Peace стихчето ти ли го писа?

# 358
  bouquet

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 21:19 от Vox populi

# 359
  Tired

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 21:51 от _Червена роза_

Общи условия

Активация на акаунт