На градина или у дома, АПРИЛчето лудува и преоткрива света!

• 35 705
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Патенце, честит ви празник!
Честит рожден ден на Алекс!!!

Честит празник и на
pepa_k - Йоана
nadja IYI - Явор
petq - Камелия
Satriani - Александър
radi_hrisi - Христас

# 571
  • В красивите ми сбъднати мечти!
ЧЕСТИТ 4 -ти  РОЖДЕН ДЕН МИЛИ АПРИЛСКИ ДЕЧИЦА!

Нас ни тресе треска с предстоящото празнуване на РД. Още никъде не сме запазили - за клуб 400 лв. няма да даваме, та остава опцията в някоя пицария или друго подобно заведение! newsm78
Единственото , за което Ели настоява е тортата да е с Уинкс! За подарък - супер скромно иска една кукла. Иначе е станала още по-съвестно , разбрано и многооо обичливо и гальовно детенце за радост на мама и тати! Обожава да се кипри  и да танцува!
Сашко обаче хич не мога така да го нахваля - тресе го някакъв ранен пубертет и на моменти е нетърпим.
Ние с мъжа ми направихме плануваната и мечтана велообиколка на остров Тасос и сме сууупер доволни. Ето снимки от невероятно красивия изомруден остров :  http://elisasho.multiply.com/photos/album/35/35

# 572
Здравейте,
честито на всичките ни рожденници от тези дни!
Ели, лека бременностти пожелавам и здраво бебе на финала!
Ние се завърнахме от Виена, където осъществихме отдавнашния ни план да занесем пъпа на Дари.
След дълго чудене къде точно във Виена да го оставим, го оставихме в Университета. Иначе пътуването ни мина чудесно и въпреки мойте притеснения как ще понесе пътуванетото със самолет и дългите разходки насам натам, детето се справи чудесно. Е, вечер заспиваше капнала където свари към 9.30, а пък сутрин ставаше в 6.30 Shocked, което за нас пък беше неприятно. Случихме и на хубаво време, и въпреки че това ми е 3-ти път във Виена останаха още много неща за гледане.

# 573
ЧРД на всички които пропуснах! Hug Hug Hug ДА сте ни живи издрави малки сладурчета Grinning
  MAPTA Страхотно приключение сте имали. Разсгледах с голям интерес. Наистина заливчетата ме размечтаха и розовите храсти. Ние ще ходим в Керамоти за 6 май и до Тасос, но ще спим в Керамоти. Нашата екскурзия ще е по-статична и с деца Wink.
А вие как може да не си вземете бански, голям пропуск.
Galactic Voyager Няма шега чудото е станало! Пожелавам ти прекрасна бременност и най-чудесния коледен подарък! Wink
chovecheto Страхотно място за пъпчето Peace дано пак имате възможност да се връщате , но щом ви харесва съм сигурна че ще го ноправите!

# 574
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Eлиии, как се радвам за теб знам Laughing , че ти беше голяма мечта! Честито второ мъничко човеченце! Дано да се чувстваш прекрасно до финала!  Hug Аз нещо съм разсеяна и не бях забелязала до сега тази новина!

Неци, хайде да си изкарате страхотно и вие в гръцко. Ти как се чувстваш? Монко да не се е кротнал вече щото отдавна не си ни разказвала "цветна" история за него?  Grinning

# 575
Честити ни пораснали априлчета,нека да са ни здрави,да палуват и да играят на воля!

Още един път и аз да честитя на Ели за малкото човече,което е започнало да расте в корема на мама - предстоят най-вълнуващите трепети и пожелавам само да са здрави цялото семейство, и да си дочакат едно здраво бебче Simple Smile  Днес май е прегледа,ще чакаме първите официални;) новинии...

Мартаа, разгледах снимките - все така щастливи и окрилени да сте,покорявайте баирите и моретата,много хубави снимки...

# 576
Честито на всички априлчета отпразнували рождените си дни!
Честито и на празнуващите днес!
На вас,мили дечица желаем най-вече да сте здравички,да се радвате на щастливо детство и да носите много радости на всички,които ви обичат!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Елииии,честита ви радост!Толкова дълго я очаквахте,радвам се,че вече е реалност!Прегръщам те силно и ти пожелавам прекрасни 9 месеца и една прекрасна кукличка след тях! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Успях да разгледам някои от снимките на нашите рожденици!Пораснали дечица,но все така по бебешки сладки и все по-усмихнати!Радвах им се от сърце!
Скоро и аз ще кача снимки от нашето домашно парти,на което аз бях в ролята на аниматор.След партито бях безкрайно изморена,но пък децата си тръгнаха весели и доволни!А най-важното е,че Калина беше много щастлива.
Това е за сега от мен-до скоро! Heart Eyes

# 577
Бързам да хвана последния влак, за да честитя днешния прекрасен празник на две любими ми деца : Борис на Алекси и Галето на Лина.

Честит рожден ден, мили дечица! Здрави, жизнерадостни и безкрайно щастливи да сте!

Марта, страхотни снимки!
Човече, показвай снимки! Много ще ми е интересно да ги видя...
Неци, приятно прекарване и на Вас! Ще чакаме и от Вас снимки, да знаеш!

Пиша от телефона, ама утре при първа възможност ще покажа малко симки и от Нашата разходка до Лондон тези дни.

