Звездни компромати-77 част

• 50 467
  • 736
  •   1
Отговори
# 585

Чудничък Crazy

Извинявайте, че така нахълтвам, но от известно време ви следя изкъсо  Laughing

# 586
Е,явно е "важен" човека.... Mr. Green
http://www.de-zorata.de/forum/index.php?topic=764.0
Как да не си ляга с него  Wink
Честно-и аз не ги разбирам тези момичета  ooooh! Но вече и съм се отказала да се опитвам Stop

# 587
  • Видин
Ох и майка му една Убавица  Tired

# 588
# 589
Майката и синчето все едно са един и същи човек!  smile3555

# 590
"Пеевски вече подарил на хубавелката най-новия модел на Мерцедес, който е единствен в България. "
Пък после защо и как си ляга с него..... Whistling

# 591
  • София

Сетих се нещо: някой ако може да пусне снимка на "свекървата" на Цветелина Янева / че не знам как Blush/. Доколкото си спомням и тя беше ужасна.

ето свекървата  Mr. Green

ууу, ама и тя е направила онзи фасон с нацупената муцка Grinning

# 592
Много ясно, че не си лягат. То под това шкембе моЖ ли си го намери бе, какви ги говорите вие  Crazy Но пък може да му чешка гушката любовно гъци-гъци  Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 593
# 594
  • София
Неземната   bouquet за снимката.

# 595
Е,явно е "важен" човека.... Mr. Green
http://www.de-zorata.de/forum/index.php?topic=764.0
Как да не си ляга с него  Wink
Честно-и аз не ги разбирам тези момичета  ooooh! Но вече и съм се отказала да се опитвам Stop

Не разбираш защото не оценяш явната красота в това "момче".Ми той е прекрасен,строен,красив и даже мерцедес е подарил.Виж само колко е красив.Ама утре като я нарита ще стане многооо грозен    Laughing

# 596
  • Балчик
Госпожица Янева сега ако чете тук , ще си мисли , че много и завиждаме  Mr. Green

# 597
Абе така като загледам снимките, Дилян Пеевски не е чак толкова грозен, само дето е дебеличък. Пък и красотата е до време, не че парите не са  Wink

# 598
  • София
Той е женен и има момиченце,но нищо не намирам за жена му..Не съм сигурна дали имаше брак с нея,но дете има Peace

# 599
Май не бяха женени, да. Но той имаше сравнително слаб период, и не е чак толкова зле. Wink

Общи условия

Активация на акаунт