125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 412
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
явно ми е ден за форумно писане... да добавя още една мисъл - форбс пуснали списък на най-влиятелните жени в света. опра, лейди гага, бийонси(или както там се пише) и елън деженерес се класират преди нанси пелоси. интересно. обаче са и преди сара пейлин. тя обаче се класира преди анджелина  Thinking... чудя се какво ли казва това за влиянието на жените в света???

казва точно онова, което си мислиш, за съжаление.
опра, лейди гага и бионси.. нямам думи.

# 421

Детето иска туту, като казах, че не е за момчета, отговора беше ар ю кидинг ми  Crazy Laughing

Бенс, разсмя ми много мрачния следобед  Joy

миз, я не вярвай на тез форбски класации плийз, нещо да ти прави впечатление в Световния списък? националност ениуан? кой знае как са си изсмукали от пръстите въпросите и критериите за класацията.

# 422
Ванхорн, безстрашно и красиво дете си имаш /пу-пу/
Бенс, твоя син е страхотен и остроумен  Hug
Мнение за училищната система нямам, защото още не съм се сблъскала с нея. Сега надувам главата на ММ, че искам малък апартамент в добър скул дистрикт и близо до работа. По план до 2012 трябва да намерим

# 423
Аз тази година уредих въпроса с костюмите по чиста случайност. Някъде началото на Август ходих да пазаря в Парти сити за РД на Ели и улучих разпродажба всички костюми за $5. Имаше такива хубави и качествени, които струват по 30-40 долара, направо не можех да повярвам. Купих на Ели, на себе си, на половинката, само на Калин не взех, щото той искаше нещо конкретно и го нямаше, та него още не сме го приготвили за празника ( имаме 1 парад, 1 рд и 1 парти тази седмица, всичките за Хелоуийн), та трябва да го мисля.

# 424
Дами, благодаря за хубавите думи  Heart Eyes

миз ние за съжаление трябваше да се разделим с малкото ни кученце. Дадохме го на много добър приятел. Прояви пълна непоносимост към малкия. На няколко пъти ставаше страшно и опасно, тъй като като изръмжи на бебето и посегне, немеца с вроденото чувство да пази скачаше и едва ги разтървавахме. Положението беше абсурдно! Сега е кротко и тихо. Не е за вярване, колко е нежен и галантен когато е около детето. Знае, че не обичам да го лиже и да му се завира в лицето и само ме дебне да се обърна и да му оближе ръцете, та се мием непрекъснато. Горкото животно как понася този тормоз с тази проходилка  ooooh!. Минава му през лапите, бута го като яде, блъска го като спи... То милото става и се премества само. Уча го да не прави така, дано схване един ден!

Тандур това си е голям дил, браво. Едно свършва, друго почва. Тъкмо приключихме с хоумкаминг партито, сега хелоуийн, нама край...

Бенс ЕйДжей е голяма скица  Laughing

# 425
Ванхорн, Елена докато беше малка като взехме Крум обичаше да се държи за ушите му, за да пази равновесие Simple Smile Ама и нашия и той беше бебе, та и двамата заедно ги възпитавахме  Laughing За сметка на това тя го командери до сто и едно и обратно! Калин не го слуша, обаче Елена го строява, не е истина! Само като излязат на снега не я слуша! Simple Smile)) Тогава ходи и както играят ги бута с нос в някоя пряспа  Joy Ама те са си виновни, щото те така го научиха! Вашият разбира поне, на колко стана той?

# 426
Не е за вярване, колко е нежен и галантен когато е около детето. Знае, че не обичам да го лиже и да му се завира в лицето и само ме дебне да се обърна и да му оближе ръцете, та се мием непрекъснато. Горкото животно как понася този тормоз с тази проходилка  ooooh!. Минава му през лапите, бута го като яде, блъска го като спи... То милото става и се премества само.

Наш приятел има лабрадор. Като види Калин кучето пощурява от радост, а и аз давам да го ближе  Mr. Green Калин обаче се е научил да му хваща опашката и милото животно замръзва на место.

Костюм за Хелуйн няма да купувам, Калин е още мн малък и не схваща разликата.

# 427

Ако искате да видите какво е куче да целува на воля бебе гледайте това ,превъртете напред на 1:26 сек  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=hLFzw4Ya_sA

# 428
Вики, ууужас!!!!  Mr. Green Laughing

# 429
Обичам си животинката, но немога да не си измия ръцете след като съм го пипала или е облизал ръцете ми след това.

Оле, Вики, много готино хаха!

Тандурка, Аксел е на 3 години!

# 430

Ако искате да видите какво е куче да целува на воля бебе гледайте това ,превъртете напред на 1:26 сек  Laughing

Много сладко. Аз съм гледала едно подобно, където детето само си търсеше целувките от кучето, а майката зад камера уморено повтаряше "Stop soliciting the dog".  Joy

# 431
Костюм за Хелуйн няма да купувам, Калин е още мн малък и не схваща разликата.

И аз така казах, но се намериха милостиви вуйчо и вуйна да подарят на детето костюм и сега наш чикън литъл ще е биг бърд  hahaha 

# 432
Има ли ( съществува ли) някакво специално наименование за времето между 2 и 4 следобед?

# 433
Аз не знам. Нещо като quiet time ли искаш да въведеш на съседите? Laughing

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 00:29 от Цонна

# 434
  • Чикаго / София

Ужас, направо щях да повърна докато го гледах  Sick Още ми е неприятно ...

Общи условия

Активация на акаунт