Мислим вече имена и за мъж и за мома! Януари'11, Тема 10

• 28 138
  • 755
  •   1
Отговори
# 585

Бебешондел, пиши къде са складовете в Пловдив и Варна. Не съм фен на Чиполино, ама знае ли човек. Wink

Във Варна склада се намира на малко забутано място в индустриална зона. Най-лвсно да го обясня е като тръгнеш от метро минаваш през кръговото и продължаваш напред, стига се до индустриална зона, има път отдясно на платното който слиза надолу, тръгвате по него продължавате направо, в един момент пътя се разклонява надясно. Там на ъгъла се намира голяма сграда с паркинг заградена, питайте на портала ще ви опътят, много е малък склада, но нещата са 20% по ефтини  Peace
За Пловдив , склада е голям, няма как да го подминете,  мисля че беше до склада на ТЕД, извън града.

# 586
  • В две тъмни очички

За Пловдив , склада е голям, няма как да го подминете,  мисля че беше до склада на ТЕД, извън града.

Това на Карловско шосе ли беше? Или е до КАТ по пътя към магистралата? Лелееее само сградата на ТЕД си спомням,а не мога да се сетя с бременния си мозък къде беше  hahaha

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 18:29 от bubeto_d

# 587
  • ул. "Мечтание"
Бебешондел, мерси за упътването!

# 588
Бебешондел, мерси за упътването!
То едно обяснение, ама.. Ако поне един човек ме е разбрал, пак добре  hahaha Joy
Бубе, май по карловско да  ooooh! бременна работа съм.

# 589
Бебешондел, пиши къде са складовете в Пловдив и Варна. ...

A в Бургас? Embarassed

# 590

За Пловдив , склада е голям, няма как да го подминете,  мисля че беше до склада на ТЕД, извън града.

Това на Карловско шосе ли беше? Или е до КАТ по пътя към магистралата? Лелееее само сградата на ТЕД си спомням,а не мога да се сетя с бременния си мозък къде беше  hahaha

Голямоконарско шосе, по-точно Grinning

http://chipolino.com/#/bg/contact/

Но не знам дали там продават на складови цени...

# 591
Имам един въпрос - трябва ли да ходим на очен лекар, тъй като знам, че през бремеността диоптърът се вдига, а високия диоптър е предпоставка за секцио ?  newsm78
На мен Док ми каза че е хубаво да посетя офталмолог, но аз по принцип имам проблем с очите... за сега съм на 100% нормално раждане ако нещо не се обърка  Peace

# 592
  • В две тъмни очички
Е....значи до КАТ  Joy по пътя за магистралата

# 593
Добър вечер, момичета!
Отчет от ЖК: мерихме кръвно, обиколка на корема, тегло и т.н.
Казах й за проблемите със стомаха и ми изписа Probitor х1табл. сутрин на гладно.
И това беше всичко този път.

Лека нощ от мен.

# 594
Здравейте и от мен.

bubeto_d много добре я обяснила как се къпи бебенце. С една ръка го придържаш, а с другата го къпиш. Те така ги къпят и в болницата, на мивката. Но и в обикновенно коритце става по този начин. Аз няма да купувам анатомични ванички. Така се къпе докато почне да сяда. После си сяда и си играе.

Еления , трябва да работя, защото нямам заместник. И нямаше и тогава да ме пуснат, че не били намерили,но................ аз днес си намерих заестник и утре пускам молба за отпуск. Малко остана.

# 595
  • В две тъмни очички
Antoaneta Simple Smile Определено и аз смятам да си купя обикновено коритце,но, както казах, смятам и да си купя и шезлонг докато не започне бебчо да сяда,за да може ако искам да го поставям да си лежи в коритото.
Относно работата....честно казано сутрин като се събудя и.....  Tired..... хич не ми се ходи,ама смятам още поне 2 седмици да походя,че като съм си вкъщи и не сядам да чета за изпитите,а само се ровя из форумите  Blush ! А и нещо много започна да ме боли гърба и кръста от това целодневно седене на стола в офиса! Ама кой знае....може още утре да хвърля ключовете в някой шкаф и да накарам мъжа ми да сложи бележка,че офисът ще отвори след има няма 2 години  hahaha

Спирам с глупостите за тази вечер. Лека и приятна на всички  Hug

# 596
И мен ме боли кръста, smile3518

# 597
  • София
Нощни очи сподели от къде купи гащичките за многократна употреба?

# 598
Казах й за проблемите със стомаха и ми изписа Probitor х1табл. сутрин на гладно.
И това беше всичко този път.

Кой ти изписа пробитор??? Тва е инхибитор който подтиска задстомашната жлеза и не трябва да се пие при бременност, поне на мен ми спряха Нексиума като забременях доцентката т Варна и ми каза, че единственото разрешено при силна нужда е Ранитидин. А Нексиум, Пробитор , Укупрол и т.н. за едно и също нещо а именно омепразол.

# 599
Имам един въпрос - трябва ли да ходим на очен лекар, тъй като знам, че през бремеността диоптърът се вдига, а високия диоптър е предпоставка за секцио ?  newsm78
Нощни очи ти е отговорила, но и аз да кажа  Grinning
На мен гинекологът ми препоръча да отида на офталмолог и той да каже за ретината...Отидох и очната каза, че и с двете очи мога да ходя да раждам  Laughing всичко било ок при тях.
След раждането диоптърът ми спадна  newsm78
По време на тази бременност не съм ходила на очен, но смятам като наближи раждането да ида  Peace че сега след двете, може и да махна очилата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт