125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 816
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Анет, благодаря за инфото и ние ще почваме да четем. Май ни е рано ама ще видим, знае всички букви и много харесва Super Why, може и да й хареса.
MVK, ще разкажеш ли защо ходихте на логопед и какъв ви беше проблема. Вики е почти на 3 и говори много малко, предимно изречение от 2-3 думи.  Определено е доста изостанала от връстниците си. Още миналата година се опитаха да ни пратят нас на логопед, но ние тъкмо бяхме пристигнали в Щатите и отказахме защото тя беше много малка и нищо нямаше да разбира като й говорят на английски. А пък сега на следващата й консултация е сигурно че ще ни препоръчат пак.

# 241
  • USA
Ауу, момичета големи скъпотии показахте, доста ми се харесаха Rolling Eyes. Ако някой ден позабогатея, ще си купя и колелото и матрака Laughing.

И аз благодаря за ценната информация, не знаех , че семената трябват да стриват Rolling Eyes. Аз ще пробвам в блендера, дано да стане.

Мразя мюсли и подобни Sick, но обожавам елда за закуска Heart Eyes.

Честит рожден ден със закъснение на Тина Хрис, много здраве и щастие желая  bouquet!

И да ви питам , случайно да сте виждали някакво органик чийз и най-малко соленото. Искам да предложа на дъщеря ми, но се притеснявам от солта.

# 242
Маймун, аз съм давала рикота и прясна моцарела в началото, макар че моцарелата май не я беше много харесал. И двете са доста безсолни.

# 243
  • САЩ
Маймун ако имаш БГ фета сирене може да и изкисваш по малко във вода. Солта се маха и става доста безсолно и безвкусно . Аз така започнах да давам отначало на Алекс, но май докато не му дадох истинското соленко и миризливо онова безсолното не го хареса много  Mr. Green

# 244
  • The QC to be!!!
Oпа дезинформирала съм  Blush Извинения моля, Солей мерси за поправката  Hug

Ако има някой diverticulitis не се препоръчва ленено семе или сусамено.  Peace

# 245
БГ фета на малко дете не бих дала, още повече ако ще е за първи път. Гръцка, датска фета - да.

# 246
Аз съм голям фен на хаванчетата! Имам си мечта да си взема някой ден едно каменно( за какви работи си мечтая, нали, хората за чанти Луис Вутон си мечтаят  Joy) ама да видим кога ще ме огрее за някой празник!
Ей тука гледайте, каквито ви харесат:
http://www.amazon.com/gp/search/ref=sr_nr_scat_16439881_ln?rh=n% … 9e4957d29936e97c6

# 247
Вчера посетихме един голям панаир, организират го всяка година, обаче дребното много страда, че е по-ниско от 42". На някои атракции минахме "метър", но на които ни отказваха да се качим, толкова плака това дете, скъса ми се сърцето. Пък то безстрашно, чак да му се начуди човек.
За тези, които не са ме виждали - в реални форми  Mr. Green

# 248
И да ви питам , случайно да сте виждали някакво органик чийз и най-малко соленото. Искам да предложа на дъщеря ми, но се притеснявам от солта.
Маймун77 аз взимам от Трейдър Дое или Хол Фуудс моцарела на стикчета и ей такива също http://www.walmart.com/ip/Horizon-Organic-Mozzarella-6-Ct-String … ese-6-oz/10898803

# 249
patilo-много много внимавайте с чийз стиковете с малки деца, ния щеше да си умре в рьцете ми от такова,диаметърът ми е баш колкото трахеята им и ни напред,ни назад..

# 250
patilo-много много внимавайте с чийз стиковете с малки деца, ния щеше да си умре в рьцете ми от такова,диаметърът ми е баш колкото трахеята им и ни напред,ни назад..

Мдам, имам същия опит с Елена.

# 251
Имам си мечта да си взема някой ден едно каменно( за какви работи си мечтая, нали, хората за чанти Луис Вутон си мечтаят  Joy) ама да видим кога ще ме огрее за някой празник!

Не си сама с подобни мечти, аз пък за разни мебели си мечтая, ЛВ не може да ме впечатли по никакъв начин Joy

Солей, мерси за подробната информация за желязото Hug

Марлела, много хубаво са те нарисували Laughing

Маймун, Ейдж много  обича mini babybel, купувам му (Bonbel), имат и няколко други вида.

# 252
Маймун77 аз взимам от Трейдър Дое или Хол Фуудс моцарела на стикчета и ей такива също http://www.walmart.com/ip/Horizon-Organic-Mozzarella-6-Ct-String … ese-6-oz/10898803

Миме, тези сиренца обаче имат доста сол, за low sodium се счита под 140 содиум на сервинг, аз затова спонемах прясна моцарела, за сравнение тя има 25mg sodium на 1 oz, а обикновената има 170мг на 1oz.

# 253
  • Чикаго / София
Soley мерси и аз за инфото.

Ленено семе съм се опитвала няколко пъти да ям и всеки път ме е докарвало до повизи за повръщане. ужас направо, не го понасям. Sick

Овесени ядки хапвам, че и децата научих да ядат /преди не искаха/ с малко хитринка. Лошото е, че и аз като Бенс до обяд ям само плодове. рядко хапвам нещо друго, и не ми остава време кога да ги вредя в менюто през останалата част на деня. За обяд или вечеря не ми пасват - сладки са ми с мед и стафиди за храна в тази час на деня. Затова ги ям по-рядко.

Марлела. много добре изглеждаш. Има дарба детето! Laughing

Лъчезара също искат да я пращат на логопед. Тя има проблем с шъшкането. Много шъшка като говори при произнасянето на определени звуци. На мен ми звучи по бебешки много сладко да я слушам, ама явно вече е достатъчно голяма и трябва да се корегира този лек дефект, макар че все да си мисля, че с възрастта ще го израсне.

# 254
да, внимавайте, не са за малки деца според мен. то затова е стринг чийз наречено, защото се разделя на конци (стрингс) и така се яде, не на парчета. твърдо е за малки деца.
за малки деца всякакво меко сирене - изкиснато бяло сирене, или моцарела - бяла или жълта, и на малки парченца да се дъвче лесно.

Ееее, Тандури, много са ти достъпни мечтите. Имаш ли избрано? Виж при Бенс е по-сложна работата с мебелите  Laughing

Марлела, и аз така изглеждам, ама миглите не са ми толкова докарани и завити Laughing

Общи условия

Активация на акаунт