Отговори
# 195
Desss , споменах за този метод, но има много други. Днес , тук и сега се адаптират знания от различни школи , пак се прави завръщането, но това е трудна работа и не е за всеки. Аз използвам лично Каруна Рейки../енергията на състраданието/  Предпочитам само енергия и с това си боравя. Не използвам лекарства, билки , добавки камо ли пък психотропни вещества. Според мен те объркавт доста човека и правят бели по-големи от ползите им.

rygit , ами корелка е тя/той . Корелите си сменят пола  Crazy когато си поискат

# 196
  • Tам през Атлантическия океан
Цитат
Предпочитам само енергия и с това си боравя. Не използвам лекарства, билки , добавки камо ли пък психотропни вещества. Според мен те объркавт доста човека и правят бели по-големи от ползите им.

Предпочиташ , а запозната ли си поне с другите начини  Simple Smile
Всъщност , да  това не е за всеки т.е. да може да бъде опасно  Wink

Според мен не объркват  Sunglasses стига да се знае как да се ползват  Wink  и това също е енергия  Peace
От хилядолетия се ползват тези билки  този начин на лекуване  Wink това че западното общество е прииначило значението им и ползването (за удоволствие) е друг въпрос.

Ивет , ще ми е интересно също  твойто мнение  Peace

п.п. някой гледал ли е филма "Други светове" на режисьора Ян Кунен

# 197
Dess, Аз вече изразих мнение преди около 40 минути за проблеми на на емоционално, ментално и психологическо ниво и какво е трайното им лечение.
Но явно сме писали едновременно и не си видяла.
Билки, добавки, психотропни вещества разбира се че могат да окажат влияние....но единствено и само до като се взимат.......а нали все някога трябва да се спрат.

Е тука дето за конспирациите.....дето във възгдуха постоянно самолети разнасяли психотропни вещества това е друга тема....

# 198
Desss , да запозната съм, но ритуалната Магия не ми е по вкуса. Предпочита висшата Heart Eyes Освен това , ако работиш добре на ментално ниво, какво ти пречи да работиш с фантом на нещото си Peace

# 199
                wavey

Браво Иве добри пребивавания имаш в биографията  Браво !!!  Аз пък да ти река едвам избутаф 7 клас ! Ма то на село и тъй ! Та ша да ма прощаваш ма аз минико не ги  онодвам тез ми ти проблематики и за това, ша да питам по из подробно за туйта - унуйта !  Па ти няма,  а са  сърдиш на тъпнята ми, нали !  Из първо, а ти кажа голям зор докато са науча с тез многото ботоня тук ...... ма то много копчурляк много нещо ма на научиф са зер !!! Чак и аз са учудиф от себе си. Та на въпросините  де !!! 

Как стоят нещата в езотериката и реинкарнацията то ясно – там работата е проста като Райкин боб – казват ти така е и толкоз !!! Няма доказателства няма тинтири - минтири  !!! Дядо Боже тъй напраил света и толкоз !!! АЗ ПИТАМ ТИ КАК МИСЛИШ КАКВО Е ДУШАТА ???  Можеш ли я видиш,  можеш ли я усетиш какво е ТЯ според теб ???

Ако е вибрация ??? КОЙ , КЪДЕ и КАК е устроен ВИБРАТОРА  Й и  къде стои той  ???     
Нещо с определението ти, че душата е енергийна структура и то не ми е ясно !!! Ми то всичко е все енергийна структура !!! И камъка и момъка и светлината и дъжда и вятъра и растението и болестта и звездите и луните и те са все енергийни структури . Де га душата в целия тоз ред и по кво са различава от другите неща де ги изброих ???

А кво значи ЕНЕРГИЙНА ???  Ако всичко е енергийно кво значи Енергийна ???

А  де го  тоз свят ДУХОВЕН ???

Там за оназ купешката дума ЕНДОКРИНОЛОГИЯ ( въх дан съм я сбъркал зер кат я преписвам )  де я спряташ и там не ми е ясничко нещо !!! Кое сеги е изотпърво БИОХИМИЧНИТЕ  реакции ли пораждат чувства, емоции и реакции там разни или ОБРАТНОТО  !!! Те това също ми не стана ясно !!!  Като оня въпрос де!!! Де, де занш го ти.....Ти  си умна мома !!! Кое изотпърво Квачката или яйцето ??? 

Чувствата и мислите провокират биохимични реакции.
            Промяната на ниво биохимия е главният фактор който формира енергийната структура.

Тез изречения също са ми една мъгла ша да ти кажа честно, така като си ги написала . От тях значи ли, че ако няма чувства и мисли които да провокират биохимични реакции не се формира енергийна структура ( каквото и да значи  това двудумие ).
            Ми то ако е така и ако погледна по – нагоре определението ти  за душа.....Значи ако тук на село никой не ми образува нерви, които да провокират биохимичните ми реакции , които пък от своя страна да ми образуват енергийната структура ТО ЗНАЧИ ЛИ  ЧЕ АЗ НЯМАМ  ДУША . Въъъ нидяф така бре моме как така ???  Ми то всички де сме на село се без душа ли сме, зер ???? 
           Ха викам това да ми изясниш па после ша одим да пием кафе с Орлин Баев. Ко ша каеш ,а ??? 

Поздрави   bouquet

surpriseuu

# 200
Desss , да запозната съм, но ритуалната Магия не ми е по вкуса. Предпочита висшата Heart Eyes Освен това , ако работиш добре на ментално ниво, какво ти пречи да работиш с фантом на нещото си Peace
Какво значи ритуална магия  Crazy , ползвайки енергии   спазваме волно или не накакъв ритуал  Thinking не мислиш ли  Rolling Eyes
За първи път бях чела за тези  неща - "билките"  при Кастанеда и бях скептично настроена , но не ги отричах   днес гледайки филма за който споменах скептицизма ми отиде на кино  Mr. Green

Цитат
Предпочитам  висшата Heart Eyes
Оки де , а кой , кой определя кое е висше , по-висше , най-висше  Thinking

# 201
 Hug

Desss

rygit , ами корелка е тя/той . Корелите си сменят пола  Crazy когато си поискат

newsm78 Странно за пръв път чувам такова нещо ! Висше гръбначно да си сменя пола га поиска !!! Я дай нещо да прочета !!!

surpriseuu

# 202
Аз също се записвам да следя темата. Много ми е интересно всеки да сподели какви техники и методи използва, за да поддържа енергийния си баланс. Как усещате енергията на хората около вас?

# 203
Всеки е една уникална система от енергия...отговора не е еднозначен  Simple Smile

# 204
Всеки е една уникална система от енергия...отговора не е еднозначен  Simple Smile
И какво да спрем с въпросите тогава  Crossing Arms щом няна еднозначни отговори !?

# 205
Не е  конкретно питане за мен, въпроса е много общ, има толкова хора покрай мен с най-различно излъчване...това имах впредвид  Simple Smile

# 206
               wavey

.Браво Иве добри пребивавания имаш в биографията  .........................................................................            Ми то ако е така и ако погледна по – нагоре определението ти  за душа.....Значи ако тук на село никой не ми образува нерви, които да провокират биохимичните ми реакции , които пък от своя страна да ми образуват енергийната структура ТО ЗНАЧИ ЛИ  ЧЕ АЗ НЯМАМ  ДУША . Въъъ нидяф така бре моме как така ???  Ми то всички де сме на село се без душа ли сме, зер ????  
           Ха викам това да ми изясниш па после ша одим да пием кафе с Орлин Баев. Ко ша каеш ,а ???  

Поздрави   bouquet

surpriseuu

Теб  май шефа горе-Висшия разум те е изпратил със странна мисия на Земята........Не че се имам много с Висшия разум ама да е в тон със заглавието на темата.

# 207
tanamana , аз правя каквото си искам. Установих, че като правя нещо по задължение ми изпива енергията.   Това ми отне много време, да  подредя така живота, но пък резултата е приказен. В подписа  съм го написала. Тоест преписах го преди години, не помня от къде и дори автор не зная кой е  newsm78

В това има много истина и много мъдрост. Преди да взема това решение се съобразявах с нормите на обществото, че трябва това, трябва онова, и стигнах дъното в емоционален план. След като реших да не слушам никого , себе си единствено  Laughing  дойдоха и резултатите. Станах като перпетуммобиле, от всяко нещо, което правя се самозареждам.

# 208

wavey

Теб  май шефа горе - Висшия разум те е изпратил със странна мисия на Земята........Не че се имам много с Висшия разум ама да е в тон със заглавието на темата.

Иве нищо  не разбрах !  newsm78

Това в цитата каква връзка имаше с твоята лична престава и преките ти сензитивни осезания  за Душата като такава ?  newsm78

Ееееее що така сега даде заден ход ? Таман си викам ша да науча нещо ново и ти зе че съ сецна нещо !!!

NaughtyНе и арно така !!! Палиш ми фитиля на любопитството и после го заливаш със студена вода. С огин и вода - Така се калява стоманата !!! Ма за фитиля правилата са други ша да знаш !!!
          Ма нейсе На сила убус не рачи да става. Така че кат не искаш не искаш !!! Ша си ода така ..... все у 7 клас !!!  Crossing Arms
        Щот си мислех че кат наченеш, а ми ги разясняваш тез неща и ти покрай мен ша да моиш разбра нещичко, де само си го прочела, ма не си го разбрала, или само си го  разбрала ма не си го осъзнала, или си го осъзнала, ма не моиш го приложи, та да ти е от полза !!! Ма ай холан и на то ва че изобщо ми отговори па съм доволен !!!  Hug

Peace  Че балгодарско де !!!  Това от мен   bouquet

А това от Висшия разум >  smile3525 newsm53

surpriseuu

# 209
Добро утро!
Аз съм от четящите.Следя редовно тази тема,както Подсъзнанието...и рейки.Имам една молба.Не разваляйте и тази тема!
Приятен и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт