Отговори
# 225

Vox populi[/b], стига си навирал тази кармата , всички знаем за нея  Wink и че я има но има и други неща  Peace
има я но не всеки си я знае, и и да я знаем не е все едно какво правим. (хубаво е да се отлепяме от дървото за което сме залепнали вместо да си висим или някой да ни ...отлепва) Stuck Out Tongue

Цитат

А за хората които са си купили жилище, омъжили са се и имат дете...и каририера....и никога не са и помирисвали енерголог какво е обяснението?! .....и не само това имат повече от Венета Райкова ...и любов и деца и пари и пътешествия и какво ли НЕ.
може да са го заработили в минал живот или да са по друга линия - че на лошите хора им се дава богатство, че иначе биха правили повече престъпления.
Така че благата и жилището не е критерий.
А и различни хора може да имат различни задачи за решаване!...

# 226
  • Tам през Атлантическия океан

Vox populi[/b], стига си навирал тази кармата , всички знаем за нея  Wink и че я има но има и други неща  Peace
има я но не всеки си я знае, и и да я знаем не е все едно какво правим. (хубаво е да се отлепяме от дървото за което сме залепнали вместо да си висим или някой да ни ...отлепва) Stuck Out Tongue

И к'во като си я знаеш да не си цъфнал и вързал  Mr. Green ...Тая карма е само оправдание  Whistling

Цитат
може да са го заработили в минал живот или да са по друга линия
От зор да се оправят минали животи ще забравиш да живееш сега  Sunglasses

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 18:29 от Desss

# 227
Ивет ,  тез дет си Имат всичко са така нар. МАГОВЕ  Wink на останалите има е взето нещо, я здраве, я щастие, за да имат какво да учат на Земята. Иначе за какво са тук, то не е интересно, ако всичко ти пада наготово

посочих въпросните постижения, като възможни за постигане селд  работа върху себе си. Далеч съм от мисълта, че това са постижения  Peace За някои хора обаче са  Peace

Аз пък нямам карма  Mr. Green

# 228
  • Tам през Атлантическия океан
Разтовари ли я  Laughing

Hug

# 229
И к'во като си я знаеш да не си цъфнал и вързал  Mr. Green ...Тая карма е само оправдание  Whistling

важно е да знае човек в какво направление трябва да работи. Ако смята че трябва. Някои може да смятат че всичко им е наред, да си пият, да си пушат и да .. Stuck Out Tongue

# 230

humanis:
Цитат

" " "
Ивет ,  тез дет си Имат всичко са така нар. МАГОВЕ  Wink на останалите има е взето нещо, я здраве, я щастие, за да имат какво да учат на Земята.
Иначе за какво са тук, то не е интересно, ако всичко ти пада наготово
посочих въпросните постижения, като възможни за постигане селд  работа върху себе си. Далеч съм от мисълта, че това са постижения  Peace За някои хора обаче са  :peace

Аз пък нямам карма  " " "

Нещо НЕ мога да схвана.
Това което си написала по горе аз го споделям напълно. Като че ли с теб сме двама души на едно мнение.
А защо само в предното мнение говореше обратни неща?! Rolling Eyes
Подкрепяше Венета райкова че е искала помощ от висшите сили и разуми.......или може би тази енергийна помощ  ТИ наричаш работа върху себе си.

Дано да науча нещо по моите въпроси до понеделник, защото 10-15 дни няма да мога да вляза тук и ще ми бъде голям тормоза, но знаещия се измъкна...дано да се върне!

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 18:57 от Ивет

# 231
помощ от висшите сили и работа върху себе си са различни неща, но едното не изключва другото.

# 232
да Vox populi , сякаш се допълват

# 233
 wavey

Здрасти Иве !

Голям смях ще падне с теб след време !!! Само чакай и ще видиш !!!  Мисля,  че написах  нещо на български !  Ако искаш да го мина през преводача и да ти гои пусна на суахили ???  Ко ша каиш, а ???

Много е просто - докато не отговориш на въпросите ми няма да получиш отговори и на твоите. Ти май не си ходила на детска градина. Там това се учи в трета група.  И понеже щурмуваш темата със   страхливото си любопитство и за твое добро......... ей ти на юще няколко жокера като подсещащи въпроси. Ма гледай преди да отлетиш да ги отметнеш, че те са  от зачота и после се добавят към оценката за изпита!!!

