ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 6

• 16 964
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Бени  Hug Hug Hug
Ще си го гледаме , къде ще ходим  Wink Няма по - голямо сладурче  Heart Eyes

# 721
  • BG

Оф, Пипче, малко в повечко ще ми додат бебоците, ама нъл съм стара козЪ, ще се справя...

Мацки, да се похваля ли, оплача ли, че вече съм уво от работа, която много ще ми липсва!
 Сега лягам да лежа ( дали?  newsm78 ) и ще съм редовна в темата. Цунк !

Peace

П.П. Пипче, ти що си станала толку рано, би? Мен ме ритат от тъмна доба, ами ти?

# 722

Оф, Пипче, малко в повечко ще ми додат бебоците, ама нъл съм стара козЪ, ще се справя...

Мацки, да се похваля ли, оплача ли, че вече съм уво от работа, която много ще ми липсва!
 Сега лягам да лежа ( дали?  newsm78 ) и ще съм редовна в темата. Цунк !

Peace

П.П. Пипче, ти що си станала толку рано, би? Мен ме ритат от тъмна доба, ами ти?

Защото ме събуди едно 5-годишно диване  Simple Smile

Големият бебок не бих го върнала / Себастианчо имам предвид /
 Crazy

# 723
  • Варна
oooo раннобуднички 

Уитмарш подкрепя желанието на Бътън да продължи да се бори - точно така, малкия келеш да се бори сам, амаха ша му помага някакъв съотборник  Mr. Green

p.p. малко лакомства от мен

# 724
Той Бътън е един борбен ...  Crazy

п.п. Много готин призрак  Laughing

# 725
  • КиТ
oooo раннобуднички 

Уитмарш подкрепя желанието на Бътън да продължи да се бори - точно така, малкия келеш да се бори сам, амаха ша му помага някакъв съотборник  Mr. Green

Да бе те от часовото време още не са свикнали,аз по новото време станах в 10 и 30 Blush
Честит ми празник  Mr. Green Party Party Party Party Party

Браво на Бътанчо,ща са бори да не копира от дрегите отбори Naughty Mr. Green

# 726
  • София
Голяма борба ще падне ей... Joy всички 9 (в края) се надяват да се повтори 2007, когато последните станаха първи  Crazy

# 727

А , Бухтичке , имаш вкус  Wink Hug
Но защо в бъдеще ? Най - сладкото е да си "отгледаш" шампион ... Да бъдеш с него от първите му стъпки , през провалите и надеждите му да дочакаш световната титла .

Съгласна съм, Кими го харесвах от първото му състезание още, че и от преди това когато го видях на страниците на Клуб Ф1 Mr. Green
Но както и да се насилвам не ми допада кой знае колко Фетел през този сезон. Просто другите пилоти съвсем не ми харесват и знам, че няма и да ми хареса, каквото и да направят, затова в него ми е надеждата.

# 728
Той Бътън е един борбен ...  Crazy

един от най борбените е той, поплЮвко...разочарована съм от него, сега се сети да се бори, до сега Де блЯ  ooooh! ooooh! ooooh!

# 729
Леле  Simple Smile Синеочката като се ядоса , да не си и пред очите  Twisted Evil
Даже и за Бътън няма прошка ...  Laughing дори и да дойде на колене да се моли , завалията  Crazy

# 730
Леле  Simple Smile Синеочката като се ядоса , да не си и пред очите  Twisted Evil
Даже и за Бътън няма прошка ...  Laughing дори и да дойде на колене да се моли , завалията  Crazy

нямаааааа, нямаааааааааа  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Ния може да ти каже  Mr. Green тя е потърпевша, щом днес сама се разходих из парка смятаЙ  ooooh! Close

аз тез дни съм на педалиииии  Confused всичко ме дразни еле пък Щерката....искам за утре палцестикане дами мили, нужно ми е за към 18:20, ще ходя на гинеколог, време ми е вече  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 731
  • BG

....искам за утре палцестикане дами мили, нужно ми е за към 18:20, ще ходя на гинеколог, време ми е вече  Praynig Praynig Praynig Praynig

Ауууу, Синеоче,  #Crazy за какво да стискаме, палци, милинко? Да не е на път друго малко фенче.. Stop?

# 732

....искам за утре палцестикане дами мили, нужно ми е за към 18:20, ще ходя на гинеколог, време ми е вече  Praynig Praynig Praynig Praynig

Ауууу, Синеоче,  #Crazy за какво да стискаме, палци, милинко? Да не е на път друго малко фенче.. Stop?

не миличка за съжаление не, конизирана съм преди година и половина  Confused

# 733
Стискаме  Hug
Между другото и мен нещо ме дразни малкия тези дни  Thinking Нещо не съм добре с нервите ...
Трябва ми една победа в Бразилия  Laughing

# 734
Пипинка мани не е лесно, ама ние лекинко бавно и славно навлизаме в пубера и е ад, настроенията си ги меним през 5 мин  ooooh! ooooh! ooooh!

Виж за победата ще викам....дано някой любим спечели.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт