Боя за коса - blond 16, Приказни блондинки!

• 85 090
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
B & C  Peaceнапълно съм съгласна. Но сега не знам какво да правя предстои ми пътуване извън страната, а с тази коса не ми се тръгва.Ако изчакам една седмица и се боядисам със някоя от без амонячните на лореал русите нюанси  дали ще замажа положението?
Оф, сериозно си го закъсала.
Честно да си призная дълбоко се съмнявам, че ще разрешиш проблема си с тази боя на Loreal. За да бъда 100 % сигурна, трябва да видя косата.
Много ли е важно пътуването ти? Не може ли да я прибереш, да я замаскираш по някакъв начин, да вържеш някакъв шал, да носиш шапка...де да знам.
В момента не знам какво да те посъветвам....не знам и какво е състоянието на косата ти. Кое ти е по важно...да си с красив цвят или със здрава коса? Понякога е възможно само едно от двете, а понякога човек може да има и двете Simple Smile
С какво си се боядисвала последния път? Не може ли да намажеш само корените още веднъж със старата боя която си ползвала?

# 511
  • в 1001-та нощ
...ако косата е убита...никакъв цвят няма да й стои добре Sick

# 512
Отново идва време за боядисване...Момичета, някой използвал ли е Cramer Color? Моля да споделите мнение за боята и ако някой има снимки да ги сподели? В салона ми предложиха 121 но ми се струва много светло....мисля си за нещо като 10.2 или 9.2 . Прттеснявам се от разликата от каталога и това което ще стане в действителност. Благодаря предварително за отговорите..

# 513
Отново идва време за боядисване...Момичета, някой използвал ли е Cramer Color? Моля да споделите мнение за боята и ако някой има снимки да ги сподели? В салона ми предложиха 121 но ми се струва много светло....мисля си за нещо като 10.2 или 9.2 . Прттеснявам се от разликата от каталога и това което ще стане в действителност. Благодаря предварително за отговорите..

Писали сме за Крамера, по-назад в темите ще намериш мнения. Аз съм ползвала и не останах доволна - не ме изсветли достатъчно, но много ми изсуши косата. Но то си е до коса, де.

Момичета, вчера минах покрай "Зара" и си купих боя за следващото боядисване, което ще е след 20 дни - Indola 1000.22 intensive pearl blond като на nadka_d. Да видим, дали ще съм доволна.

# 514

121 изсветлява добре, отгоре с матировка е екстра, но изсушава косата. Аз си купих Маяндра последния път и съм по-доволна, само че не ми изсветли корените добре - взех си 10.1, а не от супер изсветляващите. Затова ако си с по-тъмна основа, по-добре си вземи 121 или 9.2. Зависи какво искаш да постигнеш. На 10-ките им нямам доверие  Laughing

# 515
Момичета, вчера минах покрай "Зара" и си купих боя за следващото боядисване, което ще е след 20 дни - Indola 1000.22 intensive pearl blond като на nadka_d. Да видим, дали ще съм доволна.
   Коя е тази "Зара"? (познавам само една в Младост,но там не съм виждала бои..... Embarassed )

# 516
didka_midka благодаря за инфото... взех 9.2 пък ще видим какво ще излезе ?

MMariana изключително много ми харесва цвета ти с Fara Exppress 605 и 610.. съжалявам че вече взех боя но следващия път ще пробвам тази комбинация, въпреки че пак ще трябва да третирам предварително корените с блондор Sad

# 517
  • София
Селма, 'Зара' е в Пловдив. Wink

# 518

Нещо като вашия "Алабин"   Peace

# 519

Цитат
MMariana изключително много ми харесва цвета ти с Fara Exppress 605 и 610.. съжалявам че вече взех боя но следващия път ще пробвам тази комбинация, въпреки че пак ще трябва да третирам предварително корените с блондор

За мое огромно учудване Фарата се оказа доста добре покривна боя, естественият ми цвят е много тъмно рус до кафяв и трябва да ти кажа, че изобщо не жълтееха корените, мой съвет да не гориш безпощадно косата с блондор, но ти си знаеш, от коса до коса разлика голяма, различният косъм, различно реагира на боята.Дано получиш желания цвят!   bouquet

# 520

Нещо като вашия "Алабин"   Peace
    Малко повече за "Алабин" може ли?  Embarassed
    Да не би там някъде да се продават професионални бои?  Thinking Софиянки,мили?  Rolling Eyes

# 521
  • София
Селма, това е едно малко магазинче на ул. Алабин, Алабин №40 мисля беше (много е малко наистина, на ъгъла точно на Алабин и Княз Борис I - като вървиш по Алабин посока Княз Борис, ти се пада от ляво).
Аз наминах веднъж с децата само да го видя къде е, събота мисля на спокойстие да го посетя и да видя какви бои има. Отвън са изложени Индола, както и български.

# 522
Скоро не съм влизала в магазинчето на Алабин, но дълги години съм купувала все оттам бои и наистина изборът е доста богат. Wella Koleston, Londa, Yunsey, Indola, Alfaparf, Vitality's, Cramer... сигурно и още някои марки, но в момента не се сещам. Струва си човек да се разходи и да поразгледа. Има и доста продукти за поддържане на косата - ампули, маски, кристали. Аз съм си взимала кристали на Аlfaparf, много доволна бях  Peace 

# 523
  • София
от боите, които си изброила, коя е най-силна за коса с упорит пигмент? Laughing

# 524
Момичета, имате ли отзиви за Garnier herba shine 700 -рус? Не мога да намеря хубава снимка в нета да сложа Confused

Общи условия

Активация на акаунт