Я кажи ти смела моме откриваш ли разлика между Душа Съзнание и Дух ?  Щото както си си навирила чипото носле, ако основните понятия са ти в дефицит аз на кого ще отговарям на въпросите.  Нали ти е ясно че  не  моиш,  а са напиняш да учиш оперно пеене па да не познаваш нотите. Па моме млада юбава и буйно мислещата се за знаеща -  това мила моме са нотите в езотериката като философия.

Нидяф така бре моме критикуваш Хуманис  ма май май в сприхавата си страхливост взе тотално да си противоречиш. Пак ще повторя първо ти си човека който се измъква от въпросите не аз.         
             Второ виж това :

Явно ще си остана НЕнаучен "ученик".
След като не го правиш и се измъкваш да считам ли че НЕ можеш да ми обясниш защо промяната от ВЪН на вътре е водеща, защо висшите енергии и разуми са водещи ? 

Второ виж и това :

Аз нямам нужда от "Лечител" от "Учител" или от "Учение на Учител"   идолопоклонничеството на мен ми е чуждо,.... аз ги изпитвам така наречените енерголози..........

Последно искаш ли да научиш нещо в повече или не ???  Ако считаш че делвата ти със знание е препълнена ми отлей малко по посока към мен като ми отговориш на въпросините де. Що сеги така са стискаш . Ми дай и азе нещо да науча от теб. Чиляк са учел докато е жив !!!
Ти нали за туй си дошла в тази особена тема !!!  Е на Десс  ти писа, че тази тема  е като изправително училище  тука канят такива словесни ренегати кат мен да не цапат другите теми . Щом и ти си тъдява не ще да е случайно. Явно имаш рола,  ма май нещо преиграваш !!! Или поради същия упорит мързел който та запиня да изчетеш предните две теми, не си си научила ролата и сега импровизираш и клепаш сценария !!! Явно и ти кат мен си зацапала нейде си нечии планове и за това съдбата те изпратила тъдява !!!

И за доливането, и за отливането,и  в двата случая ще требе ‘а си отвориш  тапачката на делвичката . Или за да ни научиш нас тука ( и мен духльото – идва от духовен , но го пречупвам през твойта призма като светоглед ) на нещо щом си таквази вещна по тез рабти. Или за да научиш нещо от мен и от пишещите тук в темата .....пак ще се наложи да си отвориш тапачката на делвичката, нъл са сещаш защо да ти се долее липсващото знание.
Щото иначе излиза че само са клапчеш пред нас, ма понеже делвичката ти е глинена не ясно нито колко е течността в нея ( ако изобщо е течност ) нито колко е чиста нито какъв  цвят,мирис и вкус има.

Па като са държиш така затворено нали знаеш мъдростта – „ Не всяко затворено чекмедже е пълно и има дъно”    Па за кво ни е на нас хем празно чекмедже  хем без дъно  ??? Квото и знание да туриш там то ша изтича в безкрая !!! Ми за кво, а са хабим тогизи, зер !!!
 Така, че ако искаш да научиш нещо трябва да си по мила с темата като цяло.  Ако искаш да издоиш една крава не я риташ в корема и не и се хвалиш какви рога и копита имаш ами и масажираш вимето за да пусне, нали ! Ако знаеш как се дои крава де ?  Май уроците от там ще требе да започнат.  От обора с лайната!

И от мен да знаш никой тук не го е еня каква форма ша ти е главата като си тръгнеш там за някъде кръгла, елипсовидна или квадратна !!! Нито пък какъв процент инфантилност относно духовните практики ще ти бъде концентрацията във вътречерепното съдържание. Ако като си си учила нещата за които писа си спомняш някой асистент доцент или професор да е тичал подире ти с лейката да ти налива знание, то ша да е щото си била връзкарка.
 В духовните и езотеричните среди много рядко има мамини  щерки и принцеси.  Има Избрани  –  Простосмъртни, Просто смъртни и Прости смъртни . Първото е даденост вторите три също са даденост но могат да се променят от една в друга в определени граници на генома.  И за да се провери ти къде си в тази скала се задават въпроси като входно ниво.

