Изцепки на мъжете относно децата... – 3

• 181 038
  • 662
  •   1
Отговори
# 615
БНД,какво означава

# 616
Бащата на детето.

# 617
  • Варна
Как нищо не могат да правят? Във всеки един момент правят нещо ново и интересно. Първите дни баща й просто стоеше и я гледаше докато спи и изпадаше в дива радост, защото се била усмихнала на сън. После се била усмихнала на него специално. После казала "Гууу"... Все нещо правят във всеки един момент...
Иначе се радвам, че хубавата тема се възроди.
И една изцепка на ММ по повода:
Отиаме на консултация и ММ се сеща да пита педи дали е нормално, че бебето (на 3 м. тогава), повръща по малко мляко почти след всяко хранене. Лекарката започва: "Ами да, тя още храносмилателната й система не е завършена, не е съвършена...", а ММ я прекъсва с думите: "Аааа, не, не - съвършена е, напълно си е съвършена...."  Laughing
Той, милия, просто не допускаше, че нещо, каквото и да е в дъщеря му, може да не е съвършено...

# 618
И нашият татко имаше изцепки на консултациите ,например като ходехме на 2-те ваксини искрено попита  дали не можело да ги сложат в една спринцовка,за да не го бодат 2 пъти едно след друго...Имаше и други неща ,но сега не помня.

# 619
  • София
хахаха, хепи кали Simple Smile))))

# 620
  • Sofia
Култова реплика на нашия татко:
Децата са на около 3 г и си играят в къщи, таткото (тогава на 33 г) гледа телевизия, по която върви някакво детско, уж за децата. Реплика към децата:
"Тихо, че от вас човек едно детско не може да изгледа"  ooooh! ooooh! ooooh!

# 621
Култова реплика на нашия татко:
Децата са на около 3 г и си играят в къщи, таткото (тогава на 33 г) гледа телевизия, по която върви някакво детско, уж за децата. Реплика към децата:
"Тихо, че от вас човек едно детско не може да изгледа"  ooooh! ooooh! ooooh!
Това ме разби Joy Joy Joy

# 622
Темата е страшно забавна! Приятно е да науча, че не само моя домашен любимец (мъжо) е толкова...заблуден!
А сега една история от мен и бъдещия татко.
Ще ходим на кафе с наши познати, които си имат близначета на 7 месеца. Милото, разбира се, се приготовлява за 2 минути и е готов, а аз за това време дори не мога да проумея коя гаща е способна да обхване задника ми. Съответно той седи и нервничи, а аз се търкалям плавно нагоре - надолу. Виждайки, че е готов и не го свърта, му предложих да слезе и да вземе нещо дребно за бебоците, докато аз се оправя. Срещу нас има много зареден бебешки магазин. Милото, което хич не обича да се занимава с такива "женски неща", учудващо се съгласи и набързо офейка. И така, оправих се аз, слизам долу, той ме чака в колата и потегляме. Напълно изключих за заръката ми (ей от тая бременност много оглупях) и по средата на пътя се сещам:
 - Ти взе ли нещо за децата?
Милото ме поглежда спокойно и вади от джоба си шоколад Детска Милка,при което аз очеизвадно се ококорвам. Явно забелязъл моето недоумение, той ме поглежда още по - спокойно, тип "Джеймс Бонд след като е спасил света" и ме успокоява:
-Спокойно, бе жена! Аз да не съм толкова тъп та да взема просто един шоколад!?! ВЗЕХ ДВА!!!   (за 7 месечни кърмачета...)
Без коментар.  Joy

# 623
  • София
Скрит текст:
Темата е страшно забавна! Приятно е да науча, че не само моя домашен любимец (мъжо) е толкова...заблуден!
Ще ходим на кафе с наши познати, които си имат близначета на 7 месеца. Милото, разбира се, се приготовлява за 2 минути и е готов, а аз за това време дори не мога да проумея коя гаща е способна да обхване задника ми. Съответно той седи и нервничи, а аз се търкалям плавно нагоре - надолу. Виждайки, че е готов и не го свърта, му предложих да слезе и да вземе нещо дребно за бебоците, докато аз се оправя. Срещу нас има много зареден бебешки магазин. Милото, което хич не обича да се занимава с такива "женски неща", учудващо се съгласи и набързо офейка. И така, оправих се аз, слизам долу, той ме чака в колата и потегляме. Напълно изключих за заръката ми (ей от тая бременност много оглупях) и по средата на пътя се сещам:
Милото ме поглежда спокойно и вади от джоба си шоколад Детска Милка,при което аз очеизвадно се ококорвам. Явно забелязъл моето недоумение, той ме поглежда още по - спокойно, тип "Джеймс Бонд след като е спасил света" и ме успокоява:
-Спокойно, бе жена! Аз да не съм толкова тъп та да взема просто един шоколад!?! ВЗЕХ ДВА!!!   (за 7 месечни кърмачета...)
Без коментар.  Joy

Като прочетох,че си го изпратила сам първото,за което си помислих беше шоколадови яйца,близо бях  Mr. Green

# 624
Скрит текст:
-Спокойно, бе жена! Аз да не съм толкова тъп та да взема просто един шоколад!?! ВЗЕХ ДВА!!!   (за 7 месечни кърмачета...)
Без коментар.  Joy

Като прочетох,че си го изпратила сам първото,за което си помислих беше шоколадови яйца,близо бях  Mr. Green
Е, а кажи ми, как може да е такъв олигофрен, милия...? Хем сме се виждали многократно с въпросното семейство и всеки път съм взимала я дрънкулки, я биби, я лигавничета... А той! Шоколад! Не един, ми два, та да не се сърдил единия беборан... И доволен от себе си чак!

# 625
  • София
Мъжете са си такива,въобще не ме изненадва покупката му  Laughing. При нас всичко се повтаря по 100 пъти и после пак не е разбрал и не знае за какво иде реч.  Laughing

# 626
Мъжете са си такива,въобще не ме изненадва покупката му  Laughing. При нас всичко се повтаря по 100 пъти и после пак не е разбрал и не знае за какво иде реч.  Laughing
А аз си мислех,  че само при нас е така:) Еми,  успокоих се малко:)))

# 627
 Joy
Всички са такива, изключения рядко има.

# 628
  • Sofia
В този ред на мисли, едно време един познат ни дойде на гости. Децата бяха на 8 мес. Донесе им чипс (забележете пикантен) и шоколади.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 629
В този ред на мисли, едно време един познат ни дойде на гости. Децата бяха на 8 мес. Донесе им чипс (забележете пикантен) и шоколади.  ooooh! ooooh! ooooh!

hahaha Такова е имало в близкия магазин. Най-вероятно се е сетил в последния момент.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт