125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 388
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
дами, кажете, мога ли да сготвя месо, седяло замразено във фризера 2 месеца? В смисъл безопасно ли е?
Да, ти в Бг. не си ли държала месо повече от 2 месеца във фризера  newsm78

Бейби, мерси   bouquet
Ако ме познаваше, щеше да разбереш колко нелеп е въпросът ти  Joy

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 18:32 от Лeни

# 496
...а днес вече работя, другите почиват, никаква справедливост.

gov/state jobs  Laughing

Миме* много е порастнала дамата Simple Smile

# 497
  • The QC to be!!!
 newsm09 извинения за нелепият ми ?с  Hug

# 498
Мерси Ники1  Hug ето затова и аз искам да почивам когато другите работят Joy

# 499
Мда, аз два дни си почивах със съпруга, а днес си почивам сама. Голям кеф.

Да ви кажа, много съм разочарована от Медисън Скуер Гардън като място за концерти. Много съм недоволна.

# 500
марлела,киноа-то е като ориз-бъркаш го с подправки/кайма,посваряваш,тикаш в чушките-доваряваш..моят модел- много огромна торба от костко-става за колкото и ориза,абсол.се сварява за около 20мин..

# 501
анет, мерси! Още тази вечер ще се пробва. Забърках една спаначена супа одеве. Добър апетит на всички!  Grinning

Миме, то линк била снимката, аз се дзверих, дзверих.  Laughing Душанка голяма е малката!

Тъкмо твърдо реших да пусна колет, който стягам от една седмица и ... пощите не работят днес.

# 502
Някой получавал ли е предложение за работа като Secret Shopper?

# 503
По едно време доста често ми пращаха ,аз даже и работа не си търся.

# 504
Киноато го ям с добавка прясно мляко и парченца шоколад.Има го и във вариант,заедно с жито,ориз и компания като гарнитура на месо.
Защо не като пълнеж,на чушки примерно(вместо стандартния ориз),звучи повече от апетитно.

Мимето със звездичка,много лъчезарна госпожица си имаш.Да ви е жива и здрава.
Pety,теб пък те засяках в един друг форум,в кулинарния отдел.Гледам печелиш дуели за по,по,най Simple Smile

Поздрави.

# 505

Титина, не се хващай на тази въдица! Много често това е измама, която има за цел пране на пари крадени от кредитни карти. Бях гледала преди време един репортаж по въпроса на няколко разследващи журналисти, обясняваха каква е точно схемата и т.н.

# 506
  • USA
Мимето, Диди е голяма сладурана Heart Eyes!

Лeни, да, можеш http://www.fsis.usda.gov/factsheets/Focus_On_Freezing/index.asp#19 .

Абе, момичета, как ядете тази киноа, много ми е отвратителна Sick. Дъщеря ми си я хапва в комбинация с елда и нещо друго, но аз не мога.

# 507
Знам, че беше писано по едно време, но споделете моля ви пак - как гледате българска телевизия в САЩ, по нетерра ли основно? С абонамент? Качеството добро ли е?

# 508
Хиър...какво за Медисън?Я разкажи!

Аз пък за 1ви път правих баница само със белтъци от кутиите и стана превъзходна,вече така ще правя,без да исках се светнах защото нямах яйца в хладилника. Simple Smile

Вчера купувайки   buttermilk  за 1ви път останах разочарована че всъщност това си е чист айрян ,купих заради една рецепта и ако знаех че е това щях да си забъркам от кисело мляко. ooooh!  от къде пък такова име са му лепнали,аз очаквах нещо с вкус на масло а то.... Crossing Arms

Ван...Петьо страшно сладък с кучока. Heart Eyes

# 509
Аз се чудя къде гледате на Мимето детето и пу-пукате. Чак сега се сетих да почна да чета от началото на страницата. Mr. Green. Пу-пу, Миме. Laughing
Ванх и на вашето пу-пу.

Бенс, кой печели играта? Целувки на Ей Джей. Така ви се пада, да ви стопява лагерите, няма само сама да страдам с моето Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт