Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 74-та тема

• 145 753
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Не бях влизала няколко дни и .... ми то напълних клавиатурата с лиги... Направо сте изумителни, то не са тутманици, питки, пък солени, пък сладки, пък канелени (ох, как обичам канела), риби, тирамисута #Crazy ... и какво ли още не. Страхотни сте.
И за да не е съвсем офф от снощи
- свинско филе с квасена сметана, подправки и кашкавал
- постни пълнени чушки с ориз, гъби, лук и подправки
- и само вътрешността за щерката Mr. Green

# 541
Здравейте момичета и момчета.Редовно чета темичката ви,но не смея да пиша(или не дай боже да пускам снимки),че като гледам вашите вкуснотии направо ме е срам от моите аматьорски манджи.Искам само да ви поздравя за творенията,а ако някой може да ми каже някаква рецепта с каймица,да разнообразя малко,ама нещо лесно като за човек левичар Embarassed.

# 542
Малко  spam2 от мен. Един цитат от фейсбук страничката на Любен Дилов син от днес:
"....Аз пък се мъча над новата ми книга „Приказна кулинария”. Особено ме затруднява рецептата „Козле-сукалче, стъпкано от бял еднорог и задушено с мандрагора в химен на неродена мома”"Малко да ви поразвесели дано в днешния хладен ден.

# 543
Здравейте,

Баницата на desideskata е чудесна. Срешнах рецепта за такава баница
в един готварски сайт. Ето и точния линк:http://www.babapena.com/?p=798.
Все още не съм се амбицирала да я правя, въпреки моето чревоугодничество.
Може би тази събота или неделя......

# 544
Цитат
г-жо Стихийно бедствие , много са апетитни тез вареники (пелмени, нали)   :bouquet

Това което правих аз е вареники, пелмените са със месо и изглеждат по този начин

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 09:43 от г-жа Стихийно бедствие

# 545
От мен един Banana bread, за първи път го правя, много сполучлив Peace

Не успявам да ви следя, дай моля рецептата за тАз красота Praynig

# 546
г-жа Стихийно бедствие,страхотни вареники си представила на някоя от предните страници(не успявам да пускам коментари навреме  Embarassed ).   bouquet

# 547
Селма тук са варениките
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=528029.msg16510692#msg16510692
То и аз не успявам, пък и се старая сега да не влизам да не ви гледам красотите че всичко ми се яде, вчера гледах един руски филм, та те там ядоха гречка Rolling Eyesцяла нощ я сънувам тая пуста гречка.

# 548
  • София
И аз да похваля тортата на леля Ог с доста закъснение! Завиждам ти /"почти" благородно/ за търпението и майсторлъка, браво!
Барбекю направено от половинката през уикенда и нещо м/у хляб и питка с много хрупкава коричка се получи. Остана ми от тестото с бирата и лютия пипер и бях го замразила.

# 549

едни скромни не добре изглеждащи кюфтета от тиквички:)

# 550
  Ха-ха!  hahaha Ние пък снощи си плюскахме гречка със свински пържолки(не стигна до снимка,разбира се)!  Crazy Heart Eyes
  Няма  ли откъде да си купиш гречка около вас,г-жа Стихийно бедствие?
  Благодаря за рецептата.И аз ги готвя някой път,но честно казано не обичам да се занимавам с таз' работа.  Embarassed Най-безсъвестно предпочитам някой да ми ги сготви и да ги сервира едни парещи ,ароматни,придружени със заквасена сметанка!Ммммммм!!! Crazy Crazy Crazy

# 551
Селмаааааааааааааа сядам да ям.

Обикновена гречка с краве масло.

# 552
Здравейте Hug ,рано рано ми замириса на барбекю Crazy verabel много апетитно изглеждат пържолките.. Много вкусотии тук отново Heart Eyes
У нас скромно -супа топчета и кексчетата в чашка на Блонди,както винаги сполучливи и много пухкави Peace

Хубав ден на всички bouquet

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 10:51 от beniii

# 553
г-жа Стихийно бедствие,е-хей!Смачного туби(тоби)! (извинявай,не владея писмен украинскиHug
beniii ,супата топчета ще ме побърка!  Crazy Каква е апетитна!  Heart Eyes

# 554
 Оо,Селма Hug наистина е вкусна,а твоят кекс с тиквички... Crazy

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 11:11 от beniii

Общи условия

Активация на акаунт