125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 422
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Между другото, днес слушах интервю по радиото с мъж на 78, който е работил цял живот, и след като жена му преживява тежко заболяване, всичко спестено отива по безкрайни болнични сметки. В момента на 78 кара училищен автобус.

Тъжно.Хубавото е,че все пак са намерили начин да преживяват...за разлика от пенсионерите в Бг.

Tъжно и много не честно! На 78 когато трябва да почиваш и да се радваш на внуци- отиваш да караш скул бъса  Close. Виж с крос гардовете съм си бърборила- това го правят за удоволствие и да солшалайзват с колегите и децата.

Ако успея да се вмъкна в общината на работа си оставам тук докато се пенсионирам. Администраторите започват с $38 до $43 на час.  Нямаш ли семейство и лични препоръки- трудна работа. Аз имам и се надявам като започнат да наемат и като  реша да стане  Mr. Green
При нас скул бъс са към общината- шофьори, крос гардове. Всичките за парт тайм. Автобусите не се ползват за други цели, от миналата година са хибриди и чисто нови.

# 391
На мен ли само ми се струва неразумно да наемеш човек на почти 80 години като шофьор на училищен автобус?Няма ли някакъв лимит откъм възраст се питам?
Нямам нищо против дядото,ситуацията е тъжна и повече от абсурдна.Не мисля,че децата биха били сейф.Как е със зрението този човек,да не говоря за забавени реакции в случай на инцидент...ами той едва ще върви,а какво остава да шофира.Едно е да седиш зад рафта в даден магазин,друго си е такава отговорна и динамична работа Crossing Arms

# 392
Този 80 годишния за който аз говоря работеше като инжинер. Даже се майтапеха, чува се от съседния кюбикъл как му се обяснява как работи софтуерната програма. Чува се гласа на обясняващия- сега разбра ли. Някой от съседен кюбикъл отговаря - сега разбра, но след 15 мин, ще е забравил и ще обясняваш отново.

Ако видя толкова възрастен шофьор на училищен автобус, при цялото ми уважение към възрастта на шофьора, няма да си пусна детето на училище.

# 393
И аз точно това си помислих, но не исках да звуча като ейджист   Peace    Факт е, обаче, че го чух тази сутрин. Не казаха на какво училище кара автобусите. Не само държавни, но и много по-малки частни училища имат такива автобуси. Не знам дали регулациите са за всички еднакви или само за държавните. Иначе тенденцията да виждам възрастни хора да опаковат продукти в хранителни магазини от много отдавна я виждам, не е нещо ново.

Има и тенденция, която много повече ми харесва. Виждам и хора на около 50 +, които като ранни пенсионери, решават да отидат да учат нещо ново и си сменят напълно кариерата.  Но не е за всеки, за съжаление.

# 394
Добре де а сайтове за обяви да знаете? Mr. Green
Благодаря ви за хубавите разяснения Peace

# 395
# 396
Кажете ми ако скрия някой във фейсбук, ще му дам ли знак? И как да спра всички тъпи мисли и каузи, за които гласуват някои хора. Фермите, целувките и т.н. ги забраних и не излизат.

Мимето*, нали ти казах да отидеш на страницата на съответната организация и да прочетеш дали търсят, ако търсят какво искат?

# 397
За това си карам детето на у-ще и си го взимам. Дано винаги да успявам да го съчетавам, че не обичам автобусите  Twisted Evil

На мен ми прави впечатление, колко много Американци работят работа, която преди беше "запазена" за хиспаник и др.

Ники в дясно ти излиза крос-че- затвори и ще ти даде опшънс: да го скрива от теб или само този пост.  Grinning  Twisted Evilмразя ферми и простотии!

# 398
Аз малко ни в клин, ни в ръкав, но да си го знаете, че всеки си има различни схеми на плащания...

As of September 30, 2010, customers can no longer use their
Bank of America® credit card to schedule payments to merchants through our online Bill Pay service.

You may continue paying bills through our online Bill Pay service using a checking or money market saving account.

Thank you for being a valued Bank of America customer.

# 399
Мерси Бубка и аз там гледах  Mr. Green
Ники1 Peace няма ли да ни покажеш ходеща девойка?

# 400
Кажете ми ако скрия някой във фейсбук, ще му дам ли знак? И как да спра всички тъпи мисли и каузи, за които гласуват някои хора. Фермите, целувките и т.н. ги забраних и не излизат.

Не,няма да разбере,само при блокиране/изтриване от листата ти.
Аз съм си гаднярка - някой ако ми досажда или загубя интерес - директен игнор.
Надежда /стихчето снощи мн ме разчуства,още повече,че беше специална дата за мен/ ти е казала как става.От хоума,на поста - теглиш му хикса.
Каузите,поканите,игрите - блокираш направо апликацията.Мдам,много досадни тези игри.Не,че не съм ги играла в даден момент... bash

# 401

Ъх, и аз имам подобни проблеми. Как пък ги мързи хората да помислят преди да си поканят цялата листа с приятели да лайкне някоя глупост?! В рамките на един ден някаква ме покани да лайквам Джим Бийм и ягоди с шоколад. Хич не обичам да дефрендвам, но се наложи. Аз получавам средно 50 имейла на ден, само нейните ягоди ми липсват. Следващата е бивша моя шефка. Сменила си е работата и сега промотира музикални групи в Портланд, Мейн. Кани ме на всички концерти и каузи свързани с музикалната сцена на Портланд, Мейн. Може ли толкова зле да са с обноските тия хора?

# 402
  • The QC to be!!!
Agent P. значи БОА няма да има тази опция вече - bill pay  newsm78 Явно ще орежат тази опция и др. КК, дано само да не стане платена през чекинга  ooooh!

# 403
Мерсаж и на двете. Разкарах я  Twisted Evil

Хиър, дадох опция да ми скрие персоната. Каза ми, че нейни постове няма да се показват на стената ми.

Миме*, не се оправям със снимките. И във фейсбуук не ми остава вечер време да кача. Как се справят с 2 и 3 деца майките да споделят тайната. И ме мързи да готвя тоже. 2 не виждам в 8 пм.

# 404
Agent P. значи БОА няма да има тази опция вече - bill pay  newsm78 Явно ще орежат тази опция и др. КК, дано само да не стане платена през чекинга  ooooh!

Не, мило, само дето ще плащаш с кеш от чекингите и сейвингсите, а не с пари на кредит от КК...

Това е бъдещето на банките - скрити такси 'секакви Wink

Аз честитих ли прощъпулник на малката София  Heart Eyes
(и на умната и майка, дето скри отвертките... а не като мен - докато редя джаджите и парите баща и да вземе да ис лозхи оранжева отвертка  Sick ясно какъв беше изхода!)

Общи условия

Активация на акаунт