Звездни компромати-77 част

• 50 457
  • 736
  •   1
Отговори
# 630

newsm78

къде е иконата за бляк................

# 631
Конфузна снимка на една от участничките в "Мис София" тези дни...

Shocked Повече от конфузна ...

# 632
  • ...край Дунава
Като не Ви се вярва, на ви в по-близък план Mr. Green
Мое мнение е, че това е точно кръв. Tired

# 633
Аи стига бе  Sick сигурно е белег! не 100% е белег! дано е белег!

# 634
Като не Ви се вярва, на ви в по-близък план Mr. Green
Мое мнение е, че това е точно кръв. Tired
УФФФ и на мен на това ми прилича и то точно в началото Sick.Може от стреса при представянето да й е дошло на момичето, но пък така настрани Rolling Eyes

# 635
  • в ябълковата градина
На мен ми прилича на белег от изгорено от гореща кола маска.

# 636
Белег от кола-маска е. Но поне малко фон дьо тен да бяха сложили, пудра...

# 637
  • In The Middle Of Nowhere
Аи стига бе  Sick сигурно е белег! не 100% е белег! дано е белег!

Ако е белег няма ли да се опита да го тушира?  newsm78
пп: и мен ме навява на кола маска, заради плавната и равна черта от едната страна.

# 638
  • София
Има ли го някъде качено предаването на Иван и Андрей, с гостуването на тази Светлана?
http://vbox7.com/play:b0fcdbca
Много тъпо парче...ама личи си че е пълна с комплекси и се чуди на къде да ги избива Sick

# 639
  • ...край Дунава
Редактиран пост!

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 22:52 от Sisley83

# 640
  • София
Много некоректно от страна на Евгени Минчев да сложи тази снимка.Нали това е неговия профил?Момичето е хубаво въпреки всичко,не трябваше така да я изтипосва..
Както и да е-разгледах снимките и всички момичета много ми харесаха,с хубави тела,лица и коси.Отдавна не бях виждала толкова хубави момичета на български конкурс.

# 641
  • UK
Евгени Минчев не гледа там, та да забележи. Simple Smile

# 642
Почвам да се замислям в този форум мъже или жени пишат. Това наистина е много гадно, грозно е който го е пуснал в профила си на фейсбук, но още по-грозно е жена да популяризира този гаф, да го изрязва и увеличава. Как може да сте такива, осъзнайте се малко, нали сме жени все пак. Малко пък не ви ли стана гадно.  ooooh!

Този път съм много потресена !

# 643
  • ...край Дунава
аХ`Не! , точно защото на някой не им се вярваше, че е еди какво си, взех и я увеличих. Въобще не съм я оглеждала увеличавала и т.н. преди това.
И да не съм аз първата, която слага компроматна снимка на жена. Някакво чувство на вина ли искате да ме накарате да изпитам?

п.п. И да Ви кажа, че в този профил на Хайлайф във ФБ, е пълно със снимки, които изобщо не са подбрани, ама изобщо. Качват всичко, което е на апарата им...

# 644
Почвам да се замислям в този форум мъже или жени пишат. Това наистина е много гадно, грозно е който го е пуснал в профила си на фейсбук, но още по-грозно е жена да популяризира този гаф, да го изрязва и увеличава. Как може да сте такива, осъзнайте се малко, нали сме жени все пак. Малко пък не ви ли стана гадно.  ooooh!

Този път съм много потресена !

Взе ми думите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
нищо повече няма да добавя

Общи условия

Активация на акаунт