аз ги изпитвам така наречените енерголози

Ааааа и за изпита дет си ми го подготвила не си ми дала конспекта 
            Аааааа и Госпожо изпитваща и да внимавате с дясната лакетна става, ударете и едно фастум гелче. Чини ми се малко възпалена. По дългичко сте носила нещо с таз ръка напоследък. Викам кат ми пишете оценката да е естетична и красива, зер !!!

Па ако не тъ е тръшнал толкоз здрво канапа и са напънеш да прочетеш туй що сме си хортувале в предните две теми мои и да уденш туйта унуйта.

surpriseuu

# 234
Каква стана тя работата........ Аз дойдох тук да видя дали някой може да проникне в енергиите ми и да ме контролира от вън.  
Тя Вера Кочовска от години Е осъзнала че енергиите и не са всеможещи...и от години уж все клиника за стволови клетки строи и говори за нея.....за какво и е тая клиника, нали си има енергия?!?!?
А то стана обратно! Аз пропуках и проникнах в енергиите на няколко добри хора, в следствие на което им се образуваха чувства и мисли и решиха да напуснат темата .....като имаха голямо желание за нея.

Върнете се, моля ви напуснали темата! Наистина обещавам няма да ви безпокоя за по нататък!!!

rygit,
Благодаря че си ми отделил толкова много време да се задълбаваш в постовете ми .......... да отделяш, да цитираш, да се връщаш по няколко пъти.

Ма проблема е че в крайна сметка нищо не казваш - един куп празни приказки, ирония, сарказъм, бъзик.
Ако можеше .....до сега да си ми обяснил защо чакролога трябва да е водещата фигура в моя живот.

А тез приказни качества - ирония, сарказъм, бъзик, злобливост  как ли се съвместяват с Духовните работи...незнам?!?!
Ако някой от шефовете ...ти разглежда хастара на хардиска  ще си каже този нищо НЕ е научил. Ние сме го изпратили там да се учи на ЛЮБОВ, ИСТИНА и МЪДРОСТ...а той залита в противоположни посоки.
Даже и сарказма НЕ си усвоил добре, след като не можеш да усещам моя........аз такава дума "ученик" отнасящо се за МЕН  в речника си нямам....както виждаш е в кавички, взаимствах я от братчетата и сестричетата защото усетих че тук има няколко от тях.

А humanis за какво да съм я критикувала, НЕ се сещам?
Това че не може да лекува всичко е самата ИСТИНА - един от основните принципи на Духовността,.......... а не критика!

Желая ти ЛОБОВ, ИСТИНА и МЪДРОСТ!!!!!!!.....малко са в дефицит в момента[/color]

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 10:32 от Ивет

# 235
Humanis, благодаря за темата и за отговора. Надявам се темата да се развие и наистина да обменяме информация и опит.
White s чудесно систематизирана информация за усещане и вид на енергиите.
Явно всеки първоначално започва да си мисли, че нещо не е е наред или е болен. Аз също мислех, че имам проблем с очите.

От 2 - 3 години започнах усилено да чета и да се интересувам от енергийни системи за лечение. Семинари, курсове по Рейки, Амадеус, Лечение с ангели, Теате и др., но някакси "отвътре" ми идва друго. Против рамката и наложена схема съм и аз, и имам собсвена система основана на "това което ми дойде от вътре"  Grinning.
Важното според мен е да мислим правилно /позитивно/, да се доверим на интуицията и вътрешните си усещания и всичко се случва от самосебе си. В ежедневието си, комуникирайки с различни хора ние обменяме енергии, важното е да можем да балансираме себе си в края на дена, да балансираме енергиите на дома, в който живеем. Аз с медитации постигам душевно равновесие, но не е достатъчно.
Лично на мен проблема ми е защитите, какво ще ми препоръчате?
Попадна ми "Планетарно послание на Хаторите чрез Том Кениън", какво мислите за това?

# 236
Здравей Иве,

rygit,
Благодаря че си ми отделил толкова много време да се задълбаваш в постовете ми .......... да отделяш, да цитираш, да се връщаш по няколко пъти.

Моля Иве моля. Оценявам благодарностите ти подобаващо.  Ма що 'н  земеш 'а са замислиш що ли са няпиням в твоя посока, а  може па да ти се появи проблясък в затъмненото самомнение по повод ситуацията.
          Ако и ти се отнасяш подоваващо към написаното в темите може и да се получи диалог. Може и да научиш нещо. За да разбереш написаното в една книга не е достатъчно само да я разлистиш на принципа на вентилатора. Трябва да вникнеш в написаното между редовете !!! Апропо междуредието за простите смъртни представляват празни пространства между думите !!! За другите обаче е място където автора е вписал най важните неща !!! Ти от кои смъртни си Иве ???

Иначе казано отстрани някой ( подчертавам не всички) от твоите постове изглеждат като врещящ, самонадеян, празноглав монолог на човешкото безрасъдство. Проблема ти, е че когато го осмислиш ще е много късно и вече ще бъдат нанесени такива щети, че никой няма да може ВЕЧЕ да ти помогне. 

Ма проблема е че в крайна сметка нищо не казваш - един куп празни приказки, ирония, сарказъм, бъзик.

Иве виж тука   rotfImao rotfImbo hahaha Joy пак всички, които разбират ти се смеят!!!
Това моме юбова си е твоя лична заблуда.  Аз казвам много, ти си таз която разбира малко. Просто от прекомерно подутото ти самомнение което е обвило декодерчето на сателита на красивата ти главица - ти приемаш само твоите си вълни на мислите за верни. Другото ти се получава като  шшшшшшшшшшш шум там някакъв от космическите безкрайнини ! Я са опитай да си отвориш тапачката и да си наклониш делвичката в тази посока на мисълта .... ко ша каиш а ??? 

Те ти тука един пресен пример че ти е сбръкан софтуера на на приемника.

Ако можеше .....до сега да си ми обяснил защо чакролога трябва да е водещата фигура в моя живот.

Ха отговори ми с думи прости като за седмокласник защо аз да отговарям на въпрос по теза която нивгаш не съм поставял пред теб  ???  Ти дори не си си напраила труда да проучиш мнението ми по въпроса !!!
      Кой тогава е тук субекта който не е изучил сарказма аз или ти ???  Кой тука иронично и злобливо щрака с челюсти във въздуха насам натам без оглед на това кой го дърпа за опашката аз или ти ???  Ей моме успокой топката така  както си я подкарала ша вземеш утре да се порежеш, счупвайки огледалото, опитвайки се да ухапеш собственото си отражение, защото поради съненост не си си познала твоето си лице !!!
      А  що касае думата Ученик....кво си говориш ти ...Ти си красива умница дето ющ кат си се показала от сдиплените фантазии на родителското ти тяло, двама професори са се завтекли и вместо кръщелно свидетелство са връчили на родителите ти диплома за висше магистратско образование . Те такива принцеси кат теб така се раждат направо с магистратурите.  За кво им е зер да минават в по долен клас и да ги обиждат с таз покварен дума Ученик Ма ай сега мола ти са Ученик ша и викат на принцеста ай холан от тука !!!
   Който не иска да става УЧЕНИК няма и как да се научи. И ако е смъртен минава в съответната си категория .........  newsm78  Joy

Поздрави   bouquet

surpriseuu

# 237

Попадна ми "Планетарно послание на Хаторите чрез Том Кениън", какво мислите за това?

Медитацията е много силна, на мен ми допада и мисля да я направя и на 31 октовмри в 21 бг време- пък ще видим... Simple Smile

# 238
Dani аз си дръпнах от нета медитацията и я правих веднъж, наистина ми подейства силно. Благодаря за точната информация, че е 21 часа българско време, чудех се какво да прибавям и какво да изваждам и мислех че ще се падне в неразумно време ...
Знаеш ли повече за Хаторите?

# 239

Медитацията е много силна, на мен ми допада и мисля да я направя и на 31 октовмри в 21 бг време- пък ще видим... Simple Smile

Чрез кой да си поръчам Плеадианска Пица със сос от Орион? :/
(или не доставят на всеки? Sad )

Общи условия

Активация на акаунт