Отговори
# 210
rygit,

Ти що само в тази тема си в седми клас, да не са се вселили в теб повече от една душа?????!
Иначе нищо ново под слънцето. Това е запазена марка на "Духовнитe" .........нещо от сорта на нищо не си разбрала , ела сега тук да ти кажем ние полубоговете от къде изгрява слънцето

rygit, Ако успееш да ми обясниш какво значи  ОСЪЗНАВАНЕТО дето си го използвал по горе, ще си първия духовен  който евентуално ще ми даде адекватно обяснение за Осъзнаването.

Уж ги разбираш нещата по добре от мен ......иииииии да си мълчиш?!
Това може да ми е единствения шанс.....простосмъртен от материалния свят, да хване влака за Духовния свят.
Жаден материалист чака.....да му дадеш духовна вода.!

Чакам да разбера защо аури, чакри и завихряния са водещия фактор и командват ендокринните жлези .........защото аз имам чувството че това искаш да ми кажеш.
Само да не стане като с дисковата херния защото преди месец-два и на теб ти пуснах тази уловка..............лечението да го оставим че няма как да стане няма,  ти дори не знаеше какво е точно това дискова херния.
Извинявам се ако е малко нападателно, ама такива сме ние от материалния свят едни такива БЕЗдушни, БЕЗинтуитивни, с НИСКО ниво на съзнание..........чакаме някой майстор да дойде и да ни оправи чарковете и чакрите......ама се оказват все фалшиви майстори......може пък да съм си намерила майстора в твое лице!!!
Хм, щото досегашните майстори чакролози, рейколози, пранолози, екстрасензолози, и всякакви енерголози с които съм експериментирала........не могат да ми контролират енергиите.....що ли.
Ако опитам по скоро аз да има веоятност да контролирам техните енергии.........и с единия се случи де доста се засегна човека като разбра че не може да ми подейства.

Maria-Iva,
Искам да ти пусна една формулировка какво е това позитивно мислене:
" " "Позитивно от латинското "- positum" означава цялостен, всичко което е дадено. В това понятие влиза както положителния поглед на нещата, така и отрицателният...защото в живота ни няма как да се случват само хубави неща. Това означава да умееш да забелязваш цялостното, това което е дадено. И доброто и лошото. Позитивното мислене означава да намираш и в най-лошото доброто послание." " "  Тодор Тодоров - психотераевт
Туй вече НЕ е на Орлин Баев - психотерапевт (човек имащ връзка с духовния свят съвсем целенасочено съм го цитирала в горни мнения), ама ако е необходимо пак ще го цитирам...............неговото мнение е даже още по твърдо и рязко в абсолютно същата посока.

Аз лично бих написала нещо подобно.....ама ще бъде възприето по добре написано от друг човек та за това.....все пак аз съм тук само един " " "чирак/ученик" " " и са уча.
Исках да кажа че това че някога се формират спорове и се казват различни мнения.....не трябва да смущава никой. Позитивно мнение е да говориш истината - без значение каква е тя - добра или лоша. В различните мнения и спора може и да се намери истината. Като грандиозни спорове аз не виждам да са ставали в тази тема...всичко си е ОК.

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 09:45 от Ивет

# 211
Здравейте! И аз като Мария Ива съм от четящите.

Фанатизма е страшно нещо и в духовния свят и в материалния. Много странно, но е факт. Духовният фанатизъм унищожава много жива и нежива материя, а материалния фанатизъм много духовност.

Ще перефразирам Буда : Не бъдете Будали.  JoyПроверявайте всичко и се доверявайте на себе си.

rygit,  твоите постове ме карат да си задавам много въпроси. Благодаря!

# 212
Лица

Видях лице с хиляда изражения и лице, което въплъщаваше едно-едничко изражение, сякаш излято в калъп.
Видях лице, чийто привиден блясък прикриваше грозотата, и лице, под чийто блясък прозираше красотата.
Видях старо лице, набраздено от бръчки, под които нямаше нищо, и младо гладко лице, върху което бе отпечатано всичко.
Познавам лицата, понеже ги гледам през плат, изтъкан от собствените ми очи - съзерцавам прибулената от тях действителност.
Джубран

# 213

wavey

Здравейте, всички на които НЕ им развалям темата !  bouquet

Здравейте, всички на които  ИМ  развалям темата ! Peace

Peace Здрасти Иве !  bouquet

Ха така Иве дръж здраво тоз Rygit за главната буква ! Мръвка му скъсай ( чакай той кат е полубог имали мръвки , я ) !!! Не му са давай да та повлече към небето. Мръсен полубог такъв , нематериален !  Ама ха !!!

rygit,
Ти що само в тази тема си в седми клас, да не са се вселили в теб повече от една душа?????!

