125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 412
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • USA
И при нас бе избрана оранжевата отвертка  Joy.

# 406
Както с всичко друго, така и с учителстването явно зависи от щат, училище, предмет, образование...
--------
Моят лъв-хейт релейшъншип с ФБ продължава.  Май туитър повече ми харесва.
-------
Днес случайно открих в хранителният магазин, в който редовно пазарувам, има стая да се оставят децата, оборудвана с играчки и крафтс( и ТВ, де). В мола ни пък може да си наемеш  детска количка...въобще НДж до сега само хубаво ме изненадва..

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 03:08 от benson10

# 407
Който го е старх от кучета да не гледа Laughing

*
сори за качеството, но е от телефон

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 05:39 от vanhorne

# 408
Ой какъв е сладур Петьо Heart Eyes Пухкавел пораснал Hug

# 409
аз пък, за жълтия бус само добро мога да кажа; понаучи простотийки,но аз съм с фобията напоследък че гледам саксийни деца,които не знаят за" хана монтана" и са соц.неадекватни заради омразата на родитнели си към мас културата,та буса дава баланс..

# 410
И аз съм много доволна от това, че Калин ползва автобуса! По-бавно се прибира, отколкото ако трябва да го вземам с кола, но за сметка на това няма нужда да влача Ели с мен и мога да си свършвам сума неща докато се прибере, само да прекъсна за 5 мин доакто го чакам на вратата. Да не говорим, че на него супер много му харесва, всичките хлапета, които се возят с него са комшийчета и много добре се разбират.

За пощите и пощальоните само добро мога да кажа! Такова обсужване като тук, просто на всеки го пожелавам! Всичко ми се носи на крака до вратата, имаме си приказката и с УПС човечеца, и с пощальонката дето всеки ден ни носи пощата, по тях пращам пакети понякога освен писма, всичко пристига точно и навреме. Направо ми става жал за тях обаче, като знам колко вървят, нашата пощальонка направи херния и операция на коляното и правиха, да не говорим студ, пек, те са все навън.

# 411
Вчера пазарувах костюм за Хелоуин. Питам дъщерята "Какво искаш да си тази година?" И тя ми отговаря: "I wanna be a bad girl, mama!" E, ако  на четири  са така, как са като тинейджъри  Mr. Green Stop

Ето какво иска да бъде: Laughing

http://www.target.com/Girls%E2%80%99-Divine-Devil-Costume/dp/B000QV0436

# 412
Цоне,Плами няма избор има костюм на дракон вече
Между другото, ако ми обещаеш и цветя, и къса поличка, дори може да ме видиш в недея  bouquet

# 413
Обещавам себе си ! Laughing

# 414
Ван, ех тоя Петьо Heart Eyes (любопитството е по-силно от страха ми Mr. Green)

Цонне, Цонне, д-то да ти е яко Laughing

МВК, ти само ела Mr. Green

Тази година ще правим рисайкъл на стар хелуински костюм.

# 415
Бенс, какво ще носите? Аз тъкмо в тази дилема съм се задълбала, и основният проблем, който срещам е, че 90% от костюмите са прилично дебели, с дълги ръкави и на практика невъзможни за носене в топло време.

Хитруша, преместихте ли се? Кажи какво си измислила за костюм?

Цоне, да покажеш снимки с този аутфит!

Ванхорн, Петьо е много порасъл и много много сладък!

# 416
Ето обобщение на предаването от тази сутрин по All Things Considered, където споменаваха изследвания по темата за пенсионирането и примерите, ако някой се интересува: 

http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=130349212

Лени, провери ли в Таргет или Парти Сити? Там видях всякакви, поне за момичета (3-6). Имаше и Спайдър ман и не бяха никак пухкави или дебели. Даже си мислех, че трябва да я навличам с нещо моята за да не е само по тая тънка рокля.

# 417
  • USA
Vanhorne, големи сладури, и Петьо и кучето, пу-пу Heart Eyes!

Цоне, още от сега Laughing Shocked!

Нашия костюм ще бъде това  http://images.buycostumes.com/mgen/merchandiser/31035.jpg , гледах, гледах и това ми се видя сладурско.

Аз също съм много доволна от пощальоните Peace, нямам оплаквания.

# 418
  • usa
баща ми навършва 80 след двадесетина дни и още работи. работи, за да е сред хора и да е зает, не защото му се налага, но е по-отговорен, по-ангажиран и по-наясно с какво става около него от не малка част от хората на средна възраст. е, нови неща научава трудно, но каквото знае, си го знае. ако ми трябва човек за работа по неговата специалност, не бих се замислила дали да я възложа на него. въобще не бих преценявала хората само според възрастта им. освен това на времето съм аплайвала за работа като шофьор на скул автобус, не ме одобриха Rolling Eyes. бтв, не ме одобриха и за треньор по гимнастика, започвам да се замислям, защо никой не ме одобрява за работа около деца  newsm78, и имам представа от процеса им на назначаване, та им се доверявам. изпитвам единствено страдание от факта, че в момента само едно от децата ми може да се възползва от училищната автобусна система.

ванхорн, и детето, и кучето ти са разкошни! що ли не си взехме истинско куче, а прибрахме мини шнауцер, който ми ръфа децата Thinking? а да! сетих се! щото няма място в миниатюрната ни къща за куче с мозък!

много съм впечатлена от скул дистрикта ни! бяха си наумили да направят един ден в седмицата, в който учебният ден да започва по-късно или да свършва по-рано с имагинерната цел учителите да се развивали. това в допълнение към вече отдавна наложения ден в месеца със същата цел. родители се възмутиха и възразиха и изнегодуваха и само след две седмици проучване на общесвеното мнение скул дистриктът се отказа от тези си намерения! уау! някой все още се съобразява с мнението на населението! това е доста вдъхващо у мен оптимизъм за бъдещето.

докато съм на училищна вълна да се отчета и че силвия е на линия да избира гимназия и не ще да ходи догодина в йезуитското училище. със смесени чуства съм по въпроса. от една страна съм вдъхновена от факта, че няма да я облъчват с библейски крап, но от друга страна съм недоволна, че като единствен довод за нежеланието си тя изтъква факта, че не искала да ходи там, защото и се струвало, че е трудно училище и че просто не искала да ходи там Confused... щеше ми се да ми изтъкне някакви осмислени, рационални и убедителни причини. както и да е, в състояние съм да преглътна разочарованието си от факта, но големият ми проблем е, че съпружието се е заинатил, че пъблик скулът е недопустим и щели сме да я провалим ако я изпратим в него. имайки предвид, че тази година там повечето от класовете се състоят от повече от 50 тийна в тях, съм до голяма степен съгласна, но определено не съм във възторг от ситуацията, че той очаква от мен да убеждавам и налагам на независимата си и изключително здравомислеща дъщеря да посвети четири от най-хубавите години от живота си на библията и йезуитите  Confused... подозирам, че ви предстоят 4-5 месеца изпълнени с поредните ми терзания по процеса на хай скул кандидатстване...

мислех да споделя за учителската работа, но просуснах... една година работих като учителка. стига ми до живот. ваканции, гаранции - мерси! прекалено голямо напрежение и отговорност за крехката ми душевност.

явно ми е ден за форумно писане... да добавя още една мисъл - форбс пуснали списък на най-влиятелните жени в света. опра, лейди гага, бийонси(или както там се пише) и елън деженерес се класират преди нанси пелоси. интересно. обаче са и преди сара пейлин. тя обаче се класира преди анджелина  Thinking... чудя се какво ли казва това за влиянието на жените в света???

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 08:15 от миз

# 419
Миз, пиши, пиши, на мен ми е интересно. Както си дрънках, че не искам частно училище, така си  признавам, че ми харесва 1:1 внимание в католическото заради малките класове. Уж са супер важни за нас пъблик скул преживявания, но пък академично... разбирам те, ти му мисли, успех и непременно споделяй.

Лени, нашия костюм е една падед акула още от Аризона, но Ейдж я видя като оправях дрехите му и си я иска. Не знам колко е по-топло при вас от аризонският климат, но тогава го оставих гол само с къси панталони и акулата(без ръкави).
---
Детето иска туту, като казах, че не е за момчета, отговора беше ар ю кидинг ми  Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт