ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 6

• 16 969
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Записче.

# 16

п.п.. на Фетето гаджето го бяхме разконспирирали в някоя от темите. Руса, изглежда по-голяма от него  Mr. Green
Да , освен това трътлеста и късокрака  Twisted Evil

# 17
  • BG

Пу н'ам си коя подред.....

Мацки, моля въ, като имате време, да ми отговорите защо във формулата няма

американци...Все се чудя...Нали съм си абсолютли лаик...Айде приятно гледане!    Peace

# 18
  • BG

Ооооо, Плами, твоето бейби закъса, мило......

Жалко!

Tired

# 19
  • КиТ
Леле Маса  ooooh! smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3538,не оцели мантинелата,а спря ooooh! Червени знамена ся Tired

Бени те си карат в Наскар,нещо не съ пънат за ф1 Rolling Eyes Thinking

# 20
  • Варна
имам едни съмнения за колЪтЪ на Маса  Mr. Green
много тъпо, това е ужасно за един пилот, по независещи от него причини да отпадне  Rolling Eyes
Плами  spoko

# 21
Само час поспах и трябваше да чета мнооооого.
Маса отпадна... Кофти.
Анелка, мерси за темата...
Още съм сънена. Станах за квалификацията с часовник...
Спрял му двигателя на Маса. Вчера не беше ли спрял така на Алонсо?!?
Утре пак ли ще им спират?

# 22
Синеоч, колкото и да не я харесваме Мичибатата, не може да се отрече, че Дженс правеше най-успешните си състезания след като се запозна с нея.
Явно вече магията не действа, да се огледа за ново вдъхновение  Joy

# 23
  • София
Един фоторепортаж от мен след една бърза обиколка на МОЛ Сердика.

# 24
  • КиТ
имам едни съмнения за колЪтЪ на Маса  Mr. Green
Плами  spoko

Анелка,не ми засилвай съмненията  Mr. Green Whistling Whistling Whistling Whistling
Аз си знаех,че нещо ша са прецака ooooh!,ся не може ли зе тея 4 минути да го оправят newsm78 и да излезе на пистата  Thinking

п.п Айде ся Бруно Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 25
Жалко за Фелипе ... И на мен първата ми мисъл беше , че е странно така да се случи с двигателя, но може би сме много мнителни  ...

Много го обичам това трасе - трудно и непредвидимо  Simple Smile

# 26
  • BG
Леле Маса  ooooh! smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3538,не оцели мантинелата,а спря ooooh! Червени знамена ся Tired

Бени те си карат в Наскар,нещо не съ пънат за ф1 Rolling Eyes Thinking

Плами, благодаря за инфото!

Дано му оправят количката на Фильо,

че много взе да ми домъчнява за него, все е прецакан, милият.... Sad

# 27
  • Варна
Фреш има много добра идея за БатОн, трябва да му изпратим предложение   Crazy

Таралежче, много добри снимки   bouquet

Плами, не ми са връзвай, аз обичам да се шегувкам с т.нар. конспирации  Mr. Green Mr. Green

Гери, и аз това се чудя, ама отговорите ни са различни  Crazy Crazy

# 28
  • София
Жалко за Фелипе ... И на мен първата ми мисъл беше , че е странно така да се случи с двигателя, но може би сме много мнителни  ...

Твърде мнителни сте - колкото по-напред е фелипе, толкова по-добре за Фернандо, краде точки от конкурентите, докато те си крадат един от друг  Wink
Жалко, явно някакви проблеми имат Фераритата, нещо със скоростната кутия било при Ало, сега май пак...

Абе много сте изписали...едвам хвърлих едно око в паузата между двете части...между другото и аз не я харесвам Мичибатка, обаче мъж ми я харесва. Явно мъжете виждат нещо, което ние не  newsm78
Плами, по-късно ще ти пусна снимка на Фелипе-бейби ориджинал...сега отивам да зяпам.

# 29
После ще пробвам и аз любимия с Мичибатка, да го видим. Иначе и аз харесвам Бътънчо ...
Проблеми за Петров. Алонсо и той нещо иска по радиото  newsm78
Маса май ще сменя двигател, защото няма да изгуби позиции, тъй като си е последен. Така ще има нов двигател за другите състезания.

Общи условия

Активация на акаунт