Как така само в таз тема бе Иве нали видя в 3 и 4 тема Рейки са опитаф да мина в 8 клас ма не ма пуснаа.  Върнаха темата Рейки па с номер три, па мен ма изключиха за лошо поведение. И сега па съм си 7 клас . Фасулска  работа !!!  Какви Полубогове какви пет лева, Повтарач съм Ивееее......  Повтарач, никакъв ми ти Полубог.  И сега всички от онаа тема ми са смеат па аз си избивам комплексациите  тук.  Добре че си ти да си лафим !!! 

rygit,
rygit, Ако успееш да ми обясниш какво значи  ОСЪЗНАВАНЕТО дето си го използвал по горе, ще си първия духовен  който евентуално ще ми даде адекватно обяснение за Осъзнаването.

Ааааа Иве да си ги немаме таквизи . Мои а съм у първите седем  класа  ма първите 7 години не ми липсват като възпитание . Щу бой съм изял да знаш .  Ма те  на Полубог от мен не стана...... ма чиляшкото у мен си го има – може да не личи веднага,  ма си го има ! Тъй, че е редно да ми отговориш първо на въпросините,  па по после ти да ми задаваш други. Иначе малко на интервю на политик отива работата. Де те го питат - Що е крал ? па той вместо, а им отговори ги пита - Що никой не го е спрял ?  Не си си чела уроците !!! Аз ти дадох жокер -  в Тема 3 и 4 имаше дебат по понятието ОСЪЗНАВАНЕ  и  ми се струва че даже имаше и самодейно - постулатче .  Така че виж там почети още минико па тогава питай !!!

ХА  сега такими  ми ти пунатами, на психитата де ги прилагате по кабинетите недей тъдява да ги правиш така явно !!!  Тук  в духовните и енергийните практики никога не знаеш кой ти  е турил Троянец в мозъка и кой как ти разглежда хастара на хард диска де ти е под темето. Не за друго ми моиш а станеш за резлик. Той ако не е злонамерен най – много някой майтап да ти свърти да са научиш  как да са държиш прилично в менталните пространства.

И за да се убедиш че не е убу ето ти контричка, като сочиш примера с дисковата херния можеш ли да отговориш какво е реверсен психологически похват . Ти си умна мома !!! Може и на ум да го спрегнеш тоз "глагол" -  реверсен . Та като стигнеш до трето лице единствено число – иди на страничката където се е развила ситуацията и може нещо да ти просветне !!! 

rygit
чакаме някой майстор да дойде и да ни оправи чарковете и чакрите......ама се оказват все фалшиви майстори......може пък да съм си намерила майстора в твое лице!!!

Ами Иве за таз ситуация май ша са наложи малко да те засегна !!! Народа дума по въпроса  „Квот повикало такова се обадило”  Химиците казват – „ Подобни се разтварят в Подобни” . Първо - Фалшиво си се молила фалшиви майстори са се отзовали !!! Второ - Търсела си грешна професия !!! Като си търсела майстор дошъл ти е майстор – па то нъл знаш  клетвата на съседката - Майстор в къщата ти да влезе дано !!!  И така при теб вместо Лечител или Учител е дошъл майстор.  Ма това си викала това дошло. Не ти е виновен майстора . Той така си е роден . Да върти майсторски номера. Питанката ти  що викаш и чиниш с майстор като требе друг ? Това значи, че не си положила достатъчно труд за да си изясниш какво точно ти трябва. Затова може би и до този момент си наказвана с такива майстори !!!

В мое лице майстор не можеш да намериш !!! Пиша ти още една голяма двойка за непрочетена задължителна литература !!!   smile3513  book

Чуй !!!.............. smile3532.....Чуй !!!.....  smile3521......................Чуй !!!............. rotfImbo.................................... Чуваш ли !!!

Голям смях пада по  твой адрес за туй че си ма именувала майстор !!! Всички,  които са  чели тема 3 и тема 4 на Рейки  знаят какъв съм и срещу какво съм , ако ти не си го прочела и разбрала проблема си е в теб !!!  Whistling

Ма за опраането чако, че съм само в седми клас ако нейде нещо си се кривнала ша та опраим , немаш проблем.  Стига да ни е в компетенцията.   Само де вика Вокс Популито „ Нема а са плашиш”  bye

Само че аз вземам много скъпо ша да знаш !!!  Ще трябва ако си доволна , седем пъти да напишеш с големи букви на седем отделни  поста  Rygit е готин Дядка  !!! Цвета на надписа е по твой избор !!!

