Възрастта и плодовитостта :)

• 7 237
  • 130
  •   1
Отговори
# 75
Ама разбира се- напълно подкрепям идеята, че младия организъм си казва думата- дори съм сигурна, че се възтановяват по- лесно жените раждащи в началото на 20-тте напр....айде по-скоро да кажа , че на мен такава ми е идеята, от 26- 27 ми беше вече по-подходящо да имам деца, преди това начина ми на живот беше толкова........не сериозен Wink А и много пъти ми е правило впечатление, че родилите рано по не се втеляват за разни неща...дори и свекито го потвърди Wink Wink Grinning

# 76
Така е.  Simple Smile С възрастта се засилват притесненията и мнителността, както и понякога нежеланото вманичаване и изпадане в крайности  Crazy

# 77
Така е.  Simple Smile С възрастта се засилват притесненията и мнителността, както и понякога нежеланото вманичаване и изпадане в крайности  Crazy

така е и при мен! сега се чувствам като някоя вманичена психопатка.преди си "свирках".

# 78
Peace Peace Много разводнихме темата, но веднъж като бяхме при педито се обадиха едни родители, които също са му пациенти и се оказа, че дават някакви антибиотици- без да се посъветват с него....после той ми вика-"Много мразя родителите на възръст, които нямат ограничения в парите- незнаеш какво можеш да очакваш от тяхх" Joy
А иначе съдейки по себеси- станах майка почти на 32 и братовчедка ми, която беше на 24- гоооляма разлика..... и още веднъж се извинявам, че така разводних и изопачих темата spam2

# 79
сега се чувствам като някоя вманичена психопатка.

Joy Joy Joy

# 80
Ооо, и това не ще да е правило, важащо при всички. Аz съм точно обратното, с първото дете бях абсолютно обеzумяла, ходех и zвънях на докторицата му сутрин, обед и вечер, когато беше бебе, докато посвикна. Направо ми е смешно сега zа какви глупости... И що лекарства е пийнал горкият... Сега иzобщо не съм така, ама иzобщо  Crazy

# 81
Ооо, и това не ще да е правило, важащо при всички. Аz съм точно обратното, с първото дете бях абсолютно обеzумяла, ходех и zвънях на докторицата му сутрин, обед и вечер, когато беше бебе, докато посвикна. Направо ми е смешно сега zа какви глупости... И що лекарства е пийнал горкият... Сега иzобщо не съм така, ама иzобщо  Crazy
Подкрепям те, сега съм много по-спокойна, макар че имам приятелка пак над 35, която доктора я посреща с "какво, пъпка ли му е излязла?"

# 82

А, ама това защото е второ дете. При всички второ и т.н. дете се гледа къде къде по-спокойно, леко и нешашкащо. Аз говорех за първо на години, второто е друго  Simple Smile

# 83
  • Пловдив
Не съм чувала лекар да не препоръчва раждане след 35 год възраст.

Не че не препоръчват. Но при едно разцъкване в интернет излиза материал, според който бременност под 20 и над 35 години се води "бременност в риск".
Пък майка е родила брат ми на 35 с естествено и леко раждане.

# 84
Преди години ходех с директора на Шейново и тогава точно сестра ми влезе да ражда второто си дете. И той попита на колко е години и аз казах - на 34 и той каза - а, точно е в пика си за раждане, браво.  Rolling Eyes

# 85
Това е строго индивидуално има много различни жени....някои могат да забременеят и на 45 а на други и на 25 им е трудно

# 86

И какво от това? Подобни примери са пълни глупости  Stop Аз пък имам познати, дето родиха леко, бързо и безпроблемно на по над 40.

[/quote]
 блонди,  неможе да твъдриш че историята на моита позната е пълна глупост.Може историята и да е единичен случаи , НО НЕЕ глупост!!!  #Cussing out

# 87
  • Софиянка в Пазарджик :)

И какво от това? Подобни примери са пълни глупости  Stop Аз пък имам познати, дето родиха леко, бързо и безпроблемно на по над 40.

блонди,  неможе да твъдриш че историята на моита позната е пълна глупост.Може историята и да е единичен случаи , НО НЕЕ глупост!!!  #Cussing out
[/quote]
Според мен блонди имаше предвид точно това,че с твоя позната се е случило това не значи,че се случва на всички над 40-те,а не че нейната история е глупост!!!! Naughty

# 88

И къде, моля, съм твърдяла това? Казах, че подобни примери са глупави. И съм права. А ти ако изопачаваш нещата е отделен въпрос  Wink
Не е глупост, но ни малко не е общовалидно, че щом тя е на еди колко си години е родила еди как си, то това важи за всички на и над тези години. Нали?  Simple Smile

# 89
  • Linz
Преди години ходех с директора на Шейново и тогава точно сестра ми влезе да ражда второто си дете. И той попита на колко е години и аз казах - на 34 и той каза - а, точно е в пика си за раждане, браво.  Rolling Eyes
Блонди, предполагам, че става въпрос за предишния, нали?
Защото сегашния- д-р Иван Костов, когато бях на 24 ми каза, че е добре, че навреме съм решила да имам дете.

Общи условия

Активация на акаунт