# 578
Честит РОжден Ден на Алекс, Галето, Карина, Мони, много здрави да растът, щастливи и окрилени от обичта на мама и тате!

Честито и на другите априлчета, който съм пропуснала!

Малко симвволична почерпка, сещайки се какви патета бяха априлчетата неотдавна, надничайки несигурно иззад черупката, а сега, гледайки снимките им, и постовете ви, са малки прекрасни същества, готови да открият и се наслаждават на света! ТА почерпката е за майките им  Hug

аз се опитах вчера да настигна вагона на Све Heart Eyes подтичвайки отзад, и точно писах, че съм го хванала, и натинсах нещо и ....хоп, няма го писаното.... Joyта останах да спя на гарата

Благодаря на всички за пожеланията и поздравленията!

Човече, Марта, чудесно е че сте успели да осъществите  планувани и мечтани пътувания!

# 579
  • Чехия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ...

Мили не толкова малки мъничета искам да ви пожелая пълно небе с дъги, цял лунапарк веселие и прекрасно детство.

Ние също се готвим за идващия празник. Верето си пожела от баща си един нарцис( но жив каза) и това ще дарът от него, аз съм купила комплект ножички с различни приставки за креативно рязане на различни краища. Торта и това ще е... празника при нас.

Ели, Ели тихо и радостно честито... много се пази и изживей всеки миг изпълнен с емоция и вдъхновение... сега ти си твореца.  Hug Hug Hug

Алекси, готвя се събитието в Бг... дано мине нормално, но ме страх аз съм само една чудна снаха с чудни прумици, с чудно мислене и може би се опитвам да заразя децата с нещо голямо като здравословното хранене... Боже, няма да са потребители на тонове захар, ужас за бабата. Simple Smile

Банда снощи качих и една  приказка дето я мотая от миналата година... http://ivalex.multiply.com/journal/item/39 Имате ли време прекарайте го с мен.

Све, ти виждаш ли Радето, много ми е домъчняло за някоя нейна снимчица, напиши да мине или поне я поздрави от мен... и ако снима нещо нека ми пусне линк към страница където публикува.

Бягам да гледам снимките ви... А, и едно Даринче се събуди... Лек ден  от нас.

Ха, егати пролетта сутринта при нас пак валеше сняг...горкото ми дете не се чудя че мечтае за нарциси... почна ли да пиша ставам голяма досада... Поздрави.

# 580
Алекси, ще композираме нов влак, няма проблеми!

Мили Монко (целувки на майка ти), Карина, Микаела и Здравко! Честит празник и щастливо детство!

Иве, молбата ти е изпълнена; писах на Ради да покаже нови снимки. Ето нейния сайт, на който има освен нейни творби, и такива на нейни колеги:
http://smoothart.net/

Страхотен е! На мен ми доставя голямо удоволствие да го разглеждам.
Бягам да чета приказката на Ивето...

П.П. забравих да покажа снимките от Лондон:
https://picasaweb.google.com/111831187580255660757/London032011? … gCJ604oew4vu1hAE#
...а тука няколко от прекрасния отминал уикенд:
https://picasaweb.google.com/111831187580255660757/April2011?aut … 93928854646602482

# 581
  • Варна
Све, благодаря много за поздравленията!

От нас също честито на дечицата, които вече отпразнуваха своя рожден ден!

Честито и на Ели, лека и безпроблемна до края!

Ако пропускам някого или нещо, простете, чета малко по диагонал, че времето ме притиска.
Ето една снимка и от нас с направената от мен торта и взаимствана идея от Хриси, за което много и благодаря.

# 582
Честит рожден ден!!!
На патерици - изпуснах последния влак - на Галена, Борис, на Карина, на Монко!

Честит рожден ден на Борис на catty_m и на всички дечица - априлчета, които празнуват четвъртия си рожден ден!!!

Много депресиращо ми действа снегът навън! сигурно цветята ми няма да издържат, гледам, че нарцисите са си свили листенцата... А вчера садих петунии Embarassed

# 583
Ох, и аз, и аз...изпуснах всичко... Embarassed
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИС И НА ОГРОМНИ ПАТЕРИЦИ НА КАЛИНА НА ЛАРСЕН И НА АЛЕКС НА ПАТЕТО!
НА ПО-МАЛКИ ПАТЕРИЦИ - РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ БОРИС, ГАЛЕНА И МОНКО!

Сашко се оправи много бързо - още на другия ден, но Теа я тръшна разстройство+сополи=няма сън за мен! Тази нощ спах при Александър, за да мога да оцелея физически...Вярвам, че скоро този ад ще приключи, че в последните три месеца няма седмица, в която да са здрави и двамата!
Мръннах и изчезвам при мрънка...Хубав ден, макар и мрачен...поне не вали сняг!

# 584
  • София
Благодаря ви, момичета. До сега денят ни мина много забавно - сутринта радост вкъщи с подаръка - голям джип с радиоуправление, след това ходихме на кино в Арена на "Рио", за първи път му беше, сега ще спи, че довечера чакаме гости. Тортата от снощи внася допълнителни емоции вкъщи - естествено с коли е. Ще кача снимки утре.

Прекрасен ден на всички, въпреки студа навън.

Общи условия

Активация на акаунт