Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 74-та тема

• 145 861
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде на път....
lina kaz, страхотно!   bouquet

# 151
Здравейте, отново страхотни неща сте публикували  Hug
pure elixir, Аелис, много хубави, а и със сигурност вкусни, сладкиши   bouquet
Меганс, чудесно меню   bouquet
От мен картофки "пържени" на пара

орехова торта - много лесна и много вкусна  Simple Smile

Ще си покажа злополучния кекс Зебра от вчера, на който черните ивици нещо се изгубиха. Ако имате идея защо се получи така пишете  Praynig Аз мисля, че кафявата ми смес стана малко тежичка поради повечето какао в нея, а и като количество беше по-малко от бялата, ама знам ли...

Лек ден!

# 152
  • Варна
Вив мерси.  bouquet
Сладкиша ти се е получил много добре,а тортичката е вкусотия.
Може ли рецептичката

# 153
viv-miv, да, кафявата ти смес е станала по-тежичка, но
си е много добър кекса, просто ефекта е по-различен.

# 154
lina kaz, апетитно зайче  Peace
Аелис,  Hug  какъв шоколадов сладкиш  Blush
Меган, много вкусни ястия у вас  Peace

при нас пак мързеливо  сандвичи че и с готови чеснови питки Laughing

# 155
Алекс,радвам се,че помогнах! Hug
Viv-miv,благодаря ти!   bouquet
Както обичам кремести сладкиши,Ореховата ти торта ей в тоз момент как добре ще ми дойде,ммммм...направо усещам вкуса й с това ванилово кремче! #Silly
Пепи,изпроводила си младежите май,щом го караш мързеливо в кухнята Laughing.

# 156
Благодаря ви за отговорите, значи другия път по-малко какао за Зебрата  Wink Между другото май само на мен ми бодеше очите външния вид, другите нямаха проблем, остана едно малко парченце за закуска на малката, снощи му видяха сметката  Laughing
Меганс, тортичката е много лесна. Забъркваш пандишпанов блат от 5 яйца, 1 ч.ч. захар, 1 ч.ч. брашно (заместих малка част с нишесте ванилия) и около половин чаша счукани орехи, печеш и чакаш да изстине (сутринта го опекох,  излязохме на разходка и като се върнахме беше готов). Разрязваш на две, сиропирах с малко прясно мляко двете половини. Кремът е пудинг ванилия на Йоткера, по-голямата част слагаш върху първия блат, захлупваш с втория, замазваш хубаво с останалия крем и обилно ръсиш с орехи.  Това е, дано ти хареса  Simple Smile
pure elixir, благодаря   bouquet Две парчета мушнах вече  Laughing

# 157

Пепи,изпроводила си младежите май,щом го караш мързеливо в кухнята Laughing.

големия да, а госпожицата може да яде сандвичи и филии само. Много е важно лютеница и луканка да има, нищо друго не и трябва.
Но днес ще готвя  newsm78 пиле някакво  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 158
  • Варна
Вив мерси,дори и лесничка е много апетитна.   bouquet:
Стоева   bouquet с този сандвич по моята градина,обожавам ги,това ще е за утре,може и пица./пооправихме си малко зъбките и за това гледах все да е по мекичко/

# 159
  • забравих си мисълта...
Мили вълшебници, снощи разгледах отново кулинарните ви творения и не мога, да не спомена боба и питката на Marieta. Жалко, че съм алергична към боба. Също и чудната Party - трапеза. Да ти е жив и здрав синът, много да те радва.
Съблазнителните тулумбички на Мари.ета,
невероятно вкусното и съблазнително меню на Пепика,
Леля Ог отново ме кара, да гледам като Гаврош пред лъскава витрина! Cъщо искам, макар и със закъснение, да честитя рождения ден, на малката ѝ принцeска Алекс!
Изкусителните и апетитни творби на Краси.мира,
прекрасната торта Pink Colada, а и не само тя, на Labrex,
изкушенията на Пеп-4о,
чудните сладкиши на Селма,
сладкия почитател на пухкавия кекс и самия кекс на Аnelia_Zlatanova,
"бързото нещо" от диня, което ми събра очите, прекрасно и възбуждащо апетита е и всичките останали невероятни кулинарни подстрекателства на Megans,
мама Цоцоланка отново ни изненада с чудни питки,
невероятните предложения на  Esy,
Smiley*, месото с картофи и раираните кифлички са просто мечта...,
апетитните предложения на Yagodka
прекрасните творби на Fresa,
подмамващите вкусoтии на Аелис,
вкусните кроасани на Delicate,
Reni55, радвам се, че тулумбичките са ти допаднали, благодаря ти за доверието, написах рецептата и в любими, за тези които биха искали, да я пробват, 
неустоимите вкусотии на Дес,
вкусните предложения на Lina_Kaz,
нежните и подмамващи нискокалорични подстрекателства на Pure Elixir,
веселите жабки на Лулу,
подмамващо вкусните ястия на Tutulina,
тестените чудеса на Ditsan,
невероятно вкусната хибридна баница, приготвена така майсторски от Xondroula,
чудните агнеси на Ilrai78,
примамващата шоколадова торта на Bliznacite2004,
и на всички вас, които ни изкушавате с красиви, вкусни и подстрекаващи творения.

Viv-miv, аз винаги оставям малко от разбитите на сняг белтъци, които прибавям към сместа с какао, за да не е толкова гъста и така двете смесите се уеднаквяват. Също видях един чуден браунис в предишната тема, комплименти Simple Smile.

А аз едва се прибрах вкъщи и както се казва от вратата в кухнята Wink. Не ме оставиха, да се адаптирам и преодолея смяната на надморската височина Wink. Веднага казаха, че за трите седмици получили намаление на захарта в кръвта и поискаха спасителен кекс. Направих го с наличните продукти, които имах в хладилника, но стана много пухкав, сочен и ароматен.

И сега ако изчезна в следващите дни, месеци, години, да знаете, че е заради спама, който направих сега. Не мога обаче, да подмина никого, толкова ме развълнувахте. Аз ще се примиря с наказанието, но дъщеря ми и тя няма, да може, да влиза, нали има същия IP адрес... Kакво да се прави, казват, че често децата плащали за греховете на родителите.  Wink

# 160
# 161
  • Пазарджик/Лондон
Елица-сестрица, ето линк към рецептата на шоколадовият сладкиш :

http://aelisaelis.blogspot.com/2010/09/blog-post_28.html

temenuga2, благодаря ти за разясненията относно баба гануш Hug.

Venetta, наистина ти е много пухкаво кексчето Hug.

пеп-4o, страхотен сандвич Wink.

Ох, махам се оттук, че много неща ми се доядоха Embarassed.

# 162
  • Варна
Нещо съм изтървала рецептата за кекса зебра.
Ако може някой да ми пусне линк, ще съм благодарна мнооооого  bouquet
Аелис, този шоколадов сладкиш ако знаеш как ме съблазнява. Party 
 Venetta, добре си дошла   bouquet

# 163
  • ГОре на черешата...
Венета, възхищавам ти се, както и на Леля Ог - как намирате добра дума за всеки  bouquet!

Вив.мив, може ли да ми кажеш как се правят тези картофки Rolling Eyes? Страшно вкусно изглеждат, както и тортичката Peace!

Аредхел, страхотен сладкиш си показала, сега трябва да се издири Crazy...

От мен днес - един много бърз и още по-вкусен сладкиш, който ми подшушна една дружка - и затова го кръстих на нейно име: Сладкиш "Дани"

# 164
 smile3514  Помощ! Моля някой да ми отговори, пареното тесто при печене увеличава ли обема си?

Общи условия

Активация на акаунт