125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 388
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Чикаго / София
Миме, много пораснала малката сладурка! А виждам вече си имате комплект баба и дядо тук - честито!

Марлела аз пълня чушки с киноа и ориз смесено, че само с киноа не ги искат в къщи. Получих ти ЛС, ще ти пиша утре, че днес не остана време.

# 511
Цонне, не само страдаш ти с твоето. Следващия път когато имам път пак към НЙ, се надявам те да си играят , а ние с теби Бенс  да страдаме на чаша вино или чай / според мястото и сезона, де/ Laughing Hug

# 512
Благодаря ви отново момичета  bouquet
Ирка да имаме си вече баба с зк и дядо който току-що дойде Mr. Green у нас е весело Joy

# 513
Хиър...какво за Медисън?Я разкажи!

Медисън скуер гардън е затворен баскетболен стадион в Ню Йорк, който се ползва и за концерти. Ходихме на Горилаз в петък. За $60/билет имахме места на седалки почти зад сцената. Музиката не се чуваше добре, а за да видим групата ни трябваше бинокъл. Танцуване нямаше, защото навсякъде имаше седалки. Карат те да си изхвърлиш водата, а вътре продават само най-долна бира, кола и маунтийн дю, за около 10 долара бутилката.  Ами мерси, аз там пак не стъпвам, ако ще Портисхед да дойдат. Даже в България съм била на по-хубави концерти.

# 514
  • Boston, MA
Уу, и при нас бяха Горилаз миналата седмица, ама аз имах ангажимент, разкажи!

Това с пиенето е проблем на повечето venues тук, в които съм била - само гаден Бъд Лайт за $10, ама мисля, зависи от организатора на турнето, не само от мястото. За чуването на музиката е кофти обаче...

# 515
За какви почивки и работа през почивките става въпрос? Да не би да се празнува "Деня на Колумб" по вашите земи и да е официално неработен ден за повечето хора?
Защото при нас не е така... Не знам всъщност за т. нар. "държ. служители" как е.
Но заглавието на нашата темичка си е точно за Колумб де.  Wink

# 516
Хиър, на повечето концерти, на които съм била, не дават да си внасяш вода. Изключенията са малко. За танцуване, не знам, зависи, толкова ли беше тясно, не можеше ли да си права пред седалката и да си подскачаш? То по принцип е така. На други концерти си имала повече място за танцуване, там просто е наистина нагъчкано, тъй ли?  Виж за звука, ако е бил зле, това вече, не знам дали е от залата или от апаратурата на Горилаз. Местата, знаеш, можеш да си избереш. Изключваме вариантите ако само това са били свободните, но пък ако е зарад група, на която искам да отида, не ми дреме, че съм на кофти места.

# 517
Не знам дали съм се оплакала тук, ама като стана дума за концерти ме настъпихте по мазола. Разминавам се с Андреа Бочели, тукмо ги бях прежалила скромните $325, и ММ ми сервира, че по това време ще е на конгрес ( респективно зверо няма кой да го гледа). Каза че за компенсация съм можела да отида с него на конгреса (и с бебо в комплект). Mr. Green Не благодаря.

Ходила съм на хокеен мач в Канада ( имахме социални клубове и доста често ни спонсорираха с билети). Ако искате вярвайте, дори не даваха да се внасят бутилки, от съобръжения за сигурност. За да почнат да скандират или викат, чакат на екраните да им напишат ( сега правете шум). Не е като например на волейболен мач в България. Един от българите ( това съм го чувала, но не съм присъствала), отишъл на хокей, взел да вика и скандира и като си подскачал паднал на долния ред ( то и разстоянието между редовете е малко, чудя се как е подскачал).

# 518
h

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 22:05 от so what?

# 519
За какви почивки и работа през почивките става въпрос? Да не би да се празнува "Деня на Колумб" по вашите земи и да е официално неработен ден за повечето хора?

При нас се празнува и се почива. Не само в държавните служби, доста частни бизнеси го броят за неработен ден. Щатските го отработваха вчера и ще го почиват в петъка след Деня на благодарността.

so what, хубави деца!

# 520
Не знам дали съм се оплакала тук, ама като стана дума за концерти ме настъпихте по мазола. Разминавам се с Андреа Бочели

Къде??

Редактирам - Видях... ех... м...ка му, колко години го чаках да дойде, той намери кога  Crossing Arms

# 521
so what? хич не е честно така. Що си му скрила хубавите татуировки на детето?
Не знам дали съм се оплакала тук, ама като стана дума за концерти ме настъпихте по мазола. Разминавам се с Андреа Бочели

Къде??

Разминах се с концерта му  Mr. Green в Хюстън.

# 522
Ще му направя тату фотосесия Party

# 523
Я виж - колко почитателки на италианската музика!   bouquet

# 524
So what? голям сладур Peace Heart Eyes на колко годинки е?

Общи условия

Активация на акаунт