Ха сеги за да спазим етиката, аритметиката и поетиката на нещата....Ти ми отговори какво мислиш лично Ти за таз работа ДУШАТА – не да ми прайш  копи и пейст !!! И на останалите въпроси също ми отговори. Не е важно дали е вярно или не.  Важно е лично ти какво мислиш по въпроса !!!  Па после аз ще отговарям на твоите освен ако вече не съм писал за тях в предните теми.

Поздрави   bouquet

Rygit – готин Дядка

surpriseuu

Кандидат  Човек  newsm53 –  до доказване на противното

# 214
   " ХА  сега такими  ми ти пунатами, на психитата де ги прилагате по кабинетите недей тъдява да ги правиш така явно !!!  Тук  в духовните и енергийните практики никога не знаеш кой ти  е турил Троянец в мозъка и кой как ти разглежда хастара на хард диска де ти е под темето. Не за друго ми моиш а станеш за резлик. Той ако не е злонамерен най – много някой майтап да ти свърти да са научиш  как да са държиш прилично в менталните пространства "    newsm10

Темата е за всеки, който има мнение по въпорсите

Peace

Всеки е добре дошъл!

# 215
Rygit,

Явно ще си остана НЕнаучен "ученик".
След като не го правиш и се измъкваш да считам ли че НЕ можеш да ми обясниш защо промяната от ВЪН на вътре е водеща, защо висшите енергии и разуми са водещи?  Защо ми е нужен чакролог или някакъв си енерголог и чаааааааак тогава да имам  пълноценен живот.....питам, ама не ми отговаряш?!

Аз нямам нужда от "Лечител" от "Учител" или от "Учение на Учител"   идолопоклонничеството на мен ми е чуждо,.... аз ги изпитвам така наречените енерголози..........не чакам да ме лекуват, защото няма какво да ми лекуват.
Ти на мен Не знам за какво ми пишеш двойка,  но тяхната двойка е сигурна, ......що се отнася до взаимодействието им с моите енергии ...ами НЕ могат.
И "магия" е минала през мен през 2000г, ........която отиде в контейнера като рутинен боклук и с това магията  приключи.
Номера че съм попаднала на фалшиви НЕ минава, ..........не можеш да ги знаеш какви са!

Споменаването и цитати на Орлин Баев е съвсем ама съвсем  целенасочено, за да ви покажа че и хора от вашите Не са така фанатизирани и са изключително премерени и уравновесени по въпроса за енергиите......а не щото Не знам какво да кажа.

Надявам се в следващите няколко дни да станеш по сериозно-словохотлив, в момента си бъзикливо-словохотлив.
ИИИИИИИИ да ми обясниш защо живота ми е в ръцете на чакролога и висшите сили, и от мен не зависи особено много.
Защо ей сега трябва да почна да се страхувам, някой враг не ми ли прави някъде някоя магия???

# 216
Цитат
Rygit: Тук  в духовните и енергийните практики никога не знаеш кой ти  е турил Троянец в мозъка и кой как ти разглежда хастара на хард диска де ти е под темето. Не за друго ми моиш а станеш за резлик. Той ако не е злонамерен най – много някой майтап да ти свърти да са научиш  как да са държиш прилично в менталните пространства

Венета Райкова явно си има последователи!
Нейното мото в живота е "гледачките, баячките и енерголозите са най важните хора в държавата"

# 217
Цитат
Защо ей сега трябва да почна да се страхувам, някой враг не ми ли прави някъде някоя магия???
по добре да не се предизвикват такива неща, даже и да не вярва човек в тях...

# 218
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро!
Аз съм от четящите.Следя редовно тази тема,както Подсъзнанието...и рейки.Имам една молба.Не разваляйте и тази тема!
Приятен и успешен ден!
Е' именно тази тема е за да не се "развалят" уж другите  Wink Не виждам лошо  в различното мнение , предизвикващо понякога комфронтация и спор  Peace
Всичко си е тамън стига ние да не приемаме нещата твърде  лично  Hug

За да не спамя , ще споделя мнение попаднало ми от нета ( май се коментираше филма Опусът )

Никой не може да му бъде отнета енергията. Той, и само той може да си я "ДАДЕ". Затова е и клопката - избират се неща, които да отговарят на потребностите. нещо като подходящите "вратички". Като главната цел е да бъде "ДОПУСНАТО" вие да "ДАДЕТЕ ЕНЕРГИЯ", доброволно, по ваш избор - точно това е "ДОПУСКАНЕ ДО ВАС", по благовиден предлог - плявата през вашите собствени очи. И чрез тях вече се реализира магията. Толкова проста работа. Всеки един човек в живота си това го е правил или го прави - точно това. Опитва се да заобиколи едно естествено препяствие. И на вас самите също така се опитват да ви изхитрят - като ви накарат да приемете нещо под предлог че именно това е истината, смисъла, избора, силата, волята, потребността - въобще всеки си има своите си "вратички" към сделката си. И си има вътрешните си мотиви за нея. това се прави от вас - към децата ви, от вас, към приятелите ви, към познатите, към шефа или подчинените... Всеки всъщност е обзет да гони собствените си интереси (пардон "потребности"). На всеки от вас, неговите собствени интереси са единствени, важни и значими. за друг, същите, могат да са мижави, смотани или напълно безсмислени. Точно както вашия собствени страх ви изглежда най-истинското нещо на света, но някой друг би се засмял недоумяващо как е възможно въобще образа, който ще му опишете да е "страшен". на всеки неговите собствени неща му се струват истински, стойностни, важни, значими... заради едното ЕГО е всичкото това.

# 219
Desss   Hug

имам го това филмче от година, ще му хвърля едно око. Благодаря , че го сподели Peace

не зная на Вената Райкова мотото в живота, но е права. Самата тя е наясно как се справя с живота, оповавайки се само на това. Като погледнеш не  е лошо   Wink  За малко време си осъществи всички мечти, купи са сама жилище, омъжи се и си роди дете, плюс успешна кариера. Не съм фен, но добрите практики си личат. Хубаво е да продължи да работи и за друг напредък, щот то самоо материалното не носи радост на душата.

50 години пред очите ни стоеше червен пентаграм  Simple Smile  и що ли  newsm78 , кой е най-важен, кой е шефа

отговорът е риторичен и няма да задълбавам, може Орлин Баев да има мнение  hahaha

# 220
Хърли око на "Други светове"  Hug филма "Опусът" е продължение на "Тайната" ... т.е. няма нищо ново , но като цяло не е лош  Peace

Ако искаш да разбереш бъдещето си,  просто го  създай  Peace

*от филма Опусът

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 16:55 от Desss

# 221
# 222
Хърли око на "Други светове"  Hug филма "Опусът" е продължение на "Тайната" ... т.е. няма нищо ново , но като цяло не е лош  Peace

Ако искаш да разбереш бъдещето си,  просто го  създай  Peace

*от филма Опусът

силно съм резервиран. Тези филми не изключвам просто да обслужват нечии интереси, за свят без християнство, с влияния на другите и
технологичност.
Свързва се с проекта Venus. Струва ми се, че им се губят някои неща или е просто поредната схема.(за манипулация)
Само мислене за някои неща може хич да не е достатъчно.
Както и да си мислиш че няма да те хване магия, не значи че няма да те хване.
Зависи кой я прави и кой си мисли че няма да го хване. По-силния е вероятно да спечели!
Може да трябват и условия и възможности и способности!
А има и карма, колкото и да не се харесва на някои!

# 223
Desss  Hug

имам го това филмче от година, ще му хвърля едно око. Благодаря , че го сподели Peace

не зная на Вената Райкова мотото в живота, но е права. Самата тя е наясно как се справя с живота, оповавайки се само на това. Като погледнеш не  е лошо   Wink  За малко време си осъществи всички мечти, купи са сама жилище, омъжи се и си роди дете, плюс успешна кариера. Не съм фен, но добрите практики си личат. Хубаво е да продължи да работи и за друг напредък, щот то самоо материалното не носи радост на душата.

50 години пред очите ни стоеше червен пентаграм  Simple Smile  и що ли  newsm78 , кой е най-важен, кой е шефа

отговорът е риторичен и няма да задълбавам, може Орлин Баев да има мнение  hahaha

А за хората които са си купили жилище, омъжили са се и имат дете...и каририера....и никога не са и помирисвали енерголог какво е обяснението?! .....и не само това имат повече от Венета Райкова ...и любов и деца и пари и пътешествия и какво ли НЕ.

Защо вече Не ми благодариш че цитирам ваш човек? В тази завихрящо се вибрираща тема това е нормален ход, ане повод за бъзик.  

# 224

А има и карма, колкото и да не се харесва на някои!

А, има избор и начина на приемане/възприемане  на кармата  Mr. Green

Точно така на кой как му харесва  Whistling

Vox populi
, стига си навирал тази кармата , всички знаем за нея  Wink и че я има но има и други неща  Peace

Общи условия

Активация